Fotini
Διάσημο μέλος
μα εμενα και τα δυο Φωτεινη μου ηταν και ειναι πολυ καλα μαθημενα στη ξηρα τροφη...νομιζω ειναι θεμα χαρακτηρα
![]()
Σωστό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι πολυ ομορφος παντως...δωστου ενα φιλακι στη κοιλιτσα τη κακομαθημενη απο τη θεια ΓιουληΣωστό![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
ειναι πολυ ομορφος παντως...δωστου ενα φιλακι στη κοιλιτσα τη κακομαθημενη απο τη θεια Γιουλη![]()
"θεία";;

έγινεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Και μάλιστα όλη την ποσότητα που τις βάζω και δεν τις βαρέθηκε ούτε τις έκανε εμετό, όπως κάνει με αρκετές από άλλες εταιρείες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αφαντη εγινε
να΄ταν κι αλλη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα θελω να ρωτησω για τις τροφες που υπαρχουν για στειρωμενες γατες απο την ρουαλ κανιν?ξερω για την young female αλλα μηπως υπαρχει αλλη της ιδιας εταιριας που να συμφερει περισσοτερο?η πρωτη εως ποσα κιλα βγαινει και τι γινεται με την τιμη της και την ποιοτητα?αν υπαρχει αλλη πειτε μου και για αυτην παρακαλω....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
καλησπερα θελω να ρωτησω για τις τροφες που υπαρχουν για στειρωμενες γατες απο την ρουαλ κανιν?ξερω για την young female αλλα μηπως υπαρχει αλλη της ιδιας εταιριας που να συμφερει περισσοτερο?η πρωτη εως ποσα κιλα βγαινει και τι γινεται με την τιμη της και την ποιοτητα?αν υπαρχει αλλη πειτε μου και για αυτην παρακαλω....
Εμείς δίνουμε στο Gandalf τη Young Male της Royal Canin απο τη μέρα της στείρωσης. Του αρέσει πολύ και πρέπει να κάνει πολύ καλό, γιατί έχει εξαιρετική υγεία και υπέροχο τρίχωμα. Καταλαβαίνω ότι τη βρίσκεις λίγο ακριβή
Εμείς αγοράζουμε τη συσκευασία των 3.5 κιλών στην τιμή των 34 Ευρώ. Η συσκευασία των 2 κιλών κοστίζει 17 Ευρώ. Απ'όσο ξέρω υπάρχει και δεκάκιλο, αλλά δεν ξέρω πού μπορείς να το βρεις στην Αθήνα. Είναι από την κτηνιατρική σειρά και τη βρίσκουμε στο μαγαζάκι της κτηνιάτρου μας. Σύμφωνα με τη γιατρίνα, είναι πλήρης τροφή, και με αυτή δε χρειάζεται να δίνεις τίποτα άλλο στη γάτα σου. Στο μέλλον μπορεί να του δώσουμε και φακελάκια με μαλακή τροφή, της ίδιας σειράς, αλλά μετά την ενηλικίωση.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην αρχισω να λεω παλι οτι πατανε στην αγαπη μας για τα σκυλογατονια μας...Θα καταντησω γραφικος...

aretha
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
μαλλον θα της δωσω την young female τα 3,5 κιλα και βλεπω τη θα κανω μετα....ισχυει οτι η ρουαλ ακριβαινει συνεχως τις τροφες τις???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν παιζει ρολο το οικονομικο(για εμενα παιζει) μπορεις να κοιταξεις και αλλες τροφες πιο οικονομικες που δεν στερουνται ποιοτητας ή θρεπτικων συστατικων.
Σε παιρνει να το ψαξεις...
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
εσυ ποιες τροφες εννοεις??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις friskies δεν τις πιανω ΚΑΝ στο στομα μου.Πιο καλα να επιλεξω αχυρα.

νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι ειναι μια πολυ καλη ξηρα τροφη και σε καλη τιμη.την iams γιατι μου την θυμησες και μου χαλασε η διαθεση???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool