Σειρά τροφής Whiskas

Δοκιμάσαμε κι εμείς σήμερα το περίφημο cat milk.Έδωσα και στις τρεις γάτες,η Αμελί και ο ασθενής το έφαγαν με τρομερή λαιμαργία.Ο λεπτεπίλεπτος Σείριος ήπιε λίγο με ενθουσιασμό στην αρχή και μετά το κοιτούσε από μακριά.Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκε κιόλας.Στην υφή και στο άρωμα πάντως μοιάζει πολύ με ΝΟΥΝΟΥ.
Εγώ όταν τους πήρα έμεινε εκεί στο πιατάκι μέχρι που πήρε ένα περίεργο κίτρινο χρώμα κ το πέταξα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως αυτο το γαλα γαι τις γατες ειναι πολυ καλο!Το εδωσα και στην Τζενη τωρα που τα μωρακια της θηλαζουν και ξετρελαθηκε!!!
Αλλα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι το μπουκαλακι ειναι πολυ μικρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως αυτο το γαλα γαι τις γατες ειναι πολυ καλο!Το εδωσα και στην Τζενη τωρα που τα μωρακια της θηλαζουν και ξετρελαθηκε!!!
Αλλα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι το μπουκαλακι ειναι πολυ μικρο...
και ακριβο για το μεγεθος του :down:
και εγω του δωσα ηπιε λιγο και μετα το αφησε και οταν κιτρινισε το πεταξα ...

Δεν το έχω πάρει ποτέ. Λένε ότι αρέσει πολύ στις γάτες, αλλά είναι ακριβό και επιπλέον πρέπει να καταναλωθεί σε 4 ημέρες. Νομίζω ότι έτσι λιγόφαγη που είναι η γάτα μου θα κατέληγε το γάλα στο νεροχύτη και το μπουκάλι στην ανακύκλωση...

Το κάθε μπουκαλάκι περιέχει λέει στη συσκευασία τέσσερις μερίδες.Πάντως ο Σείριος που είναι και μικρούλης,δυο μερίδες τις πίνει άνετα σε μισή μέρα.Οποτε του παίρνω όποτε βρω σε μάρκετ,έτσι για λιχουδιά(εδω στην επαρχία δεν το βρίσκω κι εύκολα έτσι κι αλλιώς).Αλλά συμφωνώ,είναι πολύ ακριβό για την ποσότητα που περιέχει.

Εμένα το γατούλι μου στην αρχη ξετρελάθηκε..μεχρι και τα μουστακακια του γέμισαν ..:)
την επόμενη ημέρα ήπιε λίγο..:|
την τρίτη ουτε το πλησίασε..:down:

Και απο εκει που να τον κυνηγάω με το πιατάκι..δεν του το ξαναπηρα..

εγω στο καρφουρ στις ζωοτροφες,,ειχαν μαλιστα και ξεχωριστο ραφι[προβολης]λογω του οτι ειναι καινουριο προιον...αλλα ειναι κ αναλογα με τα γουστα της γατας
Εγώ το βρήκα στο Μασούτη. Όταν της το έδωσα το ήπιες, αλλά μετά από λίγα λεπτά έκανε εμετό.:hmm:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εμένα το γατούλι μου στην αρχη ξετρελάθηκε..μεχρι και τα μουστακακια του γέμισαν ..:)
την επόμενη ημέρα ήπιε λίγο..:|
την τρίτη ουτε το πλησίασε..:down:

Και απο εκει που να τον κυνηγάω με το πιατάκι..δεν του το ξαναπηρα..

Ούτε εγώ της το ξαναπήρα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ο Άρης μου που είναι δύο μηνών στην αρχή έπινε χωρίς πρόβλημα το αγελαδινό. όταν είδα στο super market το catmilk του πήρα δοκιμαστικά ένα μπουκαλάκι το οποίο και ήπιε με χαρά. από τότε του δίνω μισό μπουκαλάκι την ημέρα. σκέφτομαι ότι αφού δεν τον ενοχλεί το αγελαδινό και λόγω του ότι το catmilk είναι τσιμπημένο σε τιμή να τον ξαναγυρίσω στο αγελαδινό.

Το αγελαδινό γάλα δεν κάνει καλό στις γάτες γιατί έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και μπορεί να τους προκαλέσει στομαχικές διαταραχές και διάρροιες.

Καλύτερα να προτιμήσεις να του δίνεις τροφή για kitten που έχουν όλα τα συστατικά που χρειάζεται μία μικρή γατούλα.

Εγώ που μένω Κύπρο-Πάφο ξέρω ότι υπάρχει στο Carrefour. Αν υπάρχει και στην Κρήτη, τι περιμένεις??????/:cat:

To αγόρασα σήμερα και δεν του έδωσα ακόμη. Γράφει από 6 εβδομάδων και μετά. Εμένα είναι περίπου 40 ημερών. Είναι αδεσποτούλι και δεν μπορεί να υπολογίσουν ακριβώς. Μπορώ να του δώσω;
Του έδωσα σήμερα νουνού νουλάκ βρεφικό αραιωμένο με νερό και έκανε σαν τρελλό!
Αλλά έχει διάρροιες από εχθές και φοβάμαι να του ξαναδώσω.:hmm:
Επειδή το πήρα εχθές και η κοπέλα που το βρήκε το ταίζε Γουίσκας κονσέρβα ( φακελάκι), του την αναμιγνύω με κροκέτες μπέιμπυ της Ρουαγιάλ Κάνιν.
Λέτε να φταίει το γάλα ή μπορεί και η αλλαγή διατροφής μαζί με τις κροκέτες; Πάντως από όρεξη καλά πάει.

Λέτε να φταίει το γάλα ή μπορεί και η αλλαγή διατροφής μαζί με τις κροκέτες; Πάντως από όρεξη καλά πάει.

Μπορεί να είναι συνδυασμός, γιατί θυμάμαι που έγραφες χτες ότι είναι μαλακά τα κακά του.:hmm:Το αν το γάλα θα προκαλέσει διάρροιες εξαρτάται από το πόσο καλά το ανέχεται ο οργανισμός της γάτας: ορισμένες το πίνουν έχουν πρόβλημα, άλλες ανέχονται μόνο μικρές ποσότητες. Πάντως, αν έχεις αμφιβολίες, μπορείς να περιμένεις να μεγαλώσει λίγο και να του δίνεις το cat milk σαν λιχουδιά.:)

Μπορεί να είναι συνδυασμός, γιατί θυμάμαι που έγραφες χτες ότι είναι μαλακά τα κακά του.:hmm:Το αν το γάλα θα προκαλέσει διάρροιες εξαρτάται από το πόσο καλά το ανέχεται ο οργανισμός της γάτας: ορισμένες το πίνουν έχουν πρόβλημα, άλλες ανέχονται μόνο μικρές ποσότητες. Πάντως, αν έχεις αμφιβολίες, μπορείς να περιμένεις να μεγαλώσει λίγο και να του δίνεις το cat milk σαν λιχουδιά.:)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, να περάσουν λίγες ημέρες και μετά, αλλά μόνο για λιχουδιά;
Τα συστατικά τα παίρνει από τις κροκέτες Ρουαγιάλ Κάνιν, αλλά το ότι μάλλον δεν έχει θηλάσει και θέλει σαν τρελλό γάλα, συν ότι με έχει φάει να με θηλάζει στο λαιμό, δείχνει αυτή του την ανάγκη ( για γάλα).
Τι θα πάθει αν του δίνω και αυτό το γαλατάκι συνέχεια ώσπου να μεγαλώσει κανένα δυό μήνες ακόμη;

Σ' όλες τις γάτες αρέσει το γάλα. Το ότι σε "θηλάζει" στο λαιμό δεν έχει τόσο να κάνει με την ανάγκη του για γάλα, αλλά με το ότι προφανώς αποχωρίστηκε τη μαμά του πολύ μικρό. :( Πολλές γατάκια που έμειναν ορφανά διατηρούν τέτοιες συμπεριφορές μέχρι μεγάλη ηλικία.

Κατά τη γνώμη μου οι κροκετούλες καλύπτουν απόλυτα τις διατροφικές του ανάγκες και δεν χρειάζεται το γάλα. Αν πάλι θέλεις να του δίνεις λίγο για λιχουδιά, μπορείς να δοκιμάσεις με λίγο εβαπορέ αραιωμένο ή κρέμα γάλακτος. Πολλοί επίσης προτείνουν κατσικίσιο γάλα, που είναι πιο χαμηλό σε λακτόζη από το αγελαδινό. Μην του δίνεις cat milk, γιατί αν οι κατασκευαστές έγραψαν ότι δεν ενδείκνυται για την ηλικία του, κάτι θα ξέρουν.;)

Αν του δώσεις γάλα, ξεκίνα από μικρές ποσότητες για να δεις πόσο μπορεί να ανεχτεί ο οργανισμός του χωρίς πρόβλημα.

Το γάλα που έβγαλε γνωστή γαλακτοβιομηχανία για ανθρώπους που δεν μπορούν να αφομοιώσουν τη λακτόζη μήπως είναι καλό κ για μικρά γατάκια;

Το γάλα που έβγαλε γνωστή γαλακτοβιομηχανία για ανθρώπους που δεν μπορούν να αφομοιώσουν τη λακτόζη μήπως είναι καλό κ για μικρά γατάκια;
Το έδινα για λιχουδιά στην Αρήθα, όταν την είχαμε πρωτοβρεί. Ήταν μικρούλα και έκανε σαν τρελή για γάλα. Δεν της είχε δημιουργήσει πρόβλημα, της έδινα ελάχιστη ποσότητα όμως, περίπου 1/4 από το φλιτζανάκι του καφέ την ημέρα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην τους δώσεις ποσότητα και χορτάσουν μ' αυτό, γιατί από θρεπτικής άποψης δεν τους προσφέρει τίποτα σημαντικό και είναι πολύ καλύτερα να τρώνε κροκέτες.

Το έδινα για λιχουδιά στην Αρήθα, όταν την είχαμε πρωτοβρεί. Ήταν μικρούλα και έκανε σαν τρελή για γάλα. Δεν της είχε δημιουργήσει πρόβλημα, της έδινα ελάχιστη ποσότητα όμως, περίπου 1/4 από το φλιτζανάκι του καφέ την ημέρα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην τους δώσεις ποσότητα και χορτάσουν μ' αυτό, γιατί από θρεπτικής άποψης δεν τους προσφέρει τίποτα σημαντικό και είναι πολύ καλύτερα να τρώνε κροκέτες.
Ναι σίγουρα είναι καλύτερα, το σκεφτόμουν για "ψυχολογική στήριξη" επειδή βρήκα –πάλι- ένα μωρό γατάκι. Και αυτό όπως κ το προηγούμενο κάποιες στιγμές έχουν έντονη την ανάγκη του θηλασμού. Κάνουν ένα χαρακτηριστικό θόρυβο με το στόμα, κ το λυπάμαι πάρα πολύ γιατί φαντάζομαι ότι εκείνη τη στιγμή θα αναπολεί τη μαμά του, έλεγα λοιπόν μήπως να του έδινα λίγο γάλα πριν τον ύπνο

Μέχρι τι ηλικία είναι καλό να το πίνουν αυτό το "μαγικό" ρόφημα???:hmm:

Τι διαφορά έχει με το κανονικό γάλα που πίνουμε και εμείς;;:hmm:Γιατί καμοιά φορά που του δίνω γάλα μαζί με την αδερφή μου του δίνουμε ''μπλε'' με 2% λιπαρά!:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back