Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Κι εγώ μαζί σου, και όλοι οι άλλοι κάτοικοι Θεσ/νίκης μαζί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον είμαι η μόνη που δεν πήρα χαμπάρι, τόση αναισθησία? Σας λέω τίποτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω χεστ...κα
Τα δικα μου παντως δεν αντεδρασαν,ουτε γατες ουτε σκυλος ,ουτε παιδια...
Εγω παλι......:/:
Ευχομαι να μη γινει μεγαλυτερος,γιατι αντε να μαζεψω ολο το στολο,για εξω.

Κι εμένα η δικιά μου αναίσθητη εντελώς αναίσθητη.

Τώρα είμαι καλύτερα φυσικά αλλά έτοιμη να ξαναπάρω τους δρόμους

Εγω χεστ...κα
Τα δικα μου παντως δεν αντεδρασαν,ουτε γατες ουτε σκυλος ,ουτε παιδια...
Εγω παλι......:/:
Ευχομαι να μη γινει μεγαλυτερος,γιατι αντε να μαζεψω ολο το στολο,για εξω.

Μια απο τα ίδια:lol::lol: τώρα ειδα και το σχετικο θέμα, το κατάλαβε και το γατι μου απο ώρα οτι θα γίνει κάτι και προσπαθουσα να καταλάβω γιατι είναι ανήσυχος:hmm:
Που το ειπε για το σεισμο παιδια; Στα κανάλια δεν ειδα κάτι

Κι εμένα η δικιά μου αναίσθητη εντελώς αναίσθητη.

Τώρα είμαι καλύτερα φυσικά αλλά έτοιμη να ξαναπάρω τους δρόμους

Εγω λεω παντως να ξαπλωσω με τα ρουχα ,για παν ενδεχομενο:rolleyes:
Για μια δοση πηγα να βαλω τις γατες σε γατοφορους και να εχω ετοιμο το σκυλι με το λουρακι του...παλι καλα που ο αντρας μου εδειξε μεγαλυτερη ψυχραιμια και με σταματησε:redface:Ακομη ''μεσα''θα τα ειχα τα δολια τα ζωντανα και διπλα στην εξωπορτα.

Εγω λεω παντως να ξαπλωσω με τα ρουχα ,για παν ενδεχομενο:rolleyes:
Για μια δοση πηγα να βαλω τις γατες σε γατοφορους και να εχω ετοιμο το σκυλι με το λουρακι του...παλι καλα που ο αντρας μου εδειξε μεγαλυτερη ψυχραιμια και με σταματησε:redface:Ακομη ''μεσα''θα τα ειχα τα δολια τα ζωντανα και διπλα στην εξωπορτα.

Κι εγώ με τα ρούχα είμαι (του σπιτιού) και έχω την γατοφόρο έτοιμη και την τσάντα έτοιμη..

3,8 αλλα χορεψαμε καρτσιλαμα η γατα παλι ηταν κατω απο το τραπεζι εγω εκανα ποπ-κορν παιδες τρομαξα ημουν και μονη σαν ανεμονη .......... ας μην εχει συνεχεια......

:) παντως αυτο το σαιτ ειναι τοσο ενεργο σαν τσατ... ειναι σαν να τα περναμε ολοι μαζι καποια πραγματα:)

μα ηταν απιστεευτο εχασα και το cold case ........ και το medium ασε ασε

:) παντως αυτο το σαιτ ειναι τοσο ενεργο σαν τσατ... ειναι σαν να τα περναμε ολοι μαζι καποια πραγματα:)

Είναι όμορφο να μιλάς και να μοιράζεσαι εμπειρίες :up:

μαλλον είμαι η μόνη που δεν πήρα χαμπάρι, τόση αναισθησία? Σας λέω τίποτα!

Δεν είσαι η μόνη.:D...και γω τίποτε δεν κατάλαβα:blink::blink::blink: απλώς τρόμαξα από το τίναγμα του άντρα μου....και του λέω: τι έπαθες καλέ, μύγα σε τσίμπησε???:lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. και γω για 3,2 με επίκεντρο ανατολικά της Θεσ/νίκης άκουσα

Εγώ κοιμόμανε η μουσκάρα, απλώς ξύπνησα απότομα και σκέφτηκα "καλά, γιατί ξύπνησα τόσο απότομα; Ας ξανακοιμηθώ". Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με το σεισμό :D

Φυσικά, μετά μπήκε στο δωμάτιο ο (φυσιολογικός άνθρωπος) αδερφός μου, με ενημέρωσε ότι έγινε σεισμός και ότι είμαι πολύ αναίσθητη γουρούνα και έφυγε.

Εγώ κοιμόμανε η μουσκάρα, απλώς ξύπνησα απότομα και σκέφτηκα "καλά, γιατί ξύπνησα τόσο απότομα; Ας ξανακοιμηθώ". Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με το σεισμό :D

Φυσικά, μετά μπήκε στο δωμάτιο ο (φυσιολογικός άνθρωπος) αδερφός μου, με ενημέρωσε ότι έγινε σεισμός και ότι είμαι πολύ αναίσθητη γουρούνα και έφυγε.

Τελικά είμαστε πολλές οι αναίσθητες (γουρούνες) !!!!:up::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά είμαστε πολλές οι αναίσθητες (γουρούνες) !!!!:up::lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι, αλλά έχουμε ωραία γατιά! (υπεράσχετο) :lol::lol::lol:

καλήμερα κουνεμένη θεσσαλονίκη!! χαιρομαι που ειστε όλοες καλά και ήταν κατι μικρό..!!
εχει πολύ πλακα που όλες κάνατε κατι διαφορετικο ακομη και τα γατιά σας...!!:)
να μην έχει συνέχεια εύχομαι!

Εγώ ήμουν στον δρόμο, είχα μια αίσθηση σεισμού. Αλλά δεν έδωσα σημασία, επειδή το παθαίνω συχνά :hmm:. Αυτήν τη φορά ήταν αλήθεια :blink:

Καλημερούδα σας κουνημένες και μη!!:D

Χθες βράδυ περιττό να πω πως κοιμήθηκα μετά τις 5 τα χαράματα από την τρομάρα μου και μάλιστα με τα ρούχα :redface:

Όλα καλά σήμερα ξύπνησα και είδα μια σακούλα δίπλα στο κρεβάτι.. την κουβάλισε η μικρή και κοιμόταν εκεί μέσα δίπλα στο κρεβάτι :lol:

Ρε παιδιά, αυτό που κοιμάστε με τα ρούχα μπορείτε να μου το εξηγήσετε; Το κάνετε για να μη βγείτε νεγκλιζέ αν χρειαστεί να σας βγάλει η ΕΜΑΚ και σας τραβάνε οι κάμερες; :lol::lol::lol:

Ρε παιδιά, αυτό που κοιμάστε με τα ρούχα μπορείτε να μου το εξηγήσετε; Το κάνετε για να μη βγείτε νεγκλιζέ αν χρειαστεί να σας βγάλει η ΕΜΑΚ και σας τραβάνε οι κάμερες; :lol::lol::lol:

Εμ λόγω ζέστης συνήθως κοιμάμαι μόνο με το κάτω εσώρουχο :redface: οπότε καταλαβαίνεις :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back