kounelaki
Περιβόητο μέλος

Ειναι η μοναδικη που μου αρεσει στη μυρωδια!Και στη γευση ηταν ωραια!Κατι ξερει ο Σηφης μου που τις τρωει με μανια!
Για να πω την αληθεια δεν προσεξα την τιμη της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδη μου τελειωσε η r/c εδω και κανα δυο μερες του δινω (λιγη)r/c ανακατεμενη με perfect fit sensitive για στειρωμενα.Αυριο θα παω να αγορασω orijen.
ειναι πολυ χαλια αυτη η τροφη που του πηρα?να την πεταξω η να την κρατησω για να του ανανεωνω καμια φορα την orijen για να μη βαρεθει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Είναι καλή τροφή από ότι είδα...έχει πολλή πρωτείνη,λίγο λίπος και ειδικά η sensitive δεν περιέχει σιτάρι και καλαμπόκι που δημιουργούν προβλήματα στις ευαίσθητες γάτες.Στα δικά μου αρέσουν πάρα πολύ...σε σύγκριση με τις όριτζεν τις καταβροχθίζουν...ακόμα και οι αδέσποτοι τις προτιμούν..επειδη μου τελειωσε η r/c εδω και κανα δυο μερες του δινω (λιγη)r/c ανακατεμενη με perfect fit sensitive για στειρωμενα.Αυριο θα παω να αγορασω orijen.
ειναι πολυ χαλια αυτη η τροφη που του πηρα?να την πεταξω η να την κρατησω για να του ανανεωνω καμια φορα την orijen για να μη βαρεθει?
Μην την πετάξεις δίνε του για αλλαγή γιατί θα την βαρεθεί την Όριτζεν σίγουρα ασε που μπορεί και να μην του αρέσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδη δεν ειναι σκουπιδι επειδη την πηρα απο σουπερ μαρκετ ε?
ωραια
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Σε σχέση με την Whisκas και την Friskies που είναι χρωματιστά μπαλάκια χόρτου είναι πολύ καλύτερη...δηλαδη δεν ειναι σκουπιδι επειδη την πηρα απο σουπερ μαρκετ ε?
ωραια

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
xaxa οχι και τοσο ενθαρυντικο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια και απο μενα!επειδη τα οικονομικα μου δεν ειναι και πολυ καλα,σημερα αγορασα στα παιδια μου την Purina Tonus Srerilized που την βρηκα πιο φτηνη απο την Pro Plan που τους επαιρνα.ξερετε ειναι καλη?
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Με βαθμολογία πό 1 μέχρι 10 άντε να της βάλουμε 6.γεια και απο μενα!επειδη τα οικονομικα μου δεν ειναι και πολυ καλα,σημερα αγορασα στα παιδια μου την Purina Tonus Srerilized που την βρηκα πιο φτηνη απο την Pro Plan που τους επαιρνα.ξερετε ειναι καλη?

Η Pro Plan είναι ένα σκαλί πιο πάνω..

Μετά λίγο πιο πάνω οι Royal Canin,Hills μετά Acana και μετά Orijen.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
καταλαβα...ευχαριστω!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
η active fit sensitive?απο το 1-10?
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο σκούρες (εννοώ μόνο τις μονόχρωμες) και συνεκτικές (δλδ δεν φαίνονται τρυπούλες πάνω τους) είναι οι κροκέτες τόσο πιο καλής ποιότητας είναι. Π.χ. οι Tonus είναι πιο ανοιχτόχρωμες από τις ProPlan, που είναι πιο ανοιχτόχρωμες από τισ Royal...

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο σκούρες (εννοώ μόνο τις μονόχρωμες) και συνεκτικές (δλδ δεν φαίνονται τρυπούλες πάνω τους) είναι οι κροκέτες τόσο πιο καλής ποιότητας είναι. Π.χ. οι Tonus είναι πιο ανοιχτόχρωμες από τις ProPlan, που είναι πιο ανοιχτόχρωμες από τις Royal...

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ε?
τα σ/μ δηλαδη δεν πουλανε μονο σκουπιδια
το λεω γιατι ειμαι τυπος που ξεμενει συχνα(απο τσιγαρα,λεφτα,εξω απο το σπιτι γιατι ξεχασε τα κλειδια
)συνεπως θα ξαναξεμεινω καποια στιγμη,αρα την κραταω

παντως με ορεξη την ετρωγε
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ε?
τα σ/μ δηλαδη δεν πουλανε μονο σκουπιδια
το λεω γιατι ειμαι τυπος που ξεμενει συχνα(απο τσιγαρα,λεφτα,εξω απο το σπιτι γιατι ξεχασε τα κλειδια)
συνεπως θα ξαναξεμεινω καποια στιγμη,αρα την κραταω
παντως με ορεξη την ετρωγε

Φυσικά την κρατάς! Και του δικού μου του άρεσαν πολύ! Τις έχουμε πάρει αρκετές φορές. Και μου αρέσει που είναι μεγαλούτσικες και αναγκάζεται να τις μασάει, γιατί άλλες τις καταπίνει αμάσητες!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
τεμπελογατο!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool