Σειρά τροφής Whiskas

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
"Γάλα ειδικά σχεδιασμένο για γάτες!"
  • Χαμηλό σε λακτόζη για ήπια πέψη
Οι περισσότερες γάτες λατρεύουν το γάλα. Όμως το αγελαδινό γάλα περιέχει λακτόζη (σάκχαρο του γάλακτος) την οποία αρκετές γάτες δυσκολεύονται να χωνέψουν και μπορεί να τους προκαλέσει διάρροια και εμετό.
Το Whiskas Cat Milk έχει δημιουργηθεί ειδικά με μειωμένα επίπεδα λακτόζης (0,2%) ώστε να είναι εύπεπτο για τη γάτα σας

• Φυσική πηγή ασβεστίου
Το Whiskas Cat Milk είναι μια θαυμάσια φυσική πηγή ασβεστίου. Το ασβέστιο είναι απαραίτητο συστατικό για να κρατά τα 244 κόκκαλα της γάτας σας γερά και υγιή. Τα 50 ml του Whiskas Cat Milk περιέχουν 50 mg ασβεστίου και καλύπτουν το 25% της ημερίσιας ανάγκης της γάτας σας σε ασβέστιο.
  • Ακαταμάχητη γεύση
Το Whiskas Cat Milk έχει κρεμώδη υφή και αυτό το κάνει ακαταμάχητα γευστικό για τη γάτα σας. Είναι κατάλληλο για την καθημερινή διατροφή της, μιας και περιέχει λιγότερο από 4% λιπαρά.

Το Whiskas Cat Milk έχει δημιουργηθεί από τους κτηνιάτρους και τους επιστήμονες του Waltham Center For Pet Nutrition, το εγκυρότερο ίδρυμα στον κόσμο για τη φροντίδα και τη διατροφή των κατοικίδιων ζώων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το πηρα κι εγω την περασμενη εβδομαδα,η μαιρη δεν ηπιε καθολου,ενω ο μικρουλης ηπιε παρα πολυ--καλο μου φανηκε..και ειδικα σε γατες που θελουν να πινουν γαλα ειναι πολυ πρακτικο να ειναι ετοιμο στο μπουκαλακι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που μπορώ να το βρω??? Θα το έχουν σε σουπερ μαρκετ? Αν το έχουν φέρει βέβαια και στην κρήτη.. Είναι καινούργιο προϊόν?

Που μπορώ να το βρω??? Θα το έχουν σε σουπερ μαρκετ? Αν το έχουν φέρει βέβαια και στην κρήτη.. Είναι καινούργιο προϊόν?
σχετικα ναι..εγω το βρηκα σε σουπερ την περασμενη βδομαδα..ενταξει αν τρεφονται σωστα δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο να πιουν καθημερινα κ γαλα--πιο πολυ για δοκιμη τους το πηρα.

Ενδιαφέρον ακούγεται! Μήπως θα ήθελε κάποια απ' αυτές που το δοκίμασαν να γράψει μια κριτική εδώ; ;)

Θα κοιτάξω κι εγώ μήπως το βρώ πουθενά :hmm::hmm:
Κι εγώ για δοκιμή. αν τους αρέσει, μια φορά στις τόσες να τα κερνάω ενα cat milk :lol::lol:
Σε ποιο τμήμα του σούπερ μάρκετ το βρηκες;;

Θα κοιτάξω κι εγώ μήπως το βρώ πουθενά :hmm::hmm:
Κι εγώ για δοκιμή. αν τους αρέσει, μια φορά στις τόσες να τα κερνάω ενα cat milk :lol::lol:
Σε ποιο τμήμα του σούπερ μάρκετ το βρηκες;;
εγω στο καρφουρ στις ζωοτροφες,,ειχαν μαλιστα και ξεχωριστο ραφι[προβολης]λογω του οτι ειναι καινουριο προιον...αλλα ειναι κ αναλογα με τα γουστα της γατας

Δεν το ήξερα ότι ήρθε και εδώ...Το είχα πάρει πέρσυ από Αγγλία στον Φρού και είχε ξετρελαθεί:up::up:
Εκεί το είχαν σε 6άδες σε μικρά μπουκαλάκια μιας χρήσης! Κάτι σαν μπύρες:P:P

Θα κοιτάξω κι εδώ....

εμενα παλι μονο ο πισσας το ηπιε κ ο γρινιαρης οι αλλοι πληρη αδιαφορια μπως να το βαλω σε μπιμπερο κ να ταισω την πατουνα?

Και εγω το πηρα . απο οτι φαινεται αρεσει πολυ στην ιρμα :)

Μόνο το καρφούρ το έχει;

To ειδα και στον Μαρινοπουλο

Εχει και ο Μαρινοπουλος, το εχουμε παρει στο Σαββα στα τελη Αυγουστου, πολυ λιγο επινε... :hmm: Οι αλλες γατες ξετρελαθηκαν παντως!

Το ειδα αλλα με καμμια κυβερνηση δεν θα το εμπιστευομουν τα γουισκας χρησιμοποιουν μεταλλαγμενα και στα μικρα γατακια θελει ειδικο γαλα που πωλειται στα πετ σοπ ενω για τα μεγαλα δεν χρειαζεται καν, αυτο σαν εμπορικο τρυκ μου ακουγεται. Στο στυλ του μυθου "τα γατακια πινουν γαλα".Τα συστατικα του δεν μου γεμιζουν το ματι ουτε η συσκαυασια ουτε το οτι πωλειται σε σουπερ μαρκετ οπως ολες οι κακης ποιοτητας τροφες.

Εγώ το βρήκα προχθές στο Μαρινόπουλο της περιοχής μου.
Η μικρή (γνωστή....λιχούδω!) ξετρελάθηκε - αφήνει το φαγητό για να πιει γάλα, τόσο πολύ! Ο άλλος δοκίμασε, αλλά τον άφησε ψιλοαδιάφορο.
Yasmin έχω τις ίδιες απόψεις για τα whiskas (παλιά μπορεί να ήταν πολύ καλές τροφές, αλλά τώρα έχουν φανερά χαλάσει) όμως το προϊόν αυτό φέρει κάποιες προδιαγραφές, οπότε δε νομίζω να είναι τόσο χαμηλό ποιοτικά.
Πάντως θα συμφωνήσω με μία προλαλήσασα, ότι αν τρώει καλά το γατί δεν έχει ανάγκη από γάλα, ούτε καν σα συμπλήρωμα διατροφής. Απλώς το καλό που κάνει είναι να του εμπλουτίζει λίγο την καθημερινότητά του από άποψη γεύσης. Και νομίζω πως το έχουν κι αυτά ανάγκη να κάνουν που και που καμιά διατροφική... ατασθαλία!

Εγω δεν τα εμπιστευομαι αυτα καθολου σιγουρα θα εχουν βαλει κατι μεσα που δεν το λενε για να ειναι νοστιμο και να τρελλλαινονται οι γατεσ εδω βαζουν στα τσιγαρα και στις μαρς και δεν θα βαζουν σε γαλα για να πουληθει??

Οταν μια γατα τρεφεται ποιοτικα δεν πινει ποτε γαλα σε ενηλικη ηλικια αλλιως θα βλεπαμε ενηλικες γατες να θηλαζουν ακομη ( εκτος απο τη σπανια περιπτωση που εχω δει μια να θηλαζει μια αλλη εγγυο για να αποσυμφορυσει τουσ σχεδον πετρωμενους μαστους).

Εμενα αυτο μου θυμιζει το γαλα το 7 φορες παστεριωμενο που σερβιρουν για φρεσκο στουα ανθρωπουσ πειθοντας τους οτι εχει θρεπτικα συστατικα και πρωτεινες μετα απο τοση παστεριωση.. ειμαστε τα μονα οντα που πινουμε γαλα μετα την ενηλικιωση και μαλιστα αλλων ζωων οχι δικο μας.. τωρα μου φαινεται οτι πανε να βαλουνε και τισ γατουλες στην ιδια κατασταση ενω δεν ειναι η φυσικη τους τροφη..

Τωρα εαν βρει κανεις κανενα παρατημενο γατουλακι και ειναι σαββατο απογεμα κανενα πετ σοπ ανοιχτο φυσικα και θα δοκιμαζα ακομη κι εγω αυτο το γαλα εαν δεν ειχα απο το κανονικο. Εκτος αυτης της περιπτωσης ομως δεν θα το παρω ποτε.

δεν τις ηξερα αυτες τις πληροφοριες για το γαλα. ενδιαφερον! μαλλον δεν θα το δοκιμασω!

Eμεις το ηπιαμε και μας αρεσει πολυ!Το κυριοτερο?Δεν μας δημιουργει διαρροια

Το πήρα χθες που πήγα s/m από περιέργεια και μόνο. Ο Χιόνης έγλειψε λίγο από το μπωλάκι και το άφησε. ο Πίπης που είναι γνωστός λιχούδης και λαίμαργος, όρμισε στο πιατάκι, ήπιε μια γουλιά και την έκανε εμετό!!!:confused: Το άφησα λίγη ώρα στο μπωλάκι μπας και θελήσουν να ξαναπιούν αλλά τίποτα..... Μάλλον θα το δώσω στα αδεσποτάκια μπας και το εκτιμήσουν περισσότερο....:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back