smsmario
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωστόσο, όπως καμιά φορά λέω και στο φίλο μου που με μαλώνει όταν "χαλάω" αυτό το πρόγραμμα, ψυχούλες είναι κι αυτές, ας έχουν που και που καμιά απόλαυση. Πχ όταν τρώω ψωμί ή κουλούρι από το φούρνο, με κοιτάει μες στα μάτια, πώς μπορώ να μην της δώσω μερικές μπουκιές;;;
Μία στο τόσο δεν πειράζει! Αλλά όχι συνέχεια, γιατί παρουσιάζουν πρόβλημα και στο ρυθμό που πάνε στην τουαλέτα, καθώς και στα περιττώματά τους. Διαταράσσεται κάπως το σύστημα!

petros2
Νεοφερμένο μέλος
Τι γνώμη έχετε για το Whiskas CatMilk;

Το έχετε δοκιμάσει; (εννοώ η γάτα σας
) Εντυπώσεις;Θα πάω σήμερα s-market και θα πάρω κανα μπουκαλάκι.

-petros
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
petros2
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ!Το θέμα είχε ξανασυζητηθεί λίγο καιρό πριν, τα δύο threads ενώθηκαν.
Ενδιαφέρουσες απόψεις.

Θα το πάρω και όταν το δοκιμάσει ο γάτος (όταν τον πάρω) θα σας πω εντυπώσεις.

-petros
Desdemona
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Από 6 εβδομάδων και πάνω αν θυμάμαι καλά λεει.
Ο γάτος μου ήπιε και έκανε εμετούς για 2μέρες,ούτε να το ξαναδει δε θέλει.
Είναι σε στυλ νουνού,αλλά δε ξέρω κατά πόσο βοηθα.Και γιατί να μη δωσουμε γαλατάκι κανονικό αραιωμένο με λίγο νεράκι?

Επίσης,συμφωνώ με άλλο μέλος που είπε ότι είναι καλό να έχουμε το ζωο σε σταθερή διατροφή.Ξηρά,που και που κονσερβα 'η φακελάκι(νιαμ νιαμ) και καθόλου ανθρώπινα φαγητά.
Τι γνώμη έχετε για το Whiskas CatMilk;
Το έχετε δοκιμάσει; (εννοώ η γάτα σας) Εντυπώσεις;
Θα πάω σήμερα s-market και θα πάρω κανα μπουκαλάκι.
-petros
aretha
Περιβόητο μέλος
Γιατί το "κανονικό" γαλατάκι (=αγελαδινό) έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη, στην οποία οι περισσότερες γάτες εμφανίζουν δυσανεξία (γι' αυτό και παθαίνουν εμετούς και διάρροιες).Και γιατί να μη δωσουμε γαλατάκι κανονικό αραιωμένο με λίγο νεράκι?![]()
Για το συγκεκριμένο της Whiskas δεν ξέρω, αλλά τα γάλατα που απευθύνονται σε γάτες και γατάκια έχουν σύσταση πολύ διαφορετική από του αγελαδινού γάλακτος και ελάχιστη (ή καθόλου; ) λακτόζη, είναι επομένως πολύ προτιμότερα από το αγελαδινό.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
παντως όσες φορες έχω δωσει κανονικό σε γατα,δεν εχει κανει εμετο..
αλλα θα το αποφυγω πλεόν..
thanks
Γιατί το "κανονικό" γαλατάκι (=αγελαδινό) έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη, στην οποία οι περισσότερες γάτες εμφανίζουν δυσανεξία (γι' αυτό και παθαίνουν εμετούς και διάρροιες).
Για το συγκεκριμένο της Whiskas δεν ξέρω, αλλά τα γάλατα που απευθύνονται σε γάτες και γατάκια έχουν σύσταση πολύ διαφορετική από του αγελαδινού γάλακτος και ελάχιστη (ή καθόλου; ) λακτόζη, είναι επομένως πολύ προτιμότερα από το αγελαδινό.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πχ η δικιά μου ξετρελαίνεται για γιαούρτι, για κασέρι, για kellogs και για παγωτό σοκολάτα, σταφύλια, κουλούρι... Αν τυχόν με δει να τρώω και μου ζητήσει, θα της δώσω πχ 1-2 κουτ. γλ. γιαούρτι ή 4-5 νιφάδες kellogs. Δεν κάνει και τόσο κακό!
Όπως εμείς έχουμε ανάγκη "ατασθαλιών" στο φαγητό, έτσι έχουν και τα χνουδωτά μας!
Καλό επίσης είναι, όποιο προϊόν αγοράζουμε (πόσο μάλλον αυτά που αφορούν τη διατροφή των γατιών μας) να διαβάζουμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα περιεχόμενά του.
Strayshelp δε δικαιολογείσαι να λες ότι το Whiskas Cat Milk δεν έχει διαφορά με το αγελαδινό!!! Όταν η ίδια η εταιρία το προωθεί με το σλόγκαν "ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ"! Η δικιά μου γατούλα είναι 5 μηνών και τρελαίνεται, ωστόσο δεν της δίνω συχνά. Μία τις 15 μέρες και πολύ λέω.
Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Ωστόσο, πέρα από τις απάτες, σίγουρα υπάρχουν και κάποιες προδιαγραφές. Το θέμα είναι κατά πόσο εμπιστευόμαστε την εκάστοτε εταιρία για την ύπαρξή τους.
tdora
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας,
είμαι νέο μέλος στο forum και νέα γατομαμά.
Εμένα ο μικρούλης μου ξετρελαίνεται για το γάλα και πριν τον πάρω σπίτι επειδή είμουν τελείως άσχετη του έδινα εβαπορέ αραιωμένο με νερό και δεν άφηνε σταγόνα. Όμως είχε διάρροιες. Τώρα που είναι σπίτι και πήγαμε και στον γιατρό μου είπε οτι οφείλονται στο γάλα και όσο μπορώ να το αποφεύγω. Όταν βλέπει όμως γάλα είναι ικανός να φάει και μένα. Δοκίμασα το Whiskas και εκτός οτι δεν πρόλαβα να του βάλω το είχε πιει δεν είχε ούτε διάρροια. Όπότε μια στο τόσο λέω να του παίρνω σαν λιχουδιά.
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
. Του βάζω λιγουλάκι κάθε 1-2 μέρες. Και δεν έχει πρόβλημα με την κοιλίτσα του πια.
RedCat
Διάσημο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος

Εγώ είχα αγοράσει μια φορά από ένα pet shop κάτι άσπρες ταμπλέτες ασβεστίου και φωσφόρου (συμπλήρωμα διατροφής) και της έδινα μια στο τόσο. Ο κτηνίατρος όμως μου είπε ότι, εφόσον την ταίζω με καλή τροφή, δεν χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ. Θα επιτρεπόταν ή επιβαλλόταν μόνο σε καταστάσεις που για κάποιο χ λόγο είχε έλλειψη ασβεστίου. Το πλεόνασμα ασβεστίου προκαλεί κακό στα κόκκαλα, μπορεί να εμφανίσει μυο-σκελετικά προβλήματα το ζωάκι. Γι'αυτό, όπως είπε και η Jeannine, προσοχή!!!
tdora
Νεοφερμένο μέλος
Nota ευχαριστώ πολύ. Ναι γατούλης είναι και μας έχει ξετρελάνει. Εσύ πόσα έχεις; Δύο; Αν είναι αυτά που βλέπω στην φωτογραφία είναι και αυτά κουκλάκια. Μάλλον γειτόνισσες είμαστε. Εγώ μένω στην Κρέσνας.
Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool