Σειρά τροφής Orijen

Καλησπέρα moukelis και Aννα!εχω δεί αυτή τη σελίδα,με παρέπεμψε η Αννα σε αυτή..Απλά είπα πρίν τους καλέσω,μήπως κάποιος γνώριζε..Σας ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα moukelis και Aννα!εχω δεί αυτή τη σελίδα,με παρέπεμψε η Αννα σε αυτή..Απλά είπα πρίν τους καλέσω,μήπως κάποιος γνώριζε..Σας ευχαριστώ πολύ!
Κάτσε να το διαβάσει και κανένας άλλος ...που να μενει κοντά στη "γειτονιά"και θα δούμε..:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο site που δου εδωσε η Δωρα(moukelis) εχει τα σημεια πωλησεις σε ολη την ελλαδα!:):):):)

Σήμερα παραλάβαμε την Όριτζεν κοτόπουλο που την περιμέναμε 2 μήνες...Στην εμφάνιση αλλιώς την περίμενα και αλλιώς μου βγήκε.Νόμιζα ότι θα ήταν μεγαλύτερες στο μέγεθος αλλά έχουν το μέγεθος της Ακάνα απλώς είναι τριγωνικές...Αυτές που είχε βάλει φωτο η Ηρώ ήταν πιο ανοιχτόχρωμες και πιο γεμάτες σε όγκο. :hmm::hmm::hmm:Στη μυρωδιά νομίζεις ότι είναι γεύση ψάρι...τόσο ψαρίλα μυρίζουν...και το αναμενόμενο ήταν ότι δεν αρέσει σε κανέναν...;););)Τι να πώ; Τα πιο ιδιότροπα γατιά του κόσμου έχω..και πήρα και 7κιλο...με το ζόρι θα τις φάνε όμως γιατί δεν έχει άλλες...

Και εγώ δοκίμασα τη γευση κοτόπουλο (υπενθιμίζω είχα δοκιμασει την γεύση ψάρι με τραγική αποτυχια) κ δεν ξετρελάθηκα. Παρόλο που την έτρωγε (μετά τη στείρωση κ εμένα τρώει) το τρίχωμά του έγινε πιο σκληρό κ αυξήθηκε η ...παραγωγή.:sick:
Royal Canin+Quark=Love for ever :inlove:

Και εγώ δοκίμασα τη γευση κοτόπουλο (υπενθιμίζω είχα δοκιμασει την γεύση ψάρι με τραγική αποτυχια) κ δεν ξετρελάθηκα. Παρόλο που την έτρωγε (μετά τη στείρωση κ εμένα τρώει) το τρίχωμά του έγινε πιο σκληρό κ αυξήθηκε η ...παραγωγή.:sick:
Royal Canin+Quark=Love for ever :inlove:
Χρυσάνθη μου ούτε τα αδέσποτα δεν τη θέλουν...τι φρίκη..τα παλιόγατα...:(:(Θα ξαναγυρίσω Ρόυαλ τώρα που βρήκα και το site να παραγγέλνω φθηνά και ας φάνε όσα συντηρητικά θέλουν..:lol::lol:

οποιος δεν θελει να δικα του τα αγοραζω εγω!:P:P:P

οποιος δεν θελει να δικα του τα αγοραζω εγω!:P:P:P
Σιμονάκι μου κάνεις πλάκα έ...που κλαίω τα λεφτά μου...:P:P:P:P

Για την τροφη εννοουσα!:P:P:P
Καιεγώ για τηντροφή λέω βρέ...:lol::lol:με τι τρόπο να στη στείλω;Μην ξεχνάς ότι ζω στην εξορία...μόνο με το λεωφορείο ίσως...:hmm:

Μολις αγορασα για δοκιμη την NUTRAM για στειρωμενα αρσενικα!:):) 13,5 ευρω το 1,5 κιλο!:):) Για να δουμε τι θα δουμε!:P:P

Μετά από μια εβδομάδα διατροφής με Όριτζεν παρατήρησα ότι το τρίχωμα της Μπετίνας(αυτή μόνο τρώει ..ο άλλος την φτύνει..)έχει γίνει πιο σκληρό ενώ ήταν τρισαπαλένιο...:hmm::hmm::hmm::hmm:Εγώ το θέλω λούτρινο το κορίτσι μου και δεν θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει...(θα κάνει κάνα χρόνο να τις φάει δηλαδή..:lol::lol:)

Α ωραιοτατα,στα νορβηγακια που πρεπει να ειναι τραχυ το τριχωμα θα ειναι μια χαρα.:lol:

Μετά από μια εβδομάδα διατροφής με Όριτζεν παρατήρησα ότι το τρίχωμα της Μπετίνας(αυτή μόνο τρώει ..ο άλλος την φτύνει..)έχει γίνει πιο σκληρό ενώ ήταν τρισαπαλένιο...:hmm::hmm::hmm::hmm:Εγώ το θέλω λούτρινο το κορίτσι μου και δεν θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει...(θα κάνει κάνα χρόνο να τις φάει δηλαδή..:lol::lol:)

μαλλον...ξερει ο αλλος που την φτυνει!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
παντως κοριτσια...εγω,το εχω πει...και θα το ξαναπω...δεν αλλαζω την r/c για στειρωμενα...με τιποτα...και το καλο ειναι οτι τρελαινονται και τα μωρα μου:D

του ναρουτο ειναι υπερβολικα απαλο :hmm:Ισως επειδη τρωει και κονσερβες :hmm:

μαλλον...ξερει ο αλλος που την φτυνει!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
παντως κοριτσια...εγω,το εχω πει...και θα το ξαναπω...δεν αλλαζω την r/c για στειρωμενα...με τιποτα...και το καλο ειναι οτι τρελαινονται και τα μωρα μου:D

εγω παντως δεν θα ξαναεδινα royal γιατι οχι μονο ειναι γεματη καλαμποκι και ο οργανισμος της γατας δεν ειναι σχεδιασμενος να κανει digest φυτικες πρωτεινες, αλλα και επειδη η συγκεκριμενη εταιρια ηταν στην λιστα με τις τροφες με μελαμινη απο κινα το 2007. Μεχρι και η κτηνιατρικη σειρα της ειχε μελαμινη. Δεν θελω καν να σκεφτω τι πρωτες υλες αγοραζει και απο που τις αγοραζει.

ο ναρουτο κοριτσι μου...εχει και του πουλιου το γαλα με αυτα που καθεσαι και του φτιαχνεις εσυ..:lol::lol::lol:....

ο ναρουτο κοριτσι μου...εχει και του πουλιου το γαλα με αυτα που καθεσαι και του φτιαχνεις εσυ..:lol::lol::lol:....

:lol::lol::lol:
μπορει να οφειλεται και στους ωμους κροκους αυγων που του δινω αρκετα συχνα :) Κριμα που ειναι τοσο απαλουλης και δεν σ' αφηνει να τον χαιδευεις :lol:

Και η Μπετίνα τρώει 2 κονσερβούλες την ημέρα Ηρώ μου και λίγες Όριτζεν...δεν θέλω να τους πάρω Ρόυαλ και δεν ξέρω τι να κάνω...παράγγειλα Almo Nature Holistic που λέει ότι έχει μόνο οργανικά κρέατα...την έχεις ακουστά;

Α ωραιοτατα,στα νορβηγακια που πρεπει να ειναι τραχυ το τριχωμα θα ειναι μια χαρα.:lol:
Χάρηκε η μικρή εκτροφέας εεε;;:lol::lol:Δεν είναι και τόσο σκληρό πάντως...σήμερα μου φάνηκε το ίδιο απαλό όπως πάντα...ίσως επειδή είχε βραχεί το πρωί...να ξεγελάστηκα..:hmm::hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back