ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς ανήκεις κι εσύ στην δικιά μας κατηγορία...άφαγα,σπαστικά,και ανορεξικά...δεν υπήρχε τροφή χωρίς σιτηρά που δεν δοκιμάσαμε(Οριτζεν,Απλάους,Ακάνα,Μπλού Μπούφαλο,Αρντεν κλπ),...καμιά δεν φάγανεουτε αυτη την φαγανε τα δικα μου![]()

...εκτός από την Granatapet που πουλάει το onlynatural pet store της Γερμανίας...είναι καταπληκτική τροφή και επιτέλους τους αρέσει..δοκίμασε την..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ακριβως!!! τις εχω δοκιμασει τις περισσοτερες που γραψες Αννα , ο ενας ψιλοτρωει ο αλλος με τιποτα!!!!
θα της δοκιμασω, σε ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δες και στο θέμα Ziwi peak που έγραψα πρίν λίγο...θα τους αρέσουν κι αυτές..ακριβως!!! τις εχω δοκιμασει τις περισσοτερες που γραψες Αννα , ο ενας ψιλοτρωει ο αλλος με τιποτα!!!!
θα της δοκιμασω, σε ευχαριστω
γιατί πιο ιδότροπα γατιά από τα δικά μου και πιο κακομαθημένα δεν υπάρχουν,και αυτές τις τρώνε..οπότε έχεις ελπίδα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αν δοκιμάσεις Granatapet προτίμησε την γεύση πάπια,όχι ψάρι...γιατί από ότι είδα τα γατιά μου απεχθάνονται όλες τις κροκέτες που μυρίζουν ψαρίλα...και οι παραπάνω(αυτές που δεν τρώνε) μυρίζουν πάρα πολύ ψαρίλα.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ή μήπως κάνω εγώ λάθος και τελικα το αναφερει κάπου ??? τελος πάντων, αφου δεν το γραφει λοιπον αν κανει για στειρωμένα ή όχι, κοιταω και εγω το ποσοστο μαγνησιου και φωσφορου που περιεχει ( κυριο αίτιο για δημιουργια πετρας στο ουροποιητικο ). Είναι λιγάκι πιο υψηλά ποσοστα σε σχεση με την τροφη που ταιζω. Πηρα με τη σειρα τους κτηνιατρους για να μαζεψω πληροφοριες, αλλα δεν εβγαλα ακρη... κανεις δεν ασχολειται σε τετοιο βαθμο με τις τροφες.
Τελευταια ελπιδα να πάρω απαντηση εδω λοιπον...Τελικα η οριτζεν κανει για στειρωμένα???
Συγνωμη αν σας κουρασαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα.

Άκου κάτι.Οριτζεν και ακάνα..δεν έχουν ειδική σειρά για στειρωμένα,διότι είναι καναδέζικες τροφές και υποτίθεται ότι στον Καναδά τις στειρώνουν όλες,για αυτό και δεν το αναγράφουν.Θεωρείται δεδομένο δηλαδή.Όρκο..δεν παίρνω για κανέναν.Σου λέω τι ξέρω.
Εγώ..τους δίνω την ακάνα...της ίδιας εταιρίας είναι..απλά η ακάνα,έχει λιγότερη πρωτείνη,35/100..κάτι ελάχιστο παραπάνω δηλαδή απο την ρουαγιάλ..αλλά ειναι απείρως καλύτερη τροφή,όπως και η όριτζεν.Είναι free grains,πολύ σημαντικό αυτό..δεν έχουν τα βελτιωτικά γεύσης που έχουν η ρουαγιάλ,ούτε τα συντηρητικά BHA,BHT,που θεωρούνται καρκινογόνα(και τα έχει η ρουαγιάλ),έχουν πρωτείνες ζωικής προέλευσης,και όχι φυτικής..και γενικά θεωρούνται πολύ ανώτερες τροφες.
Αν υπάρχει κάποια υποψία προβλήματος με νεφρά..καλύτερα να πας στην Ακάνα,που έχει λιγότερη πρωτείνη,που υποτίθεται ότι κουράζει τα νεφρα,αν και σε αυτό...δεν είμαι σίγουρη,διότι ο κτηνίατρος μου μου είπε ότι σημασία έχει η προέλευση της πρωτείνης..
Εγώ παντως,παλιότερα του έδινα ρουαγιάλ...ο ενας μου γάτος,συνέχεια έκανε εμετόυς..μάλλον για τριχόμπαλες.Με το που αλλαξα σε ακάνα..κόπηκαν μαχαίρι οι εμετοι και οι τριχόμπαλες.Διότι οι φυτικές ίνες που περιέχει..είναι απείρως ανώτερες απο αυτές της ρουαγιαλ.

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Eγω Orijen δινω εδω και εναμισι χρονο και στα στειρωμενα μου και δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σου Δώρα ! το και στα στειρωμένα σημαινει ότι δινεις και στα Νορβηγακια οριτζεν ? Η γουνα τους πώς είναι με την orijen ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Nαι,ολοι Orijen τρωνε.Δεν χανουν τριχωμα,γενικα ειναι πο λαμπερο και τραχυ,ενω μια φιλη που τους δινει royal μου ειπε οτι παραειναι μαλακο.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραια λοιπον ! Θα τους την πάρω και θα την δοκιμασουμε !! Να δουμε αν τους ταιριαζει (ελπιζω να μην εχουν αντιρρηση , αλλα το δικο τους θα περασει ετσι και αλλιως ) και μετα θελω να ελπιζω οτι συνεχιζω με αυτη! Ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οπως ειπε κ η πουπουλινα αν υποψιαζεσαι ευαισθησια στα νεφρα μακρια απο ακανα κ οριτζεν, οχι μονο λογω πρωτεινης αλλα κ υψηλου ποσοστου φωσφορου. αν παρολα αυτα δεν εχεις δειγμα για καποιο προβλημα θα σου προτεινα μετα απο κανενα μηνα που θα τρωει την καινουρια τροφη να κανετε βιοχημικες εξετασεις..στο λεω γιατι η γατα μου εχει ευαισθητα νεφρα και με οριτζεν ειχαν βγει στα υψη οι τιμες κρεατινινης και ουριας . ευτυχως καναμε νωρις τις εξετασεις και δεν δημιουργηθηκε καποιο μονιμο προβλημα.

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα δικά μου βρε παιδιά, δυσκολεύονται πολύ να συνηθίσουν την orijen και την acana. Τους το γύρισα τώρα πάλι στη royal και την τρώνε σαν τρελλά! Ξέρω, είναι τα ενισχυτικά γεύσης θα μου πείτε. Από την άλλη, ο γάτος μου είναι περσικός και με προβληματίζουν αυτά που λέτε για την υψηλή πρωτεΐνη. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εμενα ο δικος μου, αφου εφαγε 12 κιλα orijen, μια ωραια πρωια αποφασισε πως δεν αξιζει ουτε να τη μυρισει. Τον πηγα στην γιατρο και αφου δε του βρηκε κατι, αγορασα απο εκει r/c που την τσακισε. Τωρα τρωει την acana. Eπιχειρησα να του την αναμειξω (σε μικρο ποσοστο) με orijen που μου εχει μεινει, αλλα οταν το κανω αυτο ουτε που την ακουμπαει.
Τι τραβαμε!!!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οχι σε περσακια μην δωσεις σιγουρα οριτζεν! εγω την δικια μου που δεν ειναι περσικη αλλα εχει ευαισθησια στα νεφρα της δινω την περσιαν της ρουαγιαλ και ειμαστε μια χαρα!

Θα τη βρεις γυρω στα 5 ευρω. Η 7κιλη συσκευασια κοστιζει περιπου 50 ευρω και σου ερχεται οικονομικοτερα
Επειδή δίνω στην γατουλα μου pro plan και equilibrio δν ξερω πως θα τς φανεί η μετάβαση στν orijen γι'αυτό λέω αρχικά να δοκιμάσω την μικρή συσκευασία ευχαριστώ πολύ

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τελικα μονο η δικια μου ειχε ενθουσιαστει μαζι της, αναποδη γατα!με την ρουαγιαλ τρωει 40 γραμμαρια την ημερα και με την οριτζεν ετρωγε 65! ειχε παρει και βαρος απο 4.500 που ειναι ειχε παει 4.900

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool