Σεξουαλική κακοποίηση ζώου!!!

Αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Να έχουν ζώα και να έχουν ταυτόχρονα τέτοια βρώμικα συναισθήματα. Μήπως κάνουν τα ίδια και στα ζώα τους οι άρρωστοι:mad:?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ακριβώς φοβάμαι ουρανία μου...αλλά όλα πλέον δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε.Εδώ τα παιδιά που προορίζονται για πορνεία τα καλύπτουν πολιτικοί, δικαστικοί και τύπος για να μην πω και την εκκλησία που ξέρουμε τα αίσχη της..Τα ζώα ο άνθρωπος τα έχει σε δεύτερη μοίρα(μιλάω γενικά)φαντάσου αδιαφορία για αυτά.Πάλι καλά που υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν τη ζωήτους με τον σκοπό την προστασία των ζώων!!!!Τους θαυμάζω, και πολύ θα ήθελα να γίνω ένας από αυτούς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μονες μας δεν θα μπορουσαμε τιποτα αλλα ολες μαζι Βεβαια δεν θα χρειαζοταν να κανουμε τιποτα εμεις αν απλα τον ειχαν πιασει και ηταν φυλακη σε μερικα απεχθη εγκληματα οι κρατουμενοι και οι αστυνομικοι τους αυτοκτονουν Πιο πολυ σε ανθρωπους αλλα και σε κατι τετοια δεν πανε πισω γιατι δεν πανε μονο φονιαδες στην φυλακη αλλα και απλοι ανθρωποι πχ επαγγελματιες που δεν πληρωσαν την εφορια ασχετα με το αν η εφορια οφειλη χρηματα σε ανθρωπους και ατομα με ναρκωτικα και αλλα λουλουδια ομως κατι τετοια εγληματα οσο μαλακας και να ειναι καποιος κατι τετοια τα σιχενεται Οχι δεν ειναι μαλ...ς ενα τετοιο ατομο εχει χασει το μετρο και δεν το κανει επειδη ειναι ψυχοπαθης αλλα γιατι εχει δυναμη να το κανει και ξερει οτι δεν θα τιμωρηθει π.χ μπαμπας βουλευτης οχι παντα αλλα σε ενα ποσοστο 70% τωρα αρχισε με τα ζωα αργοτερα επειδη ακριβως εχει αυτο το ατου ας το πουμε και αυτου του ειδους η δυναμη που πιστευουν οτι εχουν τους εθιζει και πολυ πιθανο θα το κανει και σε γυναικα π.χ στο ζωο μπορει να τον αφησουν ατιμωρητο στη γυναικα οχι παντως παρακολουθητε αυτο το θεμα και αν ακουσει καποιος τιποτα περιεργο παλι ας γραψει

Τι προτείνεις Ελένη δηλαδή???Αυτό έγινε στην Ισπανία αν κατάλαβα καλά..Εγώ και την υπογραφή μου να βάλω δεν θα κάνω κάτι.Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να μιλήσω για το συμβάν με ισπανούς φίλους μου και αυτοί με δικούς τους με σκοπό τα σκληρότερα μέτρα, δημοσίευση της είδησης κλπ!Αλλά...και πάλι!!!Συμφωνώ ότι αυτός θέλει να νοιώσει δύναμη πάνω σε ένα πλάσμαπου μπορεί να είσαι σίγουρη όμως ότι αυτό δείχνει την αρρωστια του!Είναι ψυχικά άρρωστος!!Και σίγουρα θα το κάνει και σε αλλα πλάσματα...

δεν χασαμε κατι για να βαλουμε την υπογραφη μας ειναι πολυ απλο και το οφειλουμε σε ολα τα ζωα που εχουν κακοποιηθει με οποιονδηποτε τροπο

Όχι φυσικά δεν χάσαμε..αλλά...δεν κάναμε και κάτι ιδιαίτερο..Νομίζω..ότι και τον πόνο δεν μπορούμε να τον τελειώσουμε και τον θάνατο δεν μπορούμε να τον αναιρέσουμε..οπότε..το να τιμωρηθεί αυτός ο κάποιος δεν μου φτάνει δυδτυχώς..Δεν νιώθω καλύτερα.Το να περιοριστει (πχ φυλακή) το δέχομαι μόνο αν είναι για ισόβια για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξανακάνει κάτι ανάλογο ή και χειρότερο.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΗΡΕ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Προωθειστε το θεμα σε φιλους και γνωστους και πειτε να στειλουν και γραμματα αν το στειλει ο καθενας σε δεκα εικοσι θα μαζευτουν πολλα περισσοτερα γραμματα

Και μετά????

αλιμονο αν ολοι βλεπαμε το ποτηρι μισοαδειο και μας επιανε ολους η απελπισια επισης οχι δεν με αφορα μονο η ισοβια καθειρξη του παπαρ. γιατι ισοβια ειναι αναλογα με τις νομοθεσιες καθε τοπου πχ στην ελλαδα αν δεν κανω λαθος τα ισοβια ειναι 22 χρονια!!!!!!!!:down: αλλα ναι θα ηθελα να παει φυλακη να καλοπερασει να εισαι σιγουρη οτι ετσι και παει φυλακη θα τρεμει καθε φορα που μπαινει στο μπανιο δεν τα αφηνουν ετσι κατι τετοια και ειδικα οι αστυνομικοι ναι ομως μου αρκει να ξερω οτι καθε μερα επι 22 χρονια θα υποφερει χειροτερα απο τη σκυλιτσα . βεβαια ακομα και να μην πιαστει δεν ξερω βρε παιδια αλλα εγω πιστευω στην θεια δικη οπως πετας το μπαλακι με την ιδια δυναμη θα σου ερθει το πετας μαλακα μαλακα θα ερθει πισω σε εσενα και ηρεμα το πετας γρηγορα και δυνατα δεν θα ξερεις απο που θα σε χτυπησει.

Δράση αντίδραση...κι εγώ σε αυτό πιστεύω...Ελένη μου..έτσι όπως το περιγράφεις..τον λυπάμαι και στην φυλακή αν μπει..δεν νιώθω ότι είναι δίκαιο να πάθει αυτό που κατακρίνουμε ακόμα και αν ο ίδιος το έχει κάνει σε άλλο πλάσμα...Από την άλλη ο περιορισμός του σε ένα μέρος χωρίς τίποτα, ίσως θα με έπειθε ότι δεν θα είχε πρόσβαση σε άλλο πλάσμα για να κάνει κάτι τέτοιο!

αυτο που καλο θα ηταν να δουμε ειναι πως θα εμποδιστει να μην το ξανακανει αμα το κανει 2-3 φορες σε ζωα μετα να ειστε σιγουρες οτι αυτο δεν θα του αρκει μονο στα ζωα αλλα και σε δυσκολοτερα θυραματα π.χ γυναικες σε μερικα ατομα αυτη η εικονικη δυναμη που εχουν ειναι ιδιετερα ελκυστικη Αν θυμηθουμε την ιστορια της αμερικης πριν αρκετα χρονια που ειχαν εξαφανισθει και κρυβοτουσαν ολες οι ιεροδουλες ειχε αρχισει απο μια πορνη που θεωρησε οτι τον εξαπατησε μαζι με ενα ξαδελφο του( νομιζω )και μετα αφοτου δεν εβρισκε αλλες πορνες πηγαιναν σε απλες γυναικες γιατι τους εμοιαζαν λεει με πορνες ειχα δει ενα σχετικο ρεπορταζ δεν ξερω ποια ειναι ψεματα και ποια αληθεια αλλα ειχαν χασει καθε μετρο για αυτο και πιαστηκαν

2 διορθώσεις!(thanks Fransesca!!)
1) Cela ne leurs a pas suffit dʼavoir délogé trois chiens de leurs installations (deux sont apparus, un dans les alentours et une autre jetée par la clôture hier dimanche.)
Ils ont ouvert de nombreuses cages, détruisant plusieurs clôtures pour accéder à l'intérieur !
>>> Δεν τους έφτασε που έχουν 3 σκυλιά δικά τους. <<<<<<<<<<<<<<<<
To σωστό είναι:
>>> Δεν τους έφτασε που πετάξανε 3 σκυλιά πάνω από τη μάντρα του καταφυγίου (2 σκυλιά τα είδαμε να περιφέρονται γύρω από το καταφύγιο και μια σκυλίτσα την είδαμε χθες κυριακή)
ανοίξανε πολλά κλουβιά, σπάσανε πάρα πολλές περιφράξεις του καταφυγίου

2) Nous craignons pour leurs vies comme pour les nôtres, nous volontaires de l'association.
>>>>>>>Πιστεύουμε ότι οι ζωές τους είναι οπως οι δικές μας.<<<<<<<<<<
Το σωστό είναι:

>>> φοβόμαστε για τη ζωή των σκυλιών μας αλλά και τις δικές μας ζωές σαν εθελοντές που προσφέρουμε στο καταφύγιο.

Τα λόγια είναι περιττά...
Συγκλονίστηκα γι' ακόμη μια φορά για την απανθρωπιά αυτού του κόσμου.
Λυπάμαι που ανήκω στην ανθρώπινη φυλή.
Βέβαια δεν ξέρω και ποια είναι πλέον η αποτελεσματικότητα όλων αυτών των petition. Δυστυχώς όσο και να υπογράψουμε, δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν τέτοια άρρωστα μυαλά.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι οι αρχές του κάθε κράτους θα βρίσκουν τους ενόχους και δεν θα τεμπελιάζουν.. :mad:

2 διορθώσεις!(thanks Fransesca!!)
1) Cela ne leurs a pas suffit dʼavoir délogé trois chiens de leurs installations (deux sont apparus, un dans les alentours et une autre jetée par la clôture hier dimanche.)
Ils ont ouvert de nombreuses cages, détruisant plusieurs clôtures pour accéder à l'intérieur !
>>> Δεν τους έφτασε που έχουν 3 σκυλιά δικά τους. <<<<<<<<<<<<<<<<
To σωστό είναι:
>>> Δεν τους έφτασε που πετάξανε 3 σκυλιά πάνω από τη μάντρα του καταφυγίου (2 σκυλιά τα είδαμε να περιφέρονται γύρω από το καταφύγιο και μια σκυλίτσα την είδαμε χθες κυριακή)
ανοίξανε πολλά κλουβιά, σπάσανε πάρα πολλές περιφράξεις του καταφυγίου

2) Nous craignons pour leurs vies comme pour les nôtres, nous volontaires de l'association.
>>>>>>>Πιστεύουμε ότι οι ζωές τους είναι οπως οι δικές μας.<<<<<<<<<<
Το σωστό είναι:

>>> φοβόμαστε για τη ζωή των σκυλιών μας αλλά και τις δικές μας ζωές σαν εθελοντές που προσφέρουμε στο καταφύγιο.

Τι λες τώρα????Πωωωωωω μιλάμε οτι οι τύποι ήταν αδίστακτοι και προβληματικοί την ίδια στιγμη!!!Φριχτο !!!Απλά Φριχτό!!!Και μια υπογραφή θα βοθήσει???Αλήθεια ας μου πει κάποιος αν ειναι να πείσω όλους τους φίλους και γνωστούς να υπογράψουν!!!Περιμένω απάντηση!

Τι λες τώρα????Πωωωωωω μιλάμε οτι οι τύποι ήταν αδίστακτοι και προβληματικοί την ίδια στιγμη!!!Φριχτο !!!Απλά Φριχτό!!!Και μια υπογραφή θα βοθήσει???Αλήθεια ας μου πει κάποιος αν ειναι να πείσω όλους τους φίλους και γνωστούς να υπογράψουν!!!Περιμένω απάντηση!

Και είναι πολλοί οι φίλοι ....το ξέρω από πρώτο χέρι!!!;):D

Και είναι πολλοί οι φίλοι ....το ξέρω από πρώτο χέρι!!!;):D

Και ίσως πειστούν και οι υπόλοιποι..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!!:lol::lol:

(Μου έλειψες Ραισάκι)

Παιδιά με την υπογραφή αντιδράμε ξεσηκώνεται η κοινή γνώμη. Τουλάχιστον δεν το τρώμε αμάσητο. Εκφράζουμε την απέχθειά μας. Θέλετε κι άλλο λόγο για να υπογράψετε?

Και ξαναρωτάω, μετα τι???Βάλαμε 18759817538957 υπογραφές από κάθε μερια του πλανήτη...οκ?ΚΑι μετά..τι???Το καταλαβαίνω ότι με απεργίες και με πορείες δείχνουμε δυσαρέσκια, αλλά παράλληλα απεργία πανελλήνια σημαίνει και μείωση της οικονομίας της χώρας!!!Ενώ η υπογραφή είναι μόνο απέχθεια.Θέλετε να οργανώσουμε πορεία για ότι έγινε με τη σκυλίτσα???Εγώ είμαι μέσα..Απλά θα στείλω ΣΕ ΟΛΟ τον κόσμο που ξέρω..Η θα το αναφέρω σε όλους ώστε να διαθωθεί από στόμα σε στόμα...Αλλά τι θα γίνει με αυτό???

Δε μπορώ να σχολιάσω.Που μπορούμε να υπογράψουμε για να τιμωρηθούν;(ελπιζω με ακριβως τον ιδιο τροπο μιας και τους φανηκε τοσο διασκεδαστικος)

Μουκελις, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.

Τελικα νομιζω οι μουσουλμανικοι τροποι τιμωριας αξιζουν σε τετοια ανωμαλα αποβρασματα ....

Τι να πω...:(

Κάτι θα μπορεί να γίνει με τις υπογραφές... Δεν θα πάει χαμένος τόσος κόπος, να φροντίσουμε να το διαδώσουμε παντού, τέτοια πράγματα δεν πρέπει να μένουν κρυφά...
Είμαι συγκλονισμένη!!!:(Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν μπορεί...:|:|:(:(:(:(
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από moukelis
Δε μπορώ να σχολιάσω.Που μπορούμε να υπογράψουμε για να τιμωρηθούν;(ελπιζω με ακριβως τον ιδιο τροπο μιας και τους φανηκε τοσο διασκεδαστικος)

Μουκελις, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.

Τελικα νομιζω οι μουσουλμανικοι τροποι τιμωριας αξιζουν σε τετοια ανωμαλα αποβρασματα ....

Τι να πω...:(
Δυστυχώς, δεν περίμενα ότι θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο αλλά συμφωνώ απόλυτα... Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back