Σειρά τροφής Whiskas

Εγώ το πήρα για δοκιμή προχθές, αλλά ισα που το μυρίσανε λίγο και μετά τίποτα, ούτε γουλία:blink:. Βέβαια, όταν τους δίνω εβαπορέ κάνουν σαν τρελά:blink::blink::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα όλος παραδόξος, το πίνει... Το πήρα για να τον ξεγελάω να μην ζητάει συνέχεια κονσέρβα, αλλα το βαρεθηκε τελευταια και του δίνω μια στο τοσο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι πιστέυω ότι το συγκεκριμένο προιόν.... απλά είναι άλλη μια κοροιδία.... και αλλος ενας τρόπος να εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για τα γατάκια μας.... :(

Δεν θα το πάρω σε καμία περίπτωση.....;)

Και να ήθελε να με εκμεταλλευτει η Whiskas δεν το επιτρέπει η μικρή μου αφού ξαναδοκίμασα να της δώσω όσο είχε μείνει και δεν ήθελε καν να το μυρίσει.:down:

Εγώ επειδή έχω βγάλει κάρτα carrefour(στην αίτηση είχα γράψει ότι έχω γάτα, εκεί που ρωτάει για κατοικίδια) μου έστειλαν εκπτωτικό κουπόνι γι'αυτό το γάλα όταν πρωτοβγήκε. Φυσικά δεν τσίμπησα, λέω τι άλλη βλακεία θα βγάλουν για να πουλήσουν. Και όπως πολύ καλά είπε και η γιασμίν δεν χρειάζονται το γάλα οι γάτες μετά τον απογαλακτισμό δηλάδή μετά από περίπου τους 3 μήνες.
Παρ'όλα αυτά μετά από περίπου 5 μήνες βρέθηκα τυχαία σ'ένα πετ σοπ στο μαρούσι που το πούλαγε και μεταξύ των άλλων πραγμάτων που πήρα, πήρα και ένα μπουκαλάκι για να το δοκιμάσουν οι γατούλιδες μου, έτσι για δοκιμή και από περιέργεια:redface:.
Και οι δύο το τσακίσανε:P, και φυσικά όπως λέει στην συσκευασία ούτε διάροιες ούτε τίποτα. Από τότε δεν το έχω ξαναπάρει, και δεν νομίζω να το ξαναπάρω.

Γάλα Whiskas

Καλημέρα σε όλους και σε όλες!
Περιμένοντας το γατελάκι μου σπίτι,εφοδιάστηκα με την ξηρά τροφή για 4 εβδομάδων της Royal Canin,όπως με συμβούλεψε ο κτηνίατρος.Με προειδοποίησε όμως ότι ίσως να μην μπορεί να την καλοφάει,ειδικά αν δεν περάσει σταδιακά τον απογαλακτισμό,οπότε μου είπε αν χρειαστεί να βρέξω τις κροκέτες με χλιαρο νερό.Θα ήθελα να μάθω αν έχει δοκιμάσει κανείς το γάλα της Whiskas,δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε.Έστω σαν συμπλήρωμα ή λιχουδιά,κάνει για μικρά γατάκια;Τον ρώτησα για υποκατάστατο μητρικού,και μου είπε να μην του δώσω με τίποτα αν είναι και έχει θηλάσει ένα μηνα,να μην το γυρίσω ξανά πίσω.Και το συγκεκριμένο γάλα δεν το ήξερε και μου είπε ότι "μάλλον κάνει".:/:
Έστω να του βρέχω τις κροκέτες του με αυτό το γάλα;Ξέρω ότι δεν είναι θρεπτικό,αλλά μπορεί να του κάνει κακό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
:)

moukelis, συγχώνευσα το θέμα σου με το ήδη υπάρχον, ελπίζω διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.
Πάντως, οι κροκέτες της Royal Canin για μωρά έχουν ειδικό σχήμα για να διευκολύνουν τα γατάκια αυτής της ηλικίας -λογικά δεν θα έχει πρόβλημα το μωράκι που περιμένεις. Όταν βρήκα τον Πορδολέοντα, ήταν περίπου 4 εβδομάδων και, απ' ότι έδειχναν τα πράγματα, δεν είχε απογαλακτιστεί ομαλά. Του ανακάτεψα τις Royal Canin με Recovery και το έπιασε πολύ εύκολα το νόημα -στην αρχή έτρωγε λίγο λίγο από το δάχτυλό μου, μετά από μια-δυό μέρες είχε αρχίσει να τρώει και μόνος του από το πιατάκι.:)
(επιφυλάσσομαι και για φωτογραφικά ντοκουμέντα το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι: έχω μια φοβερή φωτογραφία, που είναι όλη του η μουσούδα κατακίτρινη από το recovery :P)

Το πήραμε από τότε που βγήκε και... ξετρελαίνονται και οι δύο- ειδικά ο Μορφέας - !! Κάθε πρωί γίνεται ο χαμός μέχρι να τους το βάλω στα πιατάκια τους!!!

moukelis, συγχώνευσα το θέμα σου με το ήδη υπάρχον, ελπίζω διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.
Πάντως, οι κροκέτες της Royal Canin για μωρά έχουν ειδικό σχήμα για να διευκολύνουν τα γατάκια αυτής της ηλικίας -λογικά δεν θα έχει πρόβλημα το μωράκι που περιμένεις. Όταν βρήκα τον Πορδολέοντα, ήταν περίπου 4 εβδομάδων και, απ' ότι έδειχναν τα πράγματα, δεν είχε απογαλακτιστεί ομαλά. Του ανακάτεψα τις Royal Canin με Recovery και το έπιασε πολύ εύκολα το νόημα -στην αρχή έτρωγε λίγο λίγο από το δάχτυλό μου, μετά από μια-δυό μέρες είχε αρχίσει να τρώει και μόνος του από το πιατάκι.:)
(επιφυλάσσομαι και για φωτογραφικά ντοκουμέντα το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι: έχω μια φοβερή φωτογραφία, που είναι όλη του η μουσούδα κατακίτρινη από το recovery :P)
:lol::lol::lol:Περιμένω το φωτογραφικό ντοκουμέντο!Σ'ευχαριστώ για τη συγχώνευση,δεν είχα δει ότι υπήρχε σχετικό Thread.Την ξέρω τη Recovery από το Εκτορίνι μας,είχαμε γεμίσει ένα ράφι να τρωει μέχρι να συνέλθει...και μας έμειναν.:(
Δεν βλέπω να το δοκιμάζω,επειδή θα είναι μικρούλι και δε θέλω να του μείνει σαν κακή διατροφική συνηθεια,οπότε θα κάνω αυτό με την κονσέρβα,είναι πιο ασφαλές!
Σ'ευχαριστώ πολύ!

έχω μια φοβερή φωτογραφία, που είναι όλη του η μουσούδα κατακίτρινη από το recovery :P

:lol::lol::lol:Περιμένω το φωτογραφικό ντοκουμέντο!
As promised:

Συνημμένα

• DSCN0567.JPG
    DSCN0567.JPG
    187,4 KB · Εμφανίσεις: 46
Πάει, ρεζίλι το έκανε το παιδί...:down: Με τι μούτρα θα βγει τώρα στην κενωνία, ωρέ;

Ε, όχι και ρεζίλι καλέ... Είναι μικρούλης και δικαιολογείται, σ' αυτή την ηλικία ό,τι κι αν κάνουν είναι χαριτωμένο!!;) :baby:

Πολύ φαί ρε παιδάκι μου...:lol:

Που μπορώ να το βρω??? Θα το έχουν σε σουπερ μαρκετ? Αν το έχουν φέρει βέβαια και στην κρήτη.. Είναι καινούργιο προϊόν?
Αρέσει πολύ στα δικά μου! :greycat::P:cat:
Εγώ το βρήκα σε σούπερ μάρκετ και πετ σοπ.

Moukelis,
κι εγώ το έκανα αυτό στη δικιά μου όταν ήταν μικρούλα.
Είχε μάθει σε κονσέρβα (από εκεί που την πήραμε), και έπρεπε να της μάθω να τρώει μόνο κροκέτα, οπότε για να τη δελεάσω -καθότι πολύ λιχούδω- τα έβρεχα σε μισό δάχτυλο στο πιάτο cat whiskas milk. Δεν εθίστηκε σε αυτό, σιγά σιγά μάλιστα το έκοψα και έμαθε να τρώει σκέτη κροκέτα. Τότε της έδινε hills, μετά ανακάλυψα τη Royal Canin και όντως το ειδικό σχήμα ήταν χρήσιμο!
Τώρα το whiskas milk το πίνει μια-δυο φορές τη βδομάδα για μεζεδάκι!

Δεν είναι θέμα εθισμού,απλά φοβάμαι μην έχει τίποτα διάρροιες επειδή θα είναι μόνο ενός μήνα όταν θα την πάρω.Θα τη δοκιμάσω με σκέτη ξηρά της Royal Canin, έχει ήδη αρχίσει να της δίνει έστω και μια δυο κροκετούλες η κοπέλα που την έχει,και ελπίζω να τρώει κανονικά όταν θα την πάρω.Μετά τους δύο μήνες ίσως της την παίρνω κι εγώ σαν λιχουδιά.:)

Δεν νομίζω να πάθει διάρροιες, γιατί το γάλα αυτό είναι χαμηλό σε λακτόζη. Αν και με τα recovery και με μια καλή κροκετούλα kitten θα είναι καλυμμένη.:)
Μόνο πρόσεξε μην την περάσεις απότομα σε κροκέτα, γιατί μπορεί να πάθει δυσκοιλιότητα.

Βασικά δεν θα την περάσω εγώ στην κροκέτα,θα αρχίσει να της δίνει εναλλάξ με το μητρικό γάλα η iro και οταν θα την παρω ελπιζω να συνεχισει μονο με κροκετες.Βασικά τωρα που ειναι στις μερες της η Αμελι και της δινω απο την ιδια (royal canin weaning) βλέπω ότι είναι πολύ τοσοδούλικα κομματάκια,τι στο καλό,αποκλείεται να μη μπορεί να τα φάει.

Μια χαρά θα τα φάει, είναι πανίσχυρα αυτά τα δοντάκια, μην κοιτάς που είναι τέσσερα όλα κι όλα.:P:lol::lol:

Μια χαρά θα τα φάει, είναι πανίσχυρα αυτά τα δοντάκια, μην κοιτάς που είναι τέσσερα όλα κι όλα.:P:lol::lol:
Ναι,το έχω νιώσει πολλάκις κυριολεκτικά...στο πετσί μου που λένε.:lol:

Δοκιμάσαμε κι εμείς σήμερα το περίφημο cat milk.Έδωσα και στις τρεις γάτες,η Αμελί και ο ασθενής το έφαγαν με τρομερή λαιμαργία.Ο λεπτεπίλεπτος Σείριος ήπιε λίγο με ενθουσιασμό στην αρχή και μετά το κοιτούσε από μακριά.Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκε κιόλας.Στην υφή και στο άρωμα πάντως μοιάζει πολύ με ΝΟΥΝΟΥ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back