ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εμείς να δεις...θα σκάσω αν δεν τους βρώ μια καλή τροφή που να την τρώνε τα σκατ.γατα μας.
![]()
Xρυσή μου τα δικά σου γατάκια έχουν τόσες νοστιμιές έξω στην φύση που κάνουν την δουλειά τους που οι κροκέτες τους φαίνονται απλές οδοντόκρεμες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Xρυσή μου τα δικά σου γατάκια έχουν τόσες νοστιμιές έξω στην φύση που κάνουν την δουλειά τους που οι κροκέτες τους φαίνονται απλές οδοντόκρεμες![]()

Ράνια μου ο χωντροκ.λος τους δεν ξεκολλάει από το μαξιλάρι,τους έχω βάλει και κουδούνι οπότε δεν είναι ικανά να πιάσουν τίποτα πια και περιμένουν λιχουδιές από μένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Applause κονσερβάκι δοστους και θα γλύφονται μετάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Βεβαια την evo 95 δεν την φτανουν, αλλα ειναι καλες για να του δινω για λιχουδια καπου καπου
(για κονσερβα λεω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ξηρή τροφή στην Ιταλία...κάνει...11,95 ευρώ τα 400 γρ.και 24 ευρώ το κιλό....ειναι πολυ ακριβη τροφη. Εγω την βρισκω στα $20 το κιλο. Την ξηρα δεν την εχουμε δοκιμασει γιατι του εχω δωσει παρομοιο treat και δεν το εφαγε, οποτε δεν μπηκα στον κοπο να την παρω. Οι κονσερβες ομως του αρεσουν πολυ, εκτος απο αυτην με χελι. Ειδικα η κονσερβα με brushtail τον ξετρελαινει. Εχω να του παρω καιρο ομως γιατι πρεπει να ρωτησω αν εχει BPA η επικαλυψη του μεταλλου της κονσερβαςΒεβαια την evo 95 δεν την φτανουν, αλλα ειναι καλες για να του δινω για λιχουδια καπου καπου
(για κονσερβα λεω)

οπότε το ξεχνάμε προς το παρόν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Τους δίνω παρόμοια αλλά μετά με το σκάνδαλο με την μελαμίνη και διάφορα τοξικά στην Applaws φοβάμαι ακόμα και τις κονσέρβες...άστον να τρώει μύδια καλύτερα..και φυσικά ο κ.λος του Κώστα δεν κάθεται εκείApplause κονσερβάκι δοστους και θα γλύφονται μετά

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κονσερβάκια τρώει Ηρώ μου,και κοτόπουλο και ψάρι και μοσχάρι ωμό,μόνο στις κροκέτες μου κάνει τον δύσκολο και ψάχνομαι...δεν του αρέσουν με τίποτα...μόνο οι Ρόυαλ αλλά εγώ Ρόυαλ δεν του ξαναπαίρνω...αννα μου νομιζω πως τον εχεις κακομαθει. Αστον λιγο να πεινασει και να φωναζει γιατι δεν μπορεις παντα να κανεις οτι θελει αυτος. Στο λεω γιατι αν καμια φορα χρειαστει να τον παρεις μαζι σου καπου και δεν βρισκεις τις τροφες που του δινεις, θα εχεις πολυ μεγαλο προβλημα. Εγω τον ναρουτο τον εστρωσα και απο ιδιοτροπο κακομαθημενο γατι που ετρωγε μονο κονσερβες κοτοπουλο τον εκανα να τρωει και ψαρι και μοσχαρι και αλλες τροφες που ουτε στα ονειρα μου δεν τις ετρωγε (βεβαια με τα ωμα εχουμε ακομα προβλημα και δεν τα πλησιαζει αλλα θα τον στρωσω και εκει).

Μπορεί να ζήσει μόνο με κονσερβάκια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Χριστος ,η Παναγια και οι 12 Αποστολοι ALL TOGETHER!!!!Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στις Ziwi τροφές είναι τιμή τους...ολίγον τσουχτερή...στην Αμερική το κιλό έχει 28 δολάρια (19 ευρώ) και το 5κιλο 110 δολάρια δηλαδή 77 ευρώ...Θα ακούσουμε την τιμή εδώ και θα δούμε...![]()
Παιδια ξεφευγουμε...Αλλο να επιλεγουμε μια ΚΑΛΗ τροφη και αλλο να φτανουμε στα ακρα.
Στο κατω κατω γατια/σκυλια ειναι.Δεν θα παθουν τπτ αν δεν φανε τα ΑΑΑ.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
O Χριστος ,η Παναγια και οι 12 Αποστολοι ALL TOGETHER!!!!
Παιδια ξεφευγουμε...Αλλο να επιλεγουμε μια ΚΑΛΗ τροφη και αλλο να φτανουμε στα ακρα.
Στο κατω κατω γατια/σκυλια ειναι.Δεν θα παθουν τπτ αν δεν φανε τα ΑΑΑ.
κοιτα, εγω θελω να τρωει καλης ποιοτητας κρεατα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τρωει πχ και τα κοκκαλα/συκωτια/εντοσθια απο ενα ζωο. Αυτο που με ενοχλει στις τροφες ειναι να μην αποτελειται ΜΟΝΟ απο by products και απο γατες, σκυλια, πατημενα, σε αποσυνθεση ζωα κτλ. Σκεφτομαι για μια τροφη (κατεψυγμενη) που αποτελειται απο 100% ορτυκι ωμο. Τουλαχιστον ετσι θα ξερω τι τρωει (ειναι ολοκληρο το ορτυκι και οχι αλεσμενο)

Δεν ξερω ρε παιδια, βλεπω με καχυποψια ΟΛΕΣ τις εταιριες ζωοτροφων... μου ειναι δυσκολο να εμπιστευτω καποια με κλειστα ματια
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια καλη κροκετα και ειναι ΟΚ,αν επιλεξουμε να ταιζουμε ξηρα. Ειδαμε κ τι γινεται με και με τις σουπερ ντουπερ πριμιουμ τροφες ανα διαστηματα...Ολο κ καποια κουτσουκελα ξεπηδα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Mα για αυτο το λεω! Με τοσα λεφτα για μια κροκετα(ΑΚΟΥΣΟΝ 19ευρω το κιλο!) πας βαρβακειο κ αγοραζεις φρεσκα κρεατα!
Μια καλη κροκετα και ειναι ΟΚ,αν επιλεξουμε να ταιζουμε ξηρα. Ειδαμε κ τι γινεται με και με τις σουπερ ντουπερ πριμιουμ τροφες ανα διαστηματα...Ολο κ καποια κουτσουκελα ξεπηδα.
με την τιμη του σολωμου στα 3 ευρω το κιλο, με συμφερει να του δινω ψαρι παρα κροκετες
Να σου πω την αληθεια, ακομα και απο τις εταιριες που εμπιστευομαι περισσοτερο απο τις αλλες, αυτες τις κουτσουκελες φοβαμαι. Σημερα ειναι ολα ενταξει, ποιος μου εγγυαται οτι αυριο δεν θα εχει καποια τροφη cyanuric acid ή μελαμινη; Θα ρωτησω και τον κτηνιατρο αυτες τις μερες για διατροφη με ωμα κρεατα και βραστο ψαρι να δουμε τι θα μου πει
Σημερα το απογευμα διαβαζα για διαφορα recalls και φρικαρα παλι. Μεχρι και την evo κατηγορουν για μη εγκυρη διαφημιση οτι τα κρεατα που βαζει δεν ειναι καλα και κατι αλλα 
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεωρω πως το μεγαλυτερο μεριδιο των χρηματων π διαθετουμε πρεπει να πηγαινει σε φρεσκα τροφιμα κ ενα μικρο μερος σε μια καλη κροκετα συμπληρωματικα.
brigite
Διάσημο μέλος
αννα μου νομιζω πως τον εχεις κακομαθει. Αστον λιγο να πεινασει και να φωναζει γιατι δεν μπορεις παντα να κανεις οτι θελει αυτος. Στο λεω γιατι αν καμια φορα χρειαστει να τον παρεις μαζι σου καπου και δεν βρισκεις τις τροφες που του δινεις, θα εχεις πολυ μεγαλο προβλημα. Εγω τον ναρουτο τον εστρωσα και απο ιδιοτροπο κακομαθημενο γατι που ετρωγε μονο κονσερβες κοτοπουλο τον εκανα να τρωει και ψαρι και μοσχαρι και αλλες τροφες που ουτε στα ονειρα μου δεν τις ετρωγε (βεβαια με τα ωμα εχουμε ακομα προβλημα και δεν τα πλησιαζει αλλα θα τον στρωσω και εκει).

Ηρω,το εννοεις αυτο με τα ωμα η κανεις πλακα; κι αν ναι για ποιο λογο να τρωει ωμα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σορυ που απανταω εγω...κι αν ναι για ποιο λογο να τρωει ωμα;
Γιατι ειναι ΟΤΙ πιο κοντα στη ΦΥΣΙΚΗ του διατροφη.
brigite
Διάσημο μέλος
Ειναι υγιεινο ομως αυτο; οταν μιλαμε για τοξοπλασμα ,λεμε οχι ωμα ....αρχιζω να μπερδευομαι...σορυ ξεμπερδεψτε μεΣορυ που απανταω εγω...
Γιατι ειναι ΟΤΙ πιο κοντα στη ΦΥΣΙΚΗ του διατροφη.

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κανεις αναζητηση στο google ''BARF diet'' θα καταλαβεις +θα δεις εικονες.

brigite
Διάσημο μέλος
Θα το κοιταξω απο περιεργεια και μονο.Ωμο ετσι κι αλλιως δεν προκειται να δωσω ποτε στις γατες μου.....Αλλωστε ακομα κι οταν μαγειρευω κρεας η το χωριζω για την καταψυξη,απολλυμαινω μετα παγκο,νεροχυτη,χερια κλπ.ξεροντας ποσα μπορει να παθεις απο τα ωμα.Ειναι ολοκληρη φιλοσοφια και μεθοδος διατροφης που με δυο σειρες δεν μπορω να σου δωσω να καταλαβεις.
Αν κανεις αναζητηση στο google ''BARF diet'' θα καταλαβεις +θα δεις εικονες.![]()
Αν γινεται κατι διαφορετικο με το να το φανε οι γατες...τι να πω...δεν ξερω ...δεν επιμενω.

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοειται πως οταν καποιος ταιζει ωμα πρεπει να τηρει κ καποιους κανονες υγιεινης και να προσεχει καποια πραγματα.Αυτα ομως ειναι συνηθειο κ ξεπερνιουνται...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool