Σειρά τροφής Schesir

Έχεις δίκιο Tzoutzou, δεν τις βρίσκεις εύκολα :hmm:και εγώ κατεβαίνω στο κέντρο του Χαλανδρίου για να τις αγοράσω και κοστίζουν και ακριβά ,ισως γι'αυτό να μην τις φέρνουν οι έμποροι. Αλλά, αυτό το χλαπ χλουπ της Μπασσέτ, όταν τις τρώει, μου δίνει τέτοια χαρά (της χαζομαμάς), που τις πληρώνω και τις κουβαλάω ευχαρίστως (από το να πετάω τις πιο φτηνές, που τις αφήνει μισοφαγωμένες ,μου έρχεται πιο οικονομικά).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια ειναι αυτές που παίρνω κι εγώ, είναι ΤΕΛΕΙΕΣ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέτοιες έδινα κι εγώ στον Πρέστο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που ο πρίγκιπάς μου τις βαρέθηκε. Φαίνονται πολύ ποιοτικές, το κοτόπουλο μυρίζει κοτόπουλο (και φαίνεται και σαν κοτόπουλο), το ψάρι μυρίζει ψάρι κοκ. Γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη κονσέρβα (νομίζω, βέβαια, ότι δεν έχει κροκέτες) και φαίνεται να μη δημιουργεί διάρροιες ή να προκαλεί αύξηση βάρους.
Για περισσότερες πληροφορίες, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ :)

Τέτοιες έδινα κι εγώ στον Πρέστο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που ο πρίγκιπάς μου τις βαρέθηκε. Φαίνονται πολύ ποιοτικές, το κοτόπουλο μυρίζει κοτόπουλο (και φαίνεται και σαν κοτόπουλο), το ψάρι μυρίζει ψάρι κοκ. Γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη κονσέρβα (νομίζω, βέβαια, ότι δεν έχει κροκέτες) και φαίνεται να μη δημιουργεί διάρροιες ή να προκαλεί αύξηση βάρους.
Για περισσότερες πληροφορίες, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ :)

Θα συμφωνησω με την Desdemona, και εγω την ιδια γνωμη σχηματισα.
Φαινοταν πολυ καλης ποιοτητας κονσερβα,αλλα δυστυχως η πριγκιπισσα Μυρτουλα ειχε αλλη γνωμη.:hmm:Ειχα παρει τρεις διαφορετικες γευσεις απο το Quicko, αλλα η Μυρτω τις μυριζε,τις ξαναμυριζε και ουτε που αγγιξε καμια τους.:hmm:Ενω γενικα τρελενεται για κονσερβα, συνηθως οποτε τις δινω ειναι η Goumet η Sheba,για αυτες δεν εδειξε κανενα ενδιαφερον.Σε αντιθεση βεβαια με τα αδεσποτακια που τις εφαγαν σε χρονο dt.:lol:

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει πού βρίσκει τις κονσέρβες σεσιρ στη Θεσσαλονίκη; Προς το παρόν έχω βρει μόνο στο κουίκο που είναι θέλει οπωσδήποτε αμάξι για να πας και είναι λίγο σπαστικό. Οπουδήποτε στο κέντρο και ανατολικά βολεύει. Πχ στο πετ σοπ στην Αγίας Θεοδώρας στο κέντρο, υπάρχουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, στην Αγ. Θεοδώρας έχει σίγουρα. €1,00 οι απλές, 1,10 με τα φρούτα :)
Επίσης Β. Όλγας, μετά τη Σοφούλη, στα αριστερά, έχει ένα κτηνιατρείο-pet shop, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν τις έχει, applaws πρέπει να είχα πάρει απο εκεί...Αν σε βγάλει ο δρόμος σου ρώτα, ίσως να μπορεί και να σου τις παραγγείλει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ είμαι της άποψης πως είναι πολύ καλές κονσέρβες.. μάλιστα θεωρώ πως είναι οι καλύτερες που έχω δώσει στα γατιά μου. Μεγάλο "συν" το γεγονός ότι περιέχουν καθαρό κρέας (είτε τόνου, είτε κοτόπουλου), χωρίς λίπος, απλά με το ζουμί που έχουν μαγειρευτεί. Τις έδινα μετεγχειρητικά για να δυναμώσει. Ο γατούλης μου δοκίμασε και μια με τόνο και γαριδούλες, η οποία είχε κανονικές αλλά μικρές γαριδούλες που μύριζαν υπέροχα. Έτοιμη ήμουν να του τη βουτήξω, χιχι. Είναι λίγο ακριβές, αλλά αξίζουν 100%!

Το μόνο κακό που έχουν είναι πως αν τις συνηθίσει θέλει μόνο αυτές!!!

Τελικά τις έχει και σε αυτό στη Β. Ολγας που σου έγραψα παραπάνω. 1,10 τα κονσερβάκια και 0,80 τα φακελάκια.
Και επειδή μόλις γυρίσαμε απο τα ψώνια μας να ενημερώσω πως βγήκε νέα συσκευασία κονσέρβας (για ορισμένες γεύσεις), 140 gr -> €1,70 μόλις τα αγοράσαμε απο το κατάστημα στην Αγ. Θεοδώρας.

πήρα τελικά από αυτό στο κέντρο!

επειδή δε θέλω να τις συνηθίσει, γιατί μετά θα την κόψει τελείως την κροκέτα, της δίνω μόνο 2 φορές τη βδομάδα. επίσης είναι και πανάκριβες, με τίποτα δε θα μπορούσα να δίνω περισσότερες, άντε να μπορούσα να δίνω 3 τη βδομάδα ξέρω γω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back