Σεμινάρια για γατόφιλους στη θεσσαλονίκη

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Λοιπον με βαση την ιδεα της λαιντυκατ στην αθηνα για σεμιναρια απο τον αιλουρο, προτεινα στην αγγλιδα προεδρο του GAWF που εχει 20 χρονια εμπειρια σαν pet nurse να μας κανει ξανα σεμιναρια.

Ειχε κανει παλιοτερα μαι μπορει να κανει στη θεσσαλονικη αλλα και στην αθηνα αν ζητηθει.

Αν εκει πατε στον αιλουρο εκεινη μπορει να κανει σεμιναρια πρωτων βοηθειων σε σκυλο και γατα εδω, εχει φοβερη εμπειρια.:up:

Εξισου σε γατομαμαδες-μπαμπαδες πέρσικων με αυτη την ευκαιρια μπορω να δειξω πως χτενιζουμε ενα περσικο.:)

Παρακαλω δηλωστε ποσοι ενδιαφερεστε για να ξερω τι να οργανωσω και πειτε και περιοδο που σας ενδιαφερει αν προτιματε να γινουν καλοκαιρι η απο σεπτεμβρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν οριστεί ημερομηνία τότε θα μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αν μπορώ η όχι , είναι πάντως πολύ ενδιαφέρον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να οριστει ημερομηνια πρεπει να ειμαστε πανω απο πεντε και να βολευει ολους γιαυτο σας λεω να μου πειτε χοντρικα και θα κανονισω εγω

εμένα με ενδιαφέρει.Είτε καλοκαιρι είτε φθινόπωρο δεν εχω πρόβλημα. Ισως θα ήταν προτιμότερο φθινόπωρο γιατι μαλλον θα ειναι πιο ευκολο να μην λειπει κοσμος..αλλα παλι δεν ξερω. Οτι αποφασίσετε είμαι μέσα

αν εισα αθηνα συννενοησου πρωτα με τη λαιντυκατ μηπως οργανωσετε σεμιναρια με τον αιλουρο κι αν τελικα δεν γινει εκεινο τοτε μονο θα ασχοληθω με το να οργανωσω κι εκει

οκ θα μιλήσω με την Φρόσω..

Yasmin εγώ ενδιαφέρομαι πάρα πολύ. Όποτε γίνει εγώ θα κανονίσω να μπορώ (απο Σεμπτέμβριο και μετά λογικά θα κανονιστεί, σωστά?)

Σκεφτόμαστε για μετα τισ 4 οκτωμβρη ενα σεμιναριο το μηνα σε διαφορα θεματα οπως ζωονοσοι, στειρωση, γκρουμινγκ περσικης, διασωση γατας- σκυλου, κακοποιηση και τι να κανετε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back