Σεμινάρια α' βοηθειών

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
Προτείνω από Σεπτέμβρη με το καλό να οργανώσουμε σεμινάρια α βοηθειών για γατάκια. Αν μπορεί ο Αίλουρος βέβαια και φυσικά με όχι με δικιά του επιβάρυνση. Θα έσωζε πιστεύω πολλές ζωούλες .Ακόμα και πως ταΐζουμε με σωληνάκι κτλ τι κάνουμε σε τραύματα. Όλοι λίγο πολύ κάτι ξέρουμε αλλά να μην έχουμε κάνει δεν κάνει betadin κτλ Τι λέτε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κάλη η ιδέα σου, ολοι λίγο πολύ βρίσκουμε κατα καιρους αδέσποτες γατούλες με τραύματα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Νοίζω οτι θα είναι πολυ καλό αν γίνει.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mέσα στο μυαλο μου εισαι!! οτι ηθελα να πω τα ιδια στον κτηνίατρο μας εδω...κυριως η διασωση εξω και οι πληγες μ ενδιεφεραν αλλα και το γατακι

παρα πολυ καλη ιδεα κ εμενα μου αρεσε πολυ πρεπει ομως να του το πουμε να δουμε τι χρονο διαθετει κ εαν μπορει

Παιδια αληθεια καλη η ιδεα. Κι εγω θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα και για τα δικα μου και για τα αδεσποτα!!!! Αν το κανονισετε μακαρι να μην εχω δουλεια να ερθω. Θα το ηθελα παρα πολυ και ευχαριστως να πληρωσω για να τα παρακολουθησω. Θα σωσουν ζωουλες. Ισως και των δικων μας

Ναι! Ναι! Κι εγώ!! :up:
(και εννοείται ότι κι εγώ ευχαρίστως να πληρώσω). Μη σας πω ότι μπορούμε όταν κανονίσουμε το πού και πότε να φτιάξουμε και σχετικές αφισούλες για πετ σοπ κλπ. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί ιδιοκτήτες γατών θα θέλουν να παρακολουθήσουν κάτι τέτοιο.

:up: :up: :up:
Μόνο που δεν τον ξέρω τον αίλουρο για να κάνω τέτοια συζήτηση μαζί του.:redface: :redface: Μπορεί κάποιος

Κάποιος?:redface: Να πάω και εγώ μαζί αλλά όχι μόνη μου:redface::redface:

Παιδια εμεις στη θεσσαλονικη το κανονίσαμε να ερθει οποτε θελουμε η προεδρος του GAWF να μας κανει σεμιναριο που ειναι εξειδικευμενη νοσοκομως ζωων επισης. Κανονιστε κι εσεις με τον αιλουρο, θα ηταν πολυ θετικο να διοργανωθουν σε κοντινη ημερομηνία στις δυο πολεις και αν θελετε να επαναλαμβανονται καθε τοσο για οσους δε βολεψε.

Ασημίνα, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο με το θέμα.
Πρόσφατα είδα ότι το GAWF είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Ξέρεις αν αναλαμβάνουν την στείρωση αδέσποτων θηλυκών; Μπήκα στο site τους αλλά δεν κατάλαβα καλά. Λειτουργούν όπως και οι φιλοζωικές;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back