Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Ρε παιδιά, αυτό που κοιμάστε με τα ρούχα μπορείτε να μου το εξηγήσετε; Το κάνετε για να μη βγείτε νεγκλιζέ αν χρειαστεί να σας βγάλει η ΕΜΑΚ και σας τραβάνε οι κάμερες; :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Λίγο το έχεις να σε έχει απευθείας σύνδεση ο Ευαγγελάτος και συ να είσαι μόνο με το εσώρουχο????:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος σεισμος? :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος σεισμος? :D
Καταλάβατε λοιπόν περί τίνος πρόκειται... τι άγχος, τι εγρήγορση, τι ετοιμότης! Εύγε MOXACEF παιδί μου, εύγε.

Συντοπιτισσες παλι γραψατε!:up::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έγινε σεισμός; Η τηλεόραση δεν λέει τίποτα.
Οι Γάτες μου και πάλι δεν κατάλαβαν τίποτα, η σκυλίτσα μου όμως ναι. Τώρα είναι στην αγκαλιά μου και τρέμει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έγινε σεισμός; Η τηλεόραση δεν λέει τίποτα.
Οι Γάτες μου και πάλι δεν κατάλαβαν τίποτα, η σκυλίτσα μου όμως ναι. Τώρα είναι στην αγκαλιά μου και τρέμει.

δυνατος??????????.κουμπαρουλα..ειδες που το συζηταγαμε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω το καταλαβα!

δυνατος??????????.κουμπαρουλα..ειδες που το συζηταγαμε???

Μπά δεν νομίζω...εμένα γύρω στα 3-4 Ρίχτερ μου φάνηκε και είχε μικρή διάρκεια.Το μόνο που μου πέρασε εκείνη την στιγμή από το μυαλό ήταν, να μην ακολουθήσει μεγαλύτερος.:hmm::(
Και έβαλα αμέσως τις ειδήσεις στην ΕΡΤ3 αλλά δεν είπαν τίποτα ακόμη.Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς να πούνε κάτι ,μέχρι να ενημερωθούν από τους σεισμολόγους δεν το ρισκάρουν να κάνουν εικασίες.:hmm:

Μπά δεν νομίζω...εμένα γύρω στα 3-4 Ρίχτερ μου φάνηκε και είχε μικρή διάρκεια.Το μόνο που μου πέρασε εκείνη την στιγμή από το μυαλό ήταν, να μην ακολουθήσει μεγαλύτερος.:hmm::(
Και έβαλα αμέσως τις ειδήσεις στην ΕΡΤ3 αλλά δεν είπαν τίποτα ακόμη.Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς να πούνε κάτι ,μέχρι να ενημερωθούν από τους σεισμολόγους δεν το ρισκάρουν να κάνουν εικασίες.:hmm:

βαλε στην ΝΕΤ........δεν το εχει πει ακομα....αλλα ειναι το μονο,νομιζω καναλι που εχει τωρα ειδησεις........:)

Το επίκεντρο??? :hmm:Για αυτό το αισθανθήκαμε "καλά" εμείς στα Δυτικά! :hmm:

3,4.πολυ λιγο μου φαινεται...για να τον καταλαβετε τοσοι....εκτος αν ειναι πολυ επιφανειακος...:hmm::hmm::hmm:.

3,4.πολυ λιγο μου φαινεται...για να τον καταλαβετε τοσοι....εκτος αν ειναι πολυ επιφανειακος...:hmm::hmm::hmm:.

Ναι λογικά πρέπει να ήταν επιφανιακός.:hmm:Αλλά έχει πολύ κοντά το επίκεντρο(σύμφωνα πάντα με το blog που έβαλε η Julia:hmm:), δ'ιπλα μας είναι τα Διαβατά.:hmm:
Στους τελευταίους αν θυμάμαι καλά το επικέντρο ήταν κάπου στην Βόλβη.:hmm:

3,3 Ρίχτερ η σεισμική δόνηση στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Α.Π.Θ
3,3 Ρίχτερ είναι το μέγεθος της σεισμικής δόνησης που έγινε αισθητή νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη – και ειδικά στις δυτικές συνοικίες – σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ...
επίκεντρο εντοπίζεται 15 χιλιόμετρα προς τα δυτικά της πόλης, στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, ενώ όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, η συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλους σεισμούς

τρωκτικό
https://troktiko.blogspot.com/2009/10/33.html

Και εγώ το αισθάνθηκα!Δεν πιστεύω ότι θξα έχει μετασεισμούς γιατί τα ζώα μου είναι ήρεμα!

3,3 Ρίχτερ η σεισμική δόνηση στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Α.Π.Θ
3,3 Ρίχτερ είναι το μέγεθος της σεισμικής δόνησης που έγινε αισθητή νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη – και ειδικά στις δυτικές συνοικίες – σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ...
επίκεντρο εντοπίζεται 15 χιλιόμετρα προς τα δυτικά της πόλης, στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, ενώ όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, η συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλους σεισμούς

τρωκτικό
https://troktiko.blogspot.com/2009/10/33.html

Ευχαριστώ Julia.:) Και εμένα μου έκανε εντύπωση το επίκεντρο ... ελπίζω να μην έχει και συνέχεια:hmm:...είμαστε πολλές γατομαμάδες(στο φόρουμ) εδώ στα Δυτικά.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back