kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Αν ειναι δυνατον!!!!μπορει εγω να μην εχω να φαω αλλα τ ζωακια εχουν!!!ακομα και οταν τρωω ο σκυλος τρωει περισοτερο απο μενα!!!!Κ παλι αδυνατη ειναι η περσικη ενω ο σκυλος 8 κιλα γομαρα!!!χαχαχααει στο καλο σου και με κοψοχωλιασες.....μα λεω..700 γραμμαρια,'η αρρωστο ειναι το γατι..'η αυτος το εχει να ψωμολυσσαει!!
..ενταξει τοτε..
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Akana θα παρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ωραια..μακαρι να την τρωνε..γιατι ειναι παρα πολυ καλη τροφη...αν δεις να τρωνε λιγοτερο..μην πτοηθεις..ειναι επειδη χορταινουν..απλα να δεις να την τρωνε..Akana θα παρω![]()
..ρωτα και τον γιατρο βεβαια..επειδη ειναι περσικη δηλαδη και εχουν μια ευπαθεια για τα νεφρα,οχι για κανεναν αλλο λογο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Hδη τρωνε λιγο.
Περισσοτερο κοιμουται!Ουτε που ακουγονται μες στο σπιτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Και η Pro Plan καλή είναι και η Techni-Cal. Και δεν είναι "ό,τι να 'ναι" τροφές, σε καμία περίπτωση.
moukelis
Επιφανές μέλος
Mα δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλες,εγω απλα του προτεινα μια με καλυτερα συστατικα οπως ανεφερα και πιο πανω,και σχετικα πιο οικονομικη,αφου ειπε οτι δυσκολευεται με τα εξοδα.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ήμαρτον Παναγιά μου, θα νομίζει κανείς πως παίρνουμε ποσοστά από την Orijen και την Acana
Και η Pro Plan καλή είναι και η Techni-Cal. Και δεν είναι "ό,τι να 'ναι" τροφές, σε καμία περίπτωση.

Θελω και εγω ποσοστα!!!!!!
Μολις τελειωσουν οι τροφες που εχω παρει θα παρω την ακανα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ήμαρτον Παναγιά μου, θα νομίζει κανείς πως παίρνουμε ποσοστά από την Orijen και την Acana

...και να παιρναμε τουλαχιστον!!!

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Τουλαχιστον τρωγανε καλες τροφες μεχρι τωρα

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Δεν βρηκα σε κανενα πετ σοπ την acana

Oυτε την Orijen
Ολοι μου προτεινουν την roayal canin αν το γραφω σωστα...
Ειναι εξισου καλη ή οχι?
moukelis
Επιφανές μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Eιστε οργανωμενοι !!!

Δυστυχως ολα ειναι πολυ μακρια απο το σπιτι μου!!!Η royal δεν ειναι καλη?
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη ειναι,απλα θεωρω πλεον την Orijen καλυτερη.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Και εγω με αυτα που διαβασα τ θεωρω πολυ καλη αλλα πρεπει να παρω 2 λεοφορια για να παω να την παρω

Θα δοκιμασω την αλλη και θα σας πω ...
stella - riko
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα σας,
καταρχην μπράβο σας για όλες τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει.
Το δικό μας πρόβλημα είναι το εξής. Έχουμε έναν γάταρο τον Ρίκο ο οποίος είναι 6.5 μηνών. Πρίν από 15 μέρες κάναμε στείρωση και όλα καλα. Με την στειρωση ρώτησα τον γιατρό αν πρέπει να τρώει ειδική τροφή και μου έδωσε την pro plan aftercare με κουνέλι. Πιο πρίν τρώγαμε Perfect fit at home ή active - του άρεσε πολύ και ήταν υγιέστατος. Την pro plan aftercare δεν την τρώει με όρεξη. Πεινάει πιο πολύ παρόλο που τρώει 90 γρ και βάλε και είναι 3,3 σε κιλά και εδώ και 3 μέρες έχει πολύ μαλακά περιτώματα και ανησυχώ. Έχω δει ότι υπάρχει perfect fit για στειρωμένα αλλά είναι καλό να την τρώει? Τι να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και καλωσηρθες.

Η αληθεια ειναι οτι η τροφη που λες,ειναι μια αξιοπρεπης τροφη,αλλα δεν θεωρειται και απο τις καλυτερες.Και οντως δεν χορταινουν με αυτην.Παλιοτερα εδινα και εγω στα δικα μου..και ηθελαν μεγαλες ποσοτητες.Την perfect fit,δεν την γνωριζω καθολου.Για στειρωμενα παντως θα βρεις διαφορες τροφες της hills και της royal,αλλα και ακανα και οριτζεν...που δεν γραφουν οτι ειναι για στειρωμενες,ομως κανουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπως ειπε κι η Πουπουλινα πιο πανω υπαρχουν παρα πολλες τροφες που μπορει να τρωει ενας στειρωμενος γατος.
Εκτος απο την prοplan aftercare,η purina βγαζει και την purina tonus sterilized και urinary care, οι οποιες κανουν για στειρωμενες ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο την proplan ομως. Αντιστοιχα ειδικους κωδικους βγαζουν η royal canine και η hills. Οι ολιστικες τροφες παρολο που δεν αναγραφουν στην συσκευασια sterilized η aftercare συνηθως κανουν για στειρωμενες γατες, για παραδειγμα η acana και η orijen που ανεφερε η Εφη, αλλα και η BLue (Buffalo) και η arden grange. Καποιες αναφερουν οτι ειναι για γατες που ζουνε μεσα στο σπιτι και φροντιζουν για το βαρος τους. Αναλογως με την εταιρια και την ποιοτητα της τροφης θα παρατηρησεις οτι τα γραμμαρια που τρωνε οι γατες διαφερουν.
Παντως γεγονος ειναι τωρα με την στειρωση μπορει να σου γκρινιαζει παραπανω για φαγητο, αλλα εσυ καλο ειναι να δινεις τα γραμμαρια που αναγραφονται πανψ στην συσκευασια η που θα σου ορισει ο κτηνιατρος. Μπορεις να δοκιμασεις λοιπον καποιες απο αυτες τις τροφες και να δεις ποια θα προτιμησει ο γατουλης σου.
Οσο για τα μαλακα κοπρανα να ξερεις οτι οταν αλλαζουμε τροφη στις γατες κανονικα πρεπει να το κανουμε σταδιακα μεσα σε 2 εβδομαδες, το γραφουν και οι περισσοτερες συσκευασιες. Υπαρχουν γατες που δεν παθαινουν τιποτα ακομα και αν αλλαξουν τροφη μεσα σε μια μερα, αλλα καποιες αλλες εχουν πιο ευαισθητα εντερα. Αν του εκανες αποτομα την αλλαγη ισως το προβλημα σου να εγκειται εκει. Αν σε ανυσηχησει για ακομα καποιες μερες κανε και ενα τηλεφωνο στον/στην κτηνιαρο σου.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αναριωτόμουν και εγώ για τις χύμα τροφές και είπα να κάνω μια αναζήτηση. Σκεφτόμουν να αγοράσω χύμα αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου.. Αν υποθέσουμε ότι θέμα κακής συντήρησης απο το πετ σοπ δεν υπάρχει (ληγμένη τροφή, ζιζάνια) γιατί ο πετσοπάς είναι φίλος το μόνο πρόβλημα είναι η ποιότητα? Δηλαδή είναι προτιμότερο να πάρεις μια μέτριας ποιότητας συσκευασμένη τροφή παρά μια ανώτερης χύμα? Αυτό δεν έχω καταλάβει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool