Σερενάτα, Ορεο, Ιον....3 υπέροχα μικράκια

• Thread starter Thread starter kat-cats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Μια φίλη, πριν περίπου 2 εβδομάδες, στη γατοαποικία που ταίζει κάποιος ''έξυπνος'' πέταξε μια κούτα με τέσσερα γατάκια.
Έτσι ξεφορτωνόμαστε τα προβλήματα εδώ στο Ελλαδιστάν, φορτώνοντας τα σε κάποιον άλλον.

Πηγαίνει μέρα παρά μέρα και τα ταίζει, και όταν δεν πηγαίνει, έχει αφήσει τροφές σε μια φίλη και αναλαμβάνει εκείνη.
Ε σήμερα, το ένα μωρό το βρήκε ξεσκισμένο. Σκυλιά μάλλον.:(

Τα εναπομείναντα τρία κινδυνεύουν. Και πραγματικά αν είχε χώρο και ψυχικά αποθέματα θα τα έπαιρνε σπίτι... χτες.
Αλλά δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο..... φροντίζει ήδη πολλά μωράκια και έχει και 3 δικά της τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα φιλικά....

Είναι 1μιση μήνα και θα δοθούν αποπαρασιτωμένα πλήρως, με προυπόθεση φυσικά τη στείρωση τους ώστε να μην έχουν κι άλλα γατάκια τέτοια κατάληξη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε μια ευκαιρία σ' αυτά τα όμορφα πλασματάκια....:) Είναι εξαιρετικά, φιλικά, χαδιάρικα και αξίζει να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν με ασφάλεια σε ένα σπιτικό....

Περισσότερες πληροφορίες στο 6980153678 ή στο μέιλ vivliolatrhs@gmail.com

(Nine Lives Reg. No. 2157/08)

Serenata, ημιμακρύτριχη ταρταρουγίτσα....

r2n41y.jpg

Ιον η αλλη ταρταρουγίτσα.....:)

2lu4cap.jpg

Ορεο.... μια ασπρόμαυρη νεραιδούλα (μάλλον)....:)

2j12bm0.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στον δρόμο Κατερίνα μου.:(
Γι' αυτό να ευχηθούμε όλοι μαζί τα κουκλάκια που απέμειναν να βρουν γρήγορα καλά και ασφαλή σπιτάκια που θα τα κάνουν πιο χαρούμενα, όπως μόνο οι γατούλες ξέρουν να κάνουν ένα σπίτι.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι όμορφα μωρουδάκια!:inlove: (και πόσο ασυνείδητοι είναι ορισμένοι συν"άνθρωποί" μας). Κρίμα για το αδικοχαμένο αδερφάκι τους....:(
Τουλάχιστον σ'αυτά δίνεται η ευκαιρία να βρουν ένα καλό σπιτάκι για να φύγει για πάντα το τρομαγμένο βλέμμα από την αγριότητα του κόσμου που αντίκρυσαν από τις πρώτες μέρες της ζωής τους.
Καλή τύχη εις..τριπλούν λοιπόν: Στη Σερενάτα με το χαρακτηριστικό λευκό καλτσάκι στο δεξί της ποδαράκι, στην Ιον στο "φατσάκι" που τα χρώματα έχουν διάθεση..παιχνιδιάρικη και βεβαίως στην ωραία Ορεον.
Τρεις χάρητες που περιμένουν να γευτούν την αγάπη από έναν ανθρωπο-γονιό ώστε να ζήσουν ευτυχισμένες και που εύχομαι το συντομότερο να έρθει να τις συναντήσει
smiley-signs003.gif

3051870ybd4n2crjt.gif
3051870ybd4n2crjt.gif
3051870ybd4n2crjt.gif

Πολύ ευχαριστώ για τις ευχές σας, για τα emoticons... μακάρι να χαμογελάσει η τύχη τους και να ζήσουν αυτά τα ομορφούλια καλά....έχουν τόσο καλό χαρακτήρα, είναι κρίμα να μείνουν έξω.... περιμένουμε λοιπόν και γι αυτά τα μωράκια να γίνει το καλύτερο!!!

Γλυκούλια μου..........Πανέμορφα όλα!! Να έχουν την καλύτερη τύχη εύχομαι!!! Κρίμα για το αδερφάκι τους...........

Τα μωρά δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμα για υιοθεσία.:/:
Έχουν αγριέψει πολύ, βλέπουν άνθρωπο και χάνονται, χάρη στους "καλούς" ανθρώπους που μένουν εκεί κοντά και τα καταβρέχουν με νερό ή τα διώχνουν με φωνές με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.
Οπότε θα μείνουν στη γατοαποικία και θα στειρωθούν όταν έρθει η ώρα, αν ζουν ως τότε.
Πολύ λυπάμαι.....:(

14oafyr.jpg

2s1t2ja.jpg

a4mlfr.jpg

Ωχ..να πάρει! Κρίμα πραγματικά, αν και τουλάχιστον έχοντας γίνει έτσι αγριεμένα και επιφυλακτικά προστατεύονται κιόλας από τις ανεκδιήγητες συμπεριφορές κάποιων "ανθρώπων". Ας ελπίσουμε στην πορεία να ηρεμήσουν πάντως μήπως και αλλάξει η τύχη τους....

Πολύ στενοχωρήθηκα Μαρία μου...είναι κρίμα... θα μου πεις κανείς δεν τα ζήτησε... εντάξει αλλά τουλάχιστον να μην τα διώχνανε με το χειρότερο τρόπο..... γι' αυτό ακόμα η Μιλού μου φοβάται.....περνάω από δίπλα της γρήγορα και φοβάται....ποιος ξέρει τι πέρασε....

Σε καταλαβαίνω Κατερίνα μου, εξάλλου έχω κι εγώ ανάλογο θέμα με κάποια γατιά στο χωριό της μάνας μου, που είναι κουκλιά ψεύτικα και είμαι σίγουρη ότι θα έβρισκαν γρήγορα σπίτι, αλλά τί να το κάνεις, δε πιάνονται με τίποτα εξαιτίας τέτοιων συμπεριφορών...πρέπει να ασχοληθεί κάποιος πολύ συστηματικά αν υπάρχει η δυνατότητα για να τα ηρεμήσει σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί συνήθως είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να εμπιστεύονται, αλλά και πάλι δε ξέρω αν αξίζει γιατί αν είναι να μείνουν στο δρόμο καλύτερα να είναι άγρια...

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι ίσως έχεις δίκιο....απλά θλίβομαι για μια ακόμη φορά.... πως μπορούν ρε παιδί μου.... Σήμερα είμαι και χάλια γιατί χθες βρήκα ένα κοτσυφάκι μωρό, το πήγα κτηνίατρο, κάποια γάτα του είχε φάει ένα κομμάτι μεγάλο φτερούγας και το είχε πληγώσει, πήρα το ΑΝΙΜΑ και μου είπαν να το πάω σήμερα το πρωί και πως να το ενυδατώσω....αλλά τελικά δεν τα κατάφερε!! έχω σκάσει γιατί εγώ γυρνώντας από τη δουλειά το βρήκα....κανείς άλλος δεν το είδε ρε γμτ να το σώσει...;;;; τι να πω δεν ξέρω κάποια πράγματα είναι για να γίνουν έτσι.... είμαστε άσχημο είδος πάντως, το χουμε πει τόσες φορές, αλλά άλλο να το λες, άλλο να το διαπιστώνεις..... Ας είναι καλά τουλάχιστον και δεν πειράζει...τι να πω....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back