Σειρά τροφής Wooffy

Orangelo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Aν και,μάρκα μ'έκαψες είναι :/:...μία φορά τις είχα πάρει,επειδή δεν βρήκα άλλες και ήμουν και σε μίνι μάρκετ στην Κρήτη.

Συστατικά : δημητριακά,κρέατα και ζωικά υποπροιόντα(πολυερικά ελαχ.10%),
υποπροιόντα φυτικής προέλευσης,έλαια και λίπη,όσπρια(αρακάς ελαχ.4%), ψάρι και υποπροιόντα ιχθύων και ανόργανες ουσίες.

Ανάλυση συστατικών : μικτή πρωτείνη 30%,μικτές λιπαρές ουσίες 11,65%, μικτή κυτταρίνη 2,5%,μικτές τέφρες 8,7%,υγρασία 10%,ασβέστιο 1,94%,φώσφορο 1,1%.

Λένε ότι περιέχουν Χολίνη και Ταυρίνη.

:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 2649839376_3d7e0f9d88.jpg
    2649839376_3d7e0f9d88.jpg
    157,2 KB · Εμφανίσεις: 80
Κροκέτες για γάτες WOOFFY?!?!:blink::blink::blink:
Πρώτη φορά τις ακούω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κροκέτες για γάτες WOOFFY?!?!:blink::blink::blink:
Πρώτη φορά τις ακούω!

:lol: δεν έχεις κι άδικο...! Καλά,έτσι,κι αλλιώς δεν είναι πολύ γνωστές.Βγάζουν και για σκύλους,οπότε έτσι εξηγείται το όνομα...:D

Δεν μπορεί να είναι καλή αυτή η τροφή, νομίζω ότι είναι καλύτερο να την αποφύγεις (μα, woofy?) :blink:

Δεν μπορεί να είναι καλή αυτή η τροφή, νομίζω ότι είναι καλύτερο να την αποφύγεις (μα, woofy?) :blink:

Αυτό κάνω,λίγο έδωσα μόνο μια φορά και την έχω ολόκληρη τη συσκευασία ανέγγιχτη.
Θα δώσω στα αδεσποτάκια,μιας και δεν έχω την οικονομική άνεση να δίνω από τις καλές τροφές.
Ήθελα,πάντως,να δω αν την ξέρει και κανείς άλλος..και πήρα την απάντησή μου:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back