chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν διάβασες το άρθρο,θα ειδες ότι δεν έχει λακτοζη,ή την εχει σε χαμηλή περιεκτικότητα,καθως προκαλει δυσπεψια στις γάτες και τους φέρνει και διάρροιες.Τι διαφορά έχει με το κανονικό γάλα που πίνουμε και εμείς;;Γιατί καμοιά φορά που του δίνω γάλα μαζί με την αδερφή μου του δίνουμε ''μπλε'' με 2% λιπαρά!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι να το προτιμήσεις.Είναι για γάτες απο 6 εβδομάδων και άνω.Οπότε άμα είναι να δώσω ξανά γάλα στη γάτα μου να προτιμήσω Whiskas Cat Milk!.Αλλά αυτό το γάλα δεν είναι για τα νεογέννητα;;;Η δική μου γάτα είναι 3-4 χρονών!.
Athens_K
Νεοφερμένο μέλος
....δεν του άρεσε φαίνεται. Είναι και 8 χρονων γάταρος. Ίσως της μικρής να της αρέσει.Για να δούμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μικρούλης ειναι περίπου 5 βδομάδων εκτος απο την τροφή που του δίνω σε mous η πατε τρωει και κρακεράκια για μικρούλια οπως και τυρί.
Ειναι λιχούδης

Αυτο το γάλα παιδια ειναι δυσέυρετο μονο στο καρφουρ το βρήκα και αυτο δεν το εχει πάντα και στον Μασούτη που πήγα αλλες φορες το εχει και αλλες οχι οπως και τις αντίστοιχες τροφές για μικρούλια.
Γιατι γίνεται αυτο; Τις τροφές για μικρα γατάκια δεν τις εχουν πάντα ή σχεδον καθόλου στα σουπερμάρετ μονο για ενηλικες βρίσκεις.

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο γαλαξία έχει και το γάλα αυτό και τροφές για μικρά γατάκια, για ενηλικες γάτες και για στειρωμένες!!
Θα πάω να πάρω αν είναι απο τον Γαλαξία θα δω που εχει στην Καλαμαριά, σε ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία vikoulini δεν το ήξερα οτι εχει σε αυτο το σουπερμάρκετ.

Σε αυτα πάντως που ειναι κοντα στην γειτονια μου δεν εχει ολες τις μέρες η καθόλου τροφές για μικρούλια εχω αγανακτίσει να τα παιρνω συνεχεια απο αλλου.

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
θελω λιγο την βοηθεια σας.η γατουλα μου ειναι 2 μηνων και την εχω μια βδομαδα στην αρχη της εδωσα γαλα απο το δικο μας(αγελαδινο)που καταλαβα οτι της αρεσε γιατι βουτηξε το κεφαλακι της στο πρωινο μου
!!εκανε ομως λιγο διαροια,μετα της πηρα το whiskas και εκανε και εμετο και διαροια και πηγαμε στο γιατρο
και κανουμε διατροφουλα
και παιρνουμε φαρμακακια γιατι φοβηθηκε για γαστρεντεριτιδα!!τωρα καθε πρωι μου κλαιει για γαλα να της βαλω η να το κοψουμε τελειως???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
δεν καλυπτει μαλλον ομως τη λαιμαργια και τη λιγουρα της...Αφου την πειραζει μην της δινεις,δεν το χρειαζεται.Η ξηρα τροφη αν ειναι καλης ποιοτητας την υπερκαλυπτει.

ειναι πολυ λιγουρα...τι να κανουμε???

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι δεν φέρνει υποτίθεται μια κ είναι για γάτες ειδικό όμως εγώ σε όσα γατάκια ή γάτες το έχω δώσει καμία δεν το πλησίασεΚαλημερα!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν(ασχετο)!
Το ειδικο γαλα για γατες της Wiskas εχει επιδρασεις στη γατα π.χ. φαιρνει ευκιλια ή μονο η δικια μου το παθενε?
μπορεί να είναι κακής ποιότητας 
Renai
Νεοφερμένο μέλος
η γατα σας εχει δοκιμασει wiskas αν ναι πείτε μου σας παρακαλώ αν της αρεσαν???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι γνωστο οτι γενικα αυτες οι τροφες,των σ/μαρκετ..δυστυχως ειναι απο τις χειροτερες.Δεν εχει τοση σημασια αν αρεσουν στη γατα μας( και σε εμας αρεσει το βρωμικο και ανθυγειηνο φαγητο) οσο το κατα ποσον ειναι θρεπτικες και ωφελιμες.Και κατα γενικη ομολογια αυτες..δυστυχως δεν ειναι.Αποτελουνται απο τα χειροτερα μερη των ζωων..ειναι γεματες χρωστικες ,συντηρητικα,βελτιωτικα γευσεων(εξου και ειναι τοσο νοστιμες) κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εννοεις κονσερβα, φακελακια ή ξηρα τροφη; Η ποιοτητα τους γενικα ειναι χαλια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool