Terifique
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα σ' όλους!!!
Θα ήθελα την βοήθεια και την γνώμη σας, σχετικά με την στείρωση του μκρού μου. 'Οχι για την απόφαση, γνωρίζω τα οφέλη της στην υγεία του και έχω αποφασίσει οτι θα την κάνουμε.... περίμενα να κλείσει τους 6 μήνες (θέλει μια βδομάδα ακόμα) και να περάσει το πάσχα. Ο μικρός δεν έχει δείξει σημάδια ψεκασμού, δεν έχει πειρασμούς στο σπίτι και δεν βγαίνει έξω... όμως έχει 3-4 μέρες που είναι πολύ πιο αναστατωμένος απ' ότι συνήθως... ψάχνει να βρεί ανοιχτή πόρτα (όπως έκανε πάντα) αλλά τώρα πετάγεται έξω, του ανοίγουμε ένα μικρό παράθυρο με σίτα και κοιτάει έξω αλλά δεν του φτάνει.... τρέχει σ' όλο το σπίτι (το έκανε από μικρός αλλά όχι συνέχεια) και κοιτάει έξω (γενικά, τα περιστέρια) και κλαψουρίζει... ααα είναι και πιο απότομος στο παιχνίδι/δόντια.
Φαντάζομαι οτι είναι τα σημάδια οτι ήρθε η ώρα για στείρωση... θέλω την γνώμη σας, να δώ αν μπορεί και ο γιατρός πριν το πάσχα ή να περιμένω για μετά... θ' αντέξει ο μικρός ή η όλη κατάσταση θα του πειράξει τα νεύρα?!?!!
Φοβάμαι μην την κάνω μεσωβδόμαδα και τύχει τίποτα και είναι όλα κλειστά λόγω γιορτών!!!?!?! Επίσης φοβάμαι μην επιρεάσει την συμπεριφορά του, έχω διαβάσει τα σχετικά άρθρα και είδα και μερικούς που αναφέρουν αλλαγή και επιθετικότητα/εκνευρισμό μετά την στείρωση... μπορώ να κάνω κάτι να 'προετοιμάσω' το έδαφος??? Plz help!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
όμως έχει 3-4 μέρες που είναι πολύ πιο αναστατωμένος απ' ότι συνήθως... ψάχνει να βρεί ανοιχτή πόρτα (όπως έκανε πάντα) αλλά τώρα πετάγεται έξω, του ανοίγουμε ένα μικρό παράθυρο με σίτα και κοιτάει έξω αλλά δεν του φτάνει.... τρέχει σ' όλο το σπίτι (το έκανε από μικρός αλλά όχι συνέχεια) και κοιτάει έξω (γενικά, τα περιστέρια) και κλαψουρίζει... ααα είναι και πιο απότομος στο παιχνίδι/δόντια.
Φαντάζομαι οτι είναι τα σημάδια οτι ήρθε η ώρα για στείρωση...
Μπορεί να είναι ένδειξη ότι έφτασε η ώρα της στείρωσης. Αν και ο δικός μου τα ίδια κάνει, παρ' όλο που είναι στειρωμένος, έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας!
Καλύτερα να συζητήσεις με τον κτηνίατρο σας πότε μπορεί και αν θα είναι διαθέσιμος αυτές τις μέρες, διαφορετικά την κάνετε μετά το Πάσχα.
Επίσης φοβάμαι μην επιρεάσει την συμπεριφορά του, έχω διαβάσει τα σχετικά άρθρα και είδα και μερικούς που αναφέρουν αλλαγή και επιθετικότητα/εκνευρισμό μετά την στείρωση... μπορώ να κάνω κάτι να 'προετοιμάσω' το έδαφος??? Plz help!!!
Κανένας από τους γάτους μου δεν εμφάνισε τέτοια συμπεριφορά. Το αντίθετο μάλιστα, όσο περνούσε ο καιρός ηρεμούσαν όλο και πιο πολύ. Εξαίρεση ο Ραντάκος μου, που όση τρέλα κουβαλούσε πριν την επέμβαση, τόση κουβαλάει και μετά από αυτήν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
τελικά ο Τέρης μας δεν έχει κάποιο άλλο έντονο σημάδι (φυγής, ψέκασμα κλπ.) οπότε θα πάμε για την στείρωση του μετά το πάσχα, για να μην έχουμε και τίποτα απρόοπτο μέρες που είναι. Τώρα περνάει όλη την μέρα στο παράθυρο κοιτάζοντας έξω, εύχομαι να μην στεναχωριέται κλεισμένος μέσα!!!
Σκέφτομαι να τον παω μια βολτούλα με την τσαντούλα του, να δεί λίγο έξω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεις να τον βγαλεις και με ενα λουρακι βολτα.Θα του αρεσει πιο πολυ!Και η δικια μου αυτα κανει.Και τη βγαζω γιατι νιωθω τυψεις.Λεω αυτο ακριβως!!!Μπας και στεναχωριεται κλεισμενη μεσα??Βλεπει τα περιστερια και πηδαει μπροστα απο το παραθυρο να τα πιασει και αλλα διαφορα..Ειναι ο χαρακτηρας τους μαλλον!Γιατι εμενα παροτι της εκανα στειρωση πριν κανα μηνα το ιδιο κυνηγιαρικη ειναι!!!
Terifique
Δραστήριο μέλος
Μπορεις να τον βγαλεις και με ενα λουρακι βολτα.Θα του αρεσει πιο πολυ!Και η δικια μου αυτα κανει.Και τη βγαζω γιατι νιωθω τυψεις.Λεω αυτο ακριβως!!!Μπας και στεναχωριεται κλεισμενη μεσα??Βλεπει τα περιστερια και πηδαει μπροστα απο το παραθυρο να τα πιασει και αλλα διαφορα..Ειναι ο χαρακτηρας τους μαλλον!Γιατι εμενα παροτι της εκανα στειρωση πριν κανα μηνα το ιδιο κυνηγιαρικη ειναι!!!
Thanks, και εγώ το ίδιο προσπαθώ να κάνω αλλά ο μικρός ακόμα δεν έχει συνηθίσει τελείως το λουράκι και τραβιέται πολύ. Ευτυχώς έχουμε ένα παράθυρο με σίτα και κάθετε εκεί και ηρεμεί.... έχει και ένα δέντρο με φωλίτσες απέναντι. 'Αντε να συνηθίσει το λουράκι να κάθεται άνετα έξω, γιατί πολύ τον λυπάμαι μέσα.
'Οπως τα λές και εγώ πιστεύω οτι δεν θα αλλάξει τελείως με την στείρωση... έχω την εντύπωση οτι θέλει απλά να κυνηγίσει τα πουλάκια!!! Την στείρωση θα την κανονίσουμε από βδομάδα.

nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Ναι και μενα δεν ειναι οτι θελει να βγει εξω για αναπαραγωγη πια αλλα για πουλακια,για δεντρα,για εξερευνηση γενικα!!!Γι'αυτο και δεν μου ηρεμησε.Τελοσπαντων εσυ καντου τη στειρωση για λογους υγειας και αφου ειναι και αρσενικο θα ειναι και ευκολη,μια χαρα!
Terifique
Δραστήριο μέλος
Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα παιδιά! Αύριο το πρωί θα πάω το Φρανκ μου για στείρωση. Έχω πολλή αγωνία είναι η πρώτη φορά που κάνω στείρωση σε κάποιο ζώο αλλά ξέρω πως είναι για το καλό του.Η κτηνίατρος μου είπε να του δώσω κανονικά φαγητό σήμερα το μεσημέρι μόνο και απόψε κατά τις 12 να πάρω και το νερό του. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Θα πονάει μετά την επέμβαση?

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι,δε θα ποναει,απλα φροντισε να του κανει αντιβιωτικη ενεση μακρας διαρκειας η γιατρος,και να ειναι εντελως ξυπνιος οταν θα του βαλεις βαγητο και νερο.Καλη επιτυχια!
Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ! Μου είπε πως μετα από τρεις ώρες θα μπορώ να τον πάρω σπίτι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Όλοι μας τα περάσαμε αυτά,όμως μην φοβάσαι..ειδικά στα αρσενικά είναι πολύ πιο εύκολη η στείρωση.Και εγώ πιστεύω ότι δεν πονάνε.Απλά η νάρκωση κυρίως τα "χαλάει".Επίσης να ζητήσεις να του κάνει και παυσίπονη ένεση.Βέβαια υποτίθεται ότι είναι δεδομένο,αλλά καλύτερα εσυ να του το πεις για να είσαι σίγουρη.

Εύχομαι τα καλύτερα,και αν θέλεις γράψε μας τα νέα σας..

Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις επιστρέψουμε θα σας γράψω τα νέα μας! Η νάρκωση είναι αυτό που με φοβίζει κι εμένα πιο πολύ! Αλλά ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς και μας λύνεται τις απορίες!

moukelis
Επιφανές μέλος
Να κάνει πολύ καλό έλεγχο της καρδούλας του αν ειναι ο σιαμεζακος που εχεις στο αβαταρ,και γενικοτερα να κοιταξει τις ζωτικες λειτουργιες του πριν τον ναρκωσει.
Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Είναι κουκλάκι!!!!!!!!!!

..σας ευχομαι τα καλυτερα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ! Είναι δύσκολο το βράδυ απόψε με το άγχος που έχω! Κι αυτός ο γατούλης μου σήμερα όλη τη μέρα κοιμάται καμμία σημασία δεν μου δινει!
Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις επιστέψαμε από το γιατρό
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είναι βέβαια ακόμα ζαλισμένος περπατάει και παραπατάει αλλά δείχνει καλά. Του έκανε παυσίπονο και αντιβίωση και θα του δίνω κι εγώ για 5 μέρες. Μου είπε επίσης πως του έκανε ράμματα που απορροφούνται από τον οργανισμό. Φαγητό θα του δώσω το απόγευμα. Εξάλλου αυτή τη στιγμή δε δείχνει καμμιά διάθεση για φαγητό. Έχει κάτσει και κοιμάται κουλουρίτσα, ελπίζω να μην πονάει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Μπραβο πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!Περαστικα σας λοιπον και καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!

Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικά,καλή ανάρρωση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool