Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο προηγούμενος γάτος μου δεν έδειξε ποτέ σημάδια οίστρου, ούτε ψέκαζε, ούτε φώναζε. Το μόνο που έκανε ήταν να επισκέπτεται καθημερινά τα κορίτσια που μένουν δίπλα, παρόλο που είχα βάλει σίτα στα κάγκελα. Ο κύριος σκαρφάλωνε πάνω στην σίτα και πήδαγε δίπλα ανανόχλητος, μέχρι και μέσα στο σπίτι τους έμπαινε. Γι'αυτό και δεν αποφάσιζα να τον στειρώσω με το γνωστό αποτέλεσμα εκείνης της μακάβριας νύχτας που μας επιτέθηκε στον ύπνο μας. Το πουλάκι του πάντως μας το επιδείκνυε συχνά-πυκνά!![]()
Σαν τον Kαζανόβα κάτι δηλαδή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Γατος επιδειξιας.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Παντως ο Πουρπουρης αρχισε να ψεκαζει σχετικα νωρις. 6, 6μιση μηνων ηταν. Πριν απο αυτο δεν ειχε δειξει κατι διαφορετικο.
![]()
![]()
![]()
Γατος επιδειξιας.......
![]()
![]()
![]()
Κανονικός επιδειξιας.. και φυσικά τα κάνει αυτά σε μένα που δεν ντρέπεται καθόλου.. στον μπαπά του είναι άγιος..
μάλλον μου έχει πάρει τον αέρα..

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι ειναι κακο να το παρεις μικρο? εγω παντος δεν θα ηθελα να παρω γατακι που ειναι στειρωμενο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
γιατι ειναι κακο να το παρεις μικρο? εγω παντος δεν θα ηθελα να παρω γατακι που ειναι στειρωμενο!
βασικα δεν το καταλαβα αυτο τι εννοεις???????απο αποψη ηλικιας????? για να σου γεννησει?????ή εισαι εναντια στο θεμα στειρωση?????δεν καταλαβα ετσι οπως το λες???/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
οχι δεν ειμαι κατα της στειρωσεις απλα θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να ζευγαρωσω το γατακι εστω και μια φορα πριν το στειρωσω!να σου πω την αληθεια παλια ημουν κατα της στειρωσης αλλα οταν εμαθα οτι προστατευει την γατα απο καρκινο αλλαξα γνωμη!τωρα που θελω να παρω αρσενικο ομως δεν θελω να ειναι στειρωμενο και ουτε προκειται να το στειρωσω!
απλα θα εχεις προβλημα ομως οταν δεν θα εχεις γατουλα να ζευγαρωσει μαζι του ..θα ψεκαζει αν καταλαβαινεις τι λεω....

συμφωνω πρεπει να γινει split η συζητηση..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιατι τα αρσενικα δεν παθαινουν καρκινο;Ή μηπως δεν βασανιζονται απο τις ορμονες του οιστρου αν το εχεις μεσα στο σπιτι;οχι δεν ειμαι κατα της στειρωσεις απλα θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να ζευγαρωσω το γατακι εστω και μια φορα πριν το στειρωσω!να σου πω την αληθεια παλια ημουν κατα της στειρωσης αλλα οταν εμαθα οτι προστατευει την γατα απο καρκινο αλλαξα γνωμη!τωρα που θελω να παρω αρσενικο ομως δεν θελω να ειναι στειρωμενο και ουτε προκειται να το στειρωσω!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τίθενται κάποιες ερωτήσεις, λογικές, τις οποίες όλοι μας που σκεφτόμαστε να πάρουμε αρσενικό ή θηλυκό γάτι, και θα το αφήσουμε να ζευγαρώσει, πρέπει να τις έχουμε υπόψιν.

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
ελάτε τώρα να μου πείτε ότι δεν βασανίζεται το αστείρωτο αρσενικό. και σκεφτήτε ότι εγώ έχω και θηλυκό μέσα στο σπίτι και παρόλα αυτά ο πρίνς μου βασανίζεται (καθώς η θηλυκιά δεν μας κάθεται αυτή την περίοδο)
hra
Νεοφερμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
ότι και να λένε για τις στειρώσεις στα αρσενικά ότι δεν βασανίζονται κλπ μπορώ να σας πώ ότι είναι μύθος. ο πρίνς μου εδώ και ένα μήνα βασανίζεται. είναι ανήσυχος. έχει ψεκάσει (2η φορά στη ζωούλα του) τον πιάνει καταστροφική μανία μέσα στο σπίτι. νιαουρίζει με τις ώρες. μααααααααααου λυπημένα. κλπ,... μέχρι που απέκτησε και σπυράκι στο σαγόνι από τις ορμόνες του. (σαν ακμή εφήβου ένα πράγμα) (βέβαια το σπυράκι το είδα εγώ που είμαι υστερική και τον έσυρα στο κτηνίατρο να μου πεί τι είναι)
τον καημενο τον πρινς τι τραβαει και αυτος...αλλα και η γατομαμα του...μην ξεχνιομαστε..υπομονη
ελάτε τώρα να μου πείτε ότι δεν βασανίζεται το αστείρωτο αρσενικό. και σκεφτήτε ότι εγώ έχω και θηλυκό μέσα στο σπίτι και παρόλα αυτά ο πρίνς μου βασανίζεται (καθώς η θηλυκιά δεν μας κάθεται αυτή την περίοδο)
Από ότι ξέρω στο εξωτερικό χρησιμοποιούν άλλη λέξη για τα αρσενικά και άλλη για τα θηλυκά. Επίσης υπάρχουν δημόσια κτηνιατρεία όπου οι στειρώσεις είναι οικονομικές.
η φιλη μας λιτα δεν εχει οικονομικο θεμα με την στειρωση απ'οτι καταλαβα...απλα δεν θελει να το στειρωσει...ο καθενας εχει τη γνωμη του..απλα ειναι αμαρτια να υποφερει το ζωακι..γιατι ο οιστρος σε θυληκα και αρσενικα το ιδιο υποφερουν και τρελαίνονται....

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Όταν έφτασε τους 6 μήνες, ο Πρέστο μου άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα: ανά τακτικά χρονικά διαστήματα έπεφτε σε λήθαργο, οι αιματολογικές του εξετάσεις έδειχναν αναιμία και γενικά το ζωάκι υπέφερε, μαζί μ' εμένα. Λίγο αργότερα, άρχισε να γίνεται πολύ επιθετικός, σε σημείο που τον φοβόντουσαν άνθρωποι που έρχονταν στο σπίτι. Εγώ ήξερα ότι αυτά πιθανότατα ήταν σημάδια καταπιεσμένου σεξουαλικού ενστίκτου, αλλά πρώτον δεν είχα καμία διάθεση να δημιουργήσω κι άλλα αδέσποτα, και δεύτερον φοβόμουν πολύ την επέμβαση

Τελικά υπερίσχυσε η λογική (και οι συνεχείς πιέσεις μιας μπλε ψυχής) και τον στείρωσα. Ο Πρέστο, ενάμιση μήνα μετά τη στείρωση, είναι ένας χαρούμενος, υγιέστατος και χαδιάρης γατούλης. Ο παιχνιδιάρης χαρακτήρας του δεν άλλαξε καθόλου, απλώς δεν είναι πια καθόλου επιθετικός και δεν κλαίει συνεχώς μυρίζοντας κάτω από τις μπαλκονόπορτες. Η στείρωση είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον γατούλη σου.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά προσπάθησε να βάλεις τον ευατό σου τη θέση του, να θές να κάνεις κάτι που ορίζει η φύση και να μη μπορείς...Και ας πούμε ότι τον ζευγαρώνεις...Τα γατάκια;
Αυτό που λέει η μουκελίς είναι απόλυτα σωστό.Το ότι κλείνουμε τα ζώα μας σε ένα σπίτι και η μοναδική τους επαφή με τη φύση είναι οι γλάστρες στο μπαλκόνι μας, ή ότι τα παρατάμε στο δρόμο πότε πολύ μωρά πότε ηλικιωμένα, θα πρέπει να μας προβληματίζει περισσότερο από τη στείρωση...
Το μόνο που του στερείς με αυτή την επέμβαση είναι η επιθυμία...Και του χαρίζεις ηρεμία και ευτυχία...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool