aser
Νεοφερμένο μέλος
Να πω επισης οτι ο τυπος εχει προσβαση και σε οδοντιατρειο που μπορει να παρει φαρμακα για να κανει καμια @@@.
Τωρα αν ρωτατε γιατι να το κανει αυτο ειναι μεγαλη ιστορια και θα βγουμε εκτος θεματος απο αυτο που ρωταω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Επισης μιας και το έχεις τοσο σχεδον σιγουρο οτι κατι θα κανει ο γειτονας γιατι δεν περιοριζεις τις βολτες του γατιου στο μπαλκονι ή τουλαχιστον να βγαινει για λιγο υπο την επιβλεψή σου..νομιζω αυτό θα εχει πιο ευτυχη κατάληξη και για σενα και για τον γατο σου και αν το βλεπεις απο λιγοτερο συναισθηματικη πλευρα και λιγοτερη ταλαιπωρια (γιατι και εγκαιρα να δρασεις δεν ειναι σιγουρο οτι θα σωθει)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν έχεις μπλέξει με τέτοιο τρελό...θα πρέπει να γίνεις ο ίδιος Κτηνίατρος...

Για τα συχνότερα φάρμακα, εντομοκτόνα, φυτοφάρμακα, ποντικοφάρμακα, κλπ...
τους γίνεται ένεση ατροπίνης (και ανάλογα το δηλητήριο) και κονάκιο. Δίνεις και άνθρακα... και τρέχεις γιατρό...
ΓΙα σπασμένα γυαλιά σε κρέας.. δεν υπάρχει τίποτα, μόνο αν είσαι τόσο τυχερός και το δείς να γίνεται, και τρέξεις, και την ανοίξουν κλπ .. και σωθεί.. δύσκολο, σε σκυλιά έχω δεί να σώζονται, γάτες δεν έχω ακούσει.
Απο κεί και πέρα υπάρχουν και άλλα φάρμακα.. που δεν υπάρχει τίποτα...
Αυτό που έκανα εγώ είναι, να ξέρω να κάνω ενέσεις, να ξέρω την δοσολογία για κάθε γατί, και να έχω έτοιμο ένα φαρμακείο με τα απαραίτητα.
Μέχρι τώρα.. ότι έχω βρεί δεν το έχω προλάβει ζωντανό για να κάνω κάτι.....ή το βρήκα ζωντανό άλλά δεν ήξερα τότε να κάνω ενέσεις, και τί να κάνω.
aser
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λογο καλοκαιριου βγαζουμε την αμμο το φαγητο και το νερο στο μπαλκονι, αλλωστε και εκεινη θελει να καθεται στην καρεκλα για να την κτυπαει ο ηλιος δεν θελω να της το περιορισω.
Εσύ ξέρεις, εσύ αποφασίζεις για την τύχη της..
κοίτα μόνο, να το μετανιώσεις πικρά.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Δοκιμασε μηπως απομονώσεις καπως το μπαλκόνι να μην την βλέπει..οταν ειναι έξω και φροντισε με διπλωματια να αποκαταστήσεις τις σχεσεις με τον γειτονα..
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να το αποφύγεις
είναι να έχει πάντα άφθονο φαγητό σπίτι ώστε να μην το περιμένει πως και πως ,να γίνει μίζερο στο φαγητό και να τρώει επιλεκτικά.
κάτι τέτοιο πετυχαίνεται όταν τρώει κροκέτες γιατί την κονσέρβα δεν μπορείς να την έχεις όλη μέρα στο πιάτο.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Άσε που εγώ τα καλοταΐζω, και πάντα θα την φάνε την φόλα.. ο κιμάς, είναι ακαταμάχητος.

aser
Νεοφερμένο μέλος
Εσυ με τραμπουκους θα εκανες διπλωματια για να φτιαξεις της σχεσης; δεν ξερεις τι εχει γινει αλλα εγω δεν θα καθομουν στο τραπεζι για συζητηση με @@@ που νομιζουν οτι με των τρομο καταφερνουν κατι. Παντως θα κανω αυτο που λετε για των περιορισμο στο μπαλκονι μεχρι να μπλοκαρω με διαφανης μεβρανη τα σημεια που μπορει να περασουν φαγητα απο εξω.φροντισε με διπλωματια να αποκαταστήσεις τις σχεσεις με τον γειτονα..
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ με τραμπουκους θα εκανες διπλωματια για να φτιαξεις της σχεσης; δεν ξερεις τι εχει γινει αλλα εγω δεν θα καθομουν στο τραπεζι για συζητηση με @@@ που νομιζουν οτι με των τρομο καταφερνουν κατι. Παντως θα κανω αυτο που λετε για των περιορισμο στο μπαλκονι μεχρι να μπλοκαρω με διαφανης μεβρανη τα σημεια που μπορει να περασουν φαγητα απο εξω.
Τελικά κυκλοφορούν πολλοί αλήτες με εκδικητική μανία... Μπράβο, προστάτεψε το μπαλκόνι σου με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μην μπορεί να περάσει τίποτα. Αν δεν έχεις δει ζώο να φεύγει από δηλητήριο, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βασανιστικό και απώδυνο είναι. Κάνε ότι μπορείς να την προστατέψεις και έχει πάντα πρόχειρο ένα τηλέφωνο κτηνιάτρου διαθέσιμου 24 ώρες το 24ωρο. Καλή τύχη και καλή δύναμη.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
θεωρο οτι μπορει να ριξει φαγητο παγιδα στο μπαλκονι για να το φαει η γατα
Σε έχει απειλήσει; Αν έχεις μάρτυρες (δεν είμαι και 100% σίγουρη ότι χρειάζονται) ζήτα απ' την αστυνομία να του κάνει σύσταση. Να ξέρει ότι αν βρεθεί δηλητηριασμένο το γατί, θα θεωρηθεί υπεύθυνος.
Πέρα απ' αυτό και ανεξάρτητα από την περίφραξη που ήδη έχεις, βάλε μια καλαμωτή ή κάτι τέτοιο, για να μην τη βλέπει. Θα την ξεχάσει.
aser
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Καλά ξεμπερδέματα...

Ας ελπίσουμε να μην ασχοληθεί με τη γατούλα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Με ανθρωπους που το εχουν βαλει στοχο να σου κανουν κατι κακο ,δεν τα βγαζεις ευκολα περα.Ειναι κριμα την κακια του αλλου να την πληρωσει το ακακο ζωακι σου.Παρε τα μετρα σου οσο γινεται πιο γρηγορα και το καλυτερο απ ολα ,εχε την μεσα στο σπιτι και στο μπαλκονι να βγαινετε παρεουλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool