Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι in home και η ψιψι έχει ξετρελαθεί. Έχει και άλλα είδη βέβαια,απλά ήθελα να το δοκιμάσουμε και παρατήρησα ότι είναι αποτελεσματικό, διατηρήτε το βάρος της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ειναι λέτε καλής ποιοτητας; Εγώ δεν την έχω ξανακούσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας την εφερε η νονα μας δώρο και απο τοτε μονο αυτη θελουμε! και η Κλειω της νονας (μαγισσα) την εχει λατρεψει την IN HOME
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ο κτηνίατρος μου που τον ρώτησα μου είπε ότι είναι πολυ καλή και βοηθάει η in home να μπορεί να αφομιώση της τριχώμπαλες και να μην μυρίζουν πολύ τα κακά τους, πάντως από γεύση της αρέσουν και της Κλειώς μου πάρα πολύ αν και προτιμάει το κοτόπουλο που της βράζω από τις κροκέτες.και ο δικος μου -που δεν τρωει ξηρα τροφη- δείχνει μια προτιμηση σε αυτη.
Μας την εφερε η νονα μας δώρο και απο τοτε μονο αυτη θελουμε! και η Κλειω της νονας (μαγισσα) την εχει λατρεψει την IN HOME

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Royal Canin έχει την Oral Sensitive, η Hill's έχει την t/d. Πιθανόν να έχουν κι άλλες μάρκες παρόμοιες εξειδικευμένες κροκέτες, αυτές οι δύο όμως είναι σίγουρα καλές.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποιες κροκετες συνιστωνται για προληψη του σχηματισμου πετρας στα δοντια.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Mηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν οι συγκεκριμενες στο Quiko στη Θεσσαλονικη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω ArethaMηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν οι συγκεκριμενες στο Quiko στη Θεσσαλονικη?
Νίκη μου μετά την δουλειά θα περάσω απο εκεί ν απάρω φαγακι για το παιδι. Θα δώ και θα σου πώ αυριο αν δεν βιάζεσαι ...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
NiaR μου σ'ευχαριστω πολυ .Δεν επιγει το θεμα,εχει καιρο που ψαχνω τις συγκεκριμενες κροκετες της Royal Canin.Απο περισυ που συζητησα με τον κτηνιατρο για την πετρα της Μυρτουλας μου εδωσε δειγματα και αργοτερα πηρα απο τον ιδιο την μεγαλη συσκευασια(5κιλα).Αργοτερα ομως μου ειπε οτι επαψαν να εισαγονται γιατι δεν ειχαν την αναμενομενη ανταποκριση.Εκτοτε τις ψαχνω.Για τις Hill's t/d η αληθεια ειναι οτι δεν τις εχουμε δοκιμασει,αν υπαρχουν στο εμποριο θα παρω αυτεςΝίκη μου μετά την δουλειά θα περάσω απο εκεί ν απάρω φαγακι για το παιδι. Θα δώ και θα σου πώ αυριο αν δεν βιάζεσαι ...

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR μου σ'ευχαριστω πολυ .Δεν επιγει το θεμα,εχει καιρο που ψαχνω τις συγκεκριμενες κροκετες της Royal Canin.Απο περισυ που συζητησα με τον κτηνιατρο για την πετρα της Μυρτουλας μου εδωσε δειγματα και αργοτερα πηρα απο τον ιδιο την μεγαλη συσκευασια(5κιλα).Αργοτερα ομως μου ειπε οτι επαψαν να εισαγονται γιατι δεν ειχαν την αναμενομενη ανταποκριση.Εκτοτε τις ψαχνω.Για τις Hill's t/d η αληθεια ειναι οτι δεν τις εχουμε δοκιμασει,αν υπαρχουν στο εμποριο θα παρω αυτες![]()
οκ θα κοιτάξω μετα που θα πάω και ή θα σε πάρω τηλ ή αν ξεχάσω να σε πάρω θα σου πω αυριο!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Ο ένας γατούλης μια φορά που είχα ξεμείνει και πήρα από το σουπερμαρκετ έκανε διάρροια με αίμα ενώ ο άλλος έκανε 3 φορές εμετό σε μία μέρα.
Οι τροφές που διατίθονται στα pet shop και στα κτηνιατρία είναι κατασκευασμένες με την επίβλεψη κτηνιάτρων. Βέβαια είναι αρκετά ακριβές.
Οι Hill's και η Purina Pro Plan είναι 2 που έχω δοκιμάσει στα γατιά μου μέχρι να βρώ τι τους αρέσει. Υπάρχουν κι άλλες καλές ποιοτικά τροφές. Όλες έχουν διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τις ανάκγες του εκαστοτε γατιού (για τριχόμπαλλες, ευαίσθητο στομάχι, στειρωμένες, μωρά, εγκυοι κτλ)
Ενδεικτικά σας δίνω κάποιες τιμές: Κροκκέτες
urina Pro Plan 20ευρώ το τρίκιλο, Hill's 16,5ευρώ το δικιλο. Kονσέρβες: 0.80ευρώ τα 80 γραμμάρια Pro Plan, 1.50ευρώ 125 γραμμάρια Hill's.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paris13589
Νεοφερμένο μέλος
Οταν βεβαια της βραζω κοτοπουλο.....εχουμε γιορτη!!!!!!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
γιατί και τα friskies τα purina διατειθενται και στα σουπερ.....
zorica
Διάσημο μέλος
Εμενα μου ειπαν για τα friskies να μην της δωσω με τιποτα κανει πετρα.Εγω δινω Eukanuba kitten, ακουσα τα καλυτερα λογια.Εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου για την perfect fit μου είπε ότι ειναι πολύ καλή και να την παίρνω τώρα δεν ξέρω γιατί το λες αυτό για τα super market
γιατί και τα friskies τα purina διατειθενται και στα σουπερ.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool