Σειρά τροφής Orijen

Ρε παιδια δε λεω σιγουρα οι τροφες αυτες ειναι οι καλυτερες.Εγω επαθα πλακα με ο,τι λενε στο σαιτ και στη συσκευασια και θα ημουν υπερ-ευτυχισμενη αν την τρωγανε.Στην αρχη ημουν ενθουσιασμενη που την πηρα και δεν περιμενα να μην την τρωνε γιατι γενικα δεν ειναι ιδιοτροπα γατια. Αλλα 2 μερες και δεν εχουν τσιμπησει τιποτα????Ουτε τα μωρα??? Τι στο καλο σε κανεναν δεν αρεσει? Δεν ξερω αν με παιρνει τωρα να δωσω αλλα 22 ευρω για να παρω την orijen σε 2.5 κιλα και να μην την τρωνε!:(
Κι αυτο το ηλιθιο το Ρεθυμνο εναν γιατρο εχει που την φερνει που ειναι στην αλλη ακρη της πολης!
Αμαν πια.
Και δε με νοιζει,αμα τους αρεσε θα πηγαινα συνεχεια να την παιρνω κι ας ειναι μακρια,αυτο ειναι το λιγοτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια δε λεω σιγουρα οι τροφες αυτες ειναι οι καλυτερες.Εγω επαθα πλακα με ο,τι λενε στο σαιτ και στη συσκευασια και θα ημουν υπερ-ευτυχισμενη αν την τρωγανε.Στην αρχη ημουν ενθουσιασμενη που την πηρα και δεν περιμενα να μην την τρωνε γιατι γενικα δεν ειναι ιδιοτροπα γατια. Αλλα 2 μερες και δεν εχουν τσιμπησει τιποτα????Ουτε τα μωρα??? Τι στο καλο σε κανεναν δεν αρεσει? Δεν ξερω αν με παιρνει τωρα να δωσω αλλα 22 ευρω για να παρω την orijen σε 2.5 κιλα και να μην την τρωνε!:(
Κι αυτο το ηλιθιο το Ρεθυμνο εναν γιατρο εχει που την φερνει που ειναι στην αλλη ακρη της πολης!
Αμαν πια.
Και δε με νοιζει,αμα τους αρεσε θα πηγαινα συνεχεια να την παιρνω κι ας ειναι μακρια,αυτο ειναι το λιγοτερο.
Και εγώ τα ίδια Έλενα..έκανα πολύ υπομονή αλλά δεν την ήθελαν με τίποτα ούτε την Ακάνα ούτε την Όριτζεν,ούτε την Αpplaws ...είναι πολύ πικρές στη γεύση αυτό είναι το πρόβλημα νομίζω...Ο Βρούκος για ένα ολόκληρο μήνα δεν έφαγε ούτε μία..έχασε 1 κιλό...οπότε ξαναγύρισα στη Ρόυαλ την Out Door (που είναι γλυκιές στη γεύση )που του αρέσει φανταστικά και τρώει ξανά του σκασμού...Ούτε και τα αδέσποτα την ηθελαν,αντίθετα την Ρόυαλ την τσακίζουν...:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελενα ουτε εμενα ο αντρεας τρωει με ευχαριστηση την ακανα..μπορω να πω οτι για να μην πειναει την τρωει..ομως επρεπε να αδυνατισει και με την royal οχι μονο δεν αδυνατιζε αλλα ετρωγε και δεν του εφτανε..πριν 2 βδομαδες που τον ζυγισα ειχε χασει 700 γρ..βεβαια τωρα πηραμε παλι ακανα αλλα θα ηθελα να δοκιμασουμε κατι σε στυλ ακανα..applaws και orijen φοβαμα να δωσω για την φλαφυ:/:

Απάντηση: Orijen-Τροφή

Παιδια,να εχετε δυο πραγματα στο μυαλο σας,που τα εχω αναφερει αρκετες φορες παραπανω:οι γευστικοι καλυκες της γατας δεν ειναι ιδιοι με τους ανθρωπους,και σε οποιονδηποτε αν δινατε την επιλογη να τρωει σουβλακια και πιτσες,θα τις διαλεγε εναντι του σπανακορυζου.:P
Αννα δεν εχει καμια σχεση η γευση που καταλαβαινεις εσυ απο την κροκετα,με αυτη που καταλαβαινει η γατα σου.Επισης,οπως ειπα και πιο πανω,ο ιδιος ο αντιπροσωπος της Royal μου ειπε οτι ΚΑΜΙΑ αλλη τροφη δεν περιεχει τα βελτιωτικα γευσης και οσμης που εχει η τροφη τους.

Παιδια,να εχετε δυο πραγματα στο μυαλο σας,που τα εχω αναφερει αρκετες φορες παραπανω:οι γευστικοι καλυκες της γατας δεν ειναι ιδιοι με τους ανθρωπους,και σε οποιονδηποτε αν δινατε την επιλογη να τρωει σουβλακια και πιτσες,θα τις διαλεγε εναντι του σπανακορυζου.:P
Αννα δεν εχει καμια σχεση η γευση που καταλαβαινεις εσυ απο την κροκετα,με αυτη που καταλαβαινει η γατα σου.Επισης,οπως ειπα και πιο πανω,ο ιδιος ο αντιπροσωπος της Royal μου ειπε οτι ΚΑΜΙΑ αλλη τροφη δεν περιεχει τα βελτιωτικα γευσης και οσμης που εχει η τροφη τους.
Στο ειπε αυτο ο ιδιος αντιπρωσωπος?? Α να παρουμε και στην Acana να τους πουμε να βαλουνε βελτιωτικα για να την τρωνε!

Ηλιαννα,το μονο καλο απ'ολη αυτη την ιστορια ειναι οτι θα αδυνατισουν....:D

Και εγώ τα ίδια Έλενα..έκανα πολύ υπομονή αλλά δεν την ήθελαν με τίποτα ούτε την Ακάνα ούτε την Όριτζεν,ούτε την Αpplaws ...είναι πολύ πικρές στη γεύση αυτό είναι το πρόβλημα νομίζω...Ο Βρούκος για ένα ολόκληρο μήνα δεν έφαγε ούτε μία..έχασε 1 κιλό...οπότε ξαναγύρισα στη Ρόυαλ την Out Door (που είναι γλυκιές στη γεύση )που του αρέσει φανταστικά και τρώει ξανά του σκασμού...Ούτε και τα αδέσποτα την ηθελαν,αντίθετα την Ρόυαλ την τσακίζουν...:hmm::hmm::hmm:
Εμενα μπου φανηκαν ξινες...:/:

Δεν ξερω αν ειναι θεμα γευσης ή οσμης που δεν την τρωνε.:/:

Ναι,μου το ειπε ο αντιπροσωπος τους οταν μιλησα μαζι τους σχετικα με καποιες κτηνιατρικες τροφες αλλων εταιριων που σκεφτομουν να τους δινω και δεν τις προτιμουσαν.Τα βελτιωτικα Ελενα συνηθως ειναι κατι που θελουμε να αποφυγουμε.Απο την αλλη θεωρω λογικο να χρειαζεται να υπαρχουν σε μια τροφη,οταν εχει σιτηρα,για να τη φαει η γατα με τοση λαιμαργια,δεν εχω δει καμια γατα να εχει κρεας απο τη μια και καλαμποκια απο την αλλη και να ορμαει στα καλαμποκια!

Ναι,μου το ειπε ο αντιπροσωπος τους οταν μιλησα μαζι τους σχετικα με καποιες κτηνιατρικες τροφες αλλων εταιριων που σκεφτομουν να τους δινω και δεν τις προτιμουσαν.Τα βελτιωτικα Ελενα συνηθως ειναι κατι που θελουμε να αποφυγουμε.Απο την αλλη θεωρω λογικο να χρειαζεται να υπαρχουν σε μια τροφη,οταν εχει σιτηρα,για να τη φαει η γατα με τοση λαιμαργια,δεν εχω δει καμια γατα να εχει κρεας απο τη μια και καλαμποκια απο την αλλη και να ορμαει στα καλαμποκια!
Προφανως χρειαζονται και για να τρωει η γατα τις κροκετες.Για μενα ειναι λιγακι αφυσικο να τρωει η γατα κροκετες...αν δεν ειχαν τα βελτιωτικα νομιζω δεν θα θελανε καν να τις τρωνε,δεν ειναι "φυσικη" τροφη.Με βαση αυτο,νομιζω πως ολες οι ξηρες τροφες εχουν βελτιωτικα,αλλες λιγοτερο,αλλες περισσοτερο.

Εμενα μπου φανηκαν ξινες...:/:

Δεν ξερω αν ειναι θεμα γευσης ή οσμης που δεν την τρωνε.:/:
H Applaws είναι η πιο πικρή από όλες...;););)τώρα αν καταλαβαίνουν ή όχι την πικρίλα ή την ξινίλα δεν ξέρω..:hmm::hmm::hmm:Κάτι θα νιώθουν πάντως...για να μην την θέλουν..

Εμένα πάντως βρε παιδιά ακόμα και αυτές που έχουν 80% κρέας (πχ Apllaws)δεν μυρίζουν από κρέας με τίποτα...οι όριτζεν τι κοτόπουλο να πάρεις, τί ψάρι,όλες ψαρίλα μυρίζουν..μόνο η Ziwi που τους πήρα ήταν πραγματικό κρέας...αρνί έλεγε και αρνί μύριζε και αρνί και στη γεύση ήταν...φοβάμαι ότι μας κοροιδεύουν όλες οι άλλες.:hmm::hmm::hmm:

Βρε Αννα δε γινεται να μας κοροϊδευουν,περνανε τακτικους ελεγχους σχετικα με τα συστατικα τους...Αν ηταν ετσι θα εγραφαν ολες οτι εχουν κρεας,γιατι να γραφουν οτι εχουν σιτηρα;Και ξαναλεω,δεν ειστε γατες,μην συγκρινετε τη γευση και την οσμη οπως την αντιλαμβανομαστε εμεις,με το πως την αντιλαμβανονται αυτες.Τωρα τι νιωθουν τα δικα σου και δεν τη θελουν δεν ξερω,παντως τα δικα μου ειναι αναισθητα μαλλον:P,την τρωνε απο τη δευτερη μερα που καταλαβαν οτι αυτο εχει το μενου και πλεον την εχουν συνηθισει και περιμενουν πως και πως να βγαλω το μπωλακι.

Ρε ειστε σοβαρες;????? Τρωτε τροφη γατα;???? Ε δε πατε καλα... και ξερετε και τι γευση εχουν ξινη ή πικρη;??? Ε δε πατε καλα λεμε!!! Μπηλιω κανονισε να φας εστω την Ακανα γιατι βρηκα που θα την στειλω κι οχι σε 4ποδο!!!! Σε διποδο... Με το ΔΝΤ εκει θα καταληξουμε στο τελος...ιιιιιιιιιιιιιιι

Ρε ειστε σοβαρες;????? Τρωτε τροφη γατα;???? Ε δε πατε καλα... και ξερετε και τι γευση εχουν ξινη ή πικρη;??? Ε δε πατε καλα λεμε!!! Μπηλιω κανονισε να φας εστω την Ακανα γιατι βρηκα που θα την στειλω κι οχι σε 4ποδο!!!! Σε διποδο... Με το ΔΝΤ εκει θα καταληξουμε στο τελος...ιιιιιιιιιιιιιιι
Να μην δοκιμάσουμε βρε τι τρώνε τα παιδιά μας;;);)Εξάλλου αφού μας τσαμπουνάν ότι έχουν μέσα κρέας, από το κρέας και τις βιταμίνες δεν έπαθε ποτέ κανείς τίποτα...και είναι και λύσσα παναθεμα τες σαν γαριδάκια είναι ...:):)

Ρε δε πατε καλα...σε λιγο θα μου πειτε οτι δοκιμαζετε και κονσερβες....γιιιιιαααακ. Ειναι και λυσσα εε??? Τα γατια κανει να τρωνε τοο αλατι?

Ρε δε πατε καλα...σε λιγο θα μου πειτε οτι δοκιμαζετε και κονσερβες....γιιιιιαααακ. Ειναι και λυσσα εε??? Τα γατια κανει να τρωνε τοο αλατι?
Να σου πώ...για κονσέρβες δεν το έχω σκεφτεί αλλά η Γκουρμέ Ντάιαμοντ με τόνο και γαριδούλες με προκαλεί..μοσχοβολάει...μιαμ ..δεν έχει διαφορά από τον δικό μας τόνο σε κονσέρβα..:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:Τώρα με το αλάτι..δεν ξέρω γιατί βάζουν τόσο πολύ...(για αυτό προειδοποιούν άλλωστε..."έχετε πάντα φρέσκο νερό δίπλα")

υποθετω οτι βαζουν αλατι για να αναγκαζονται να πινουν νερο. Οι γατες δεν εχουν δυνατη αισθηση της διψας και δεν πινουν νερο (το νερο το παιρνουν απο την τροφη τους οταν ζουν στην φυση). Αν οι γατες τρεφονται με κροκετες τοτε δεν παιρνουν το νερο απο την τροφη τους. Υποθετω λοιπον οτι για να πιουν αρκετο νερο, πρεπει να βαλουν αλατι για να τις κανουν να διψασουν.
Οι κονσερβες παντως ειναι αναλατες, εχω δοκιμασει evo κοτοπουλο και ηταν εντελως αναλατες :P

ναι..μα υποτιθευαι οτι δεν κανει το αλατι..ειδικα στις στειρωμενες..:confused:

Είναι δεδομένο ότι έχουν αρκετό αλάτι γιατί ο Λινάκος μου που έπαιρνε κορτιζόνη για αρεκτά μεγάλο διάστημα και έτρωγε μόνο ξηρά είχε φουσκώσει σαν μπαλόνι!!!!:redface::redface::redface:

υποθετω οτι βαζουν αλατι για να αναγκαζονται να πινουν νερο. Οι γατες δεν εχουν δυνατη αισθηση της διψας και δεν πινουν νερο (το νερο το παιρνουν απο την τροφη τους οταν ζουν στην φυση). Αν οι γατες τρεφονται με κροκετες τοτε δεν παιρνουν το νερο απο την τροφη τους. Υποθετω λοιπον οτι για να πιουν αρκετο νερο, πρεπει να βαλουν αλατι για να τις κανουν να διψασουν.
Οι κονσερβες παντως ειναι αναλατες, εχω δοκιμασει evo κοτοπουλο και ηταν εντελως αναλατες :P

Να κι άλλος δοκιμαστής:P:P:PΝα κάνουμε κλάμπ όπως οι δοκιμαστές κρασιών...εμείς δοκιμαστές κροκετών...Μόνο οι Ziwi που δοκίμασα ήταν εντελώς ανάλατες...αλλά αυτές είναι μόνο αποξηραμένο κρέας και τίποτα άλλο...:hmm::hmm::hmm:

Κυρία Άννα, να σας κάνω μια ερώτηση; :redface:
Την Acana που τη βρίσκετε; Κοίταξα στο site που δείχνει που πωλούνται και νομίζω είδα πως είναι απέναντι από την πολυκλινική.. Από εκεί την παίρνετε κι εσείς;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back