Σε ποια κατηγορία γατόφιλου ανήκετε;

Σε ποιά κατηογρία γατόφιλου ανήκετε?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)
  • Κατηγορία 1: ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥ

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Κατηγορία 2: ΨΥΧΡΑΙΜΟΥ

• Κατηγορία 3: ΧΑΛΑΡΟΥ

• Total voters
    3
Πω, πω, έχω αρχίσει να κολλάω στο φόρουμ. Χτες εν μέσω προπόνησης και διαλλείματος έτρεξα στο pc της σχολής να δω μηνύματα... Κακό αυτό πολύ κακόοοοοοο! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες στο club!:lol:μια απο τα ιδια...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2: Ψύχραιμου
Βλέπει ότι η γάτα του έχει κάτι, αλλά ξέρει να περιμένει τόσο όσο να σιγουρευτεί ότι κάτι συμβαίνει και έτσι να μη γίνεται ρεζίλι στον κτηνίατρο. Βέβαια καλού κακού του κάνει ανελλιπώς ένα τηλεφώνημα τη μέρα.
Εγω μάλλον στη 2η κατηγορία ανήκω. Πάντως δεν τηλεφωνώ κάθε τρεις και λίγο για να μην ρεζιλευτώ, αλλά γιατί δεν έχει νόημα. Δεν αλλάζει κάτι δηλαδή κάθε τρεις και λίγο, χρειάζεται χρόνος για να δειξει η κατάσταση, μερικές φορές. Ευτυχώς έχω πέσει σε κτηνίατρο που τηλεφωνεί εκείνος όταν χρειάζεται.
Πάντως οι ερωτήσεις αφορούν κυρίως τις ασθένειες ενώ ένας "γατόφιλος" χαρακτηρίζεται και από γενικότερες συμπεριφορές. Μερικές από αυτές που αναφέρει και η Γιασμίν π.χ.

Προτείνω να κάνουμε ένα γενικότερο ψυχογράφημα του γατόφιλου. Το αντέχουμε? χαχαχαχα

στην 2η και εγώ......

Πάντως κάνοντας μια γύρα δυο φόρουμ έχω δει κατηγορίες 1 τρελές που και καλά μας το παίζουν κουλ και ψηφίσουν 2. ΑΝΤΕ ΤΑ 1 ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΩΩΩΡΑ!!!!
:P

Εγω 1 οταν προκειται για το ντινο πανικοβαλομαι.

Πω, πω, έχω αρχίσει να κολλάω στο φόρουμ. Χτες εν μέσω προπόνησης και διαλλείματος έτρεξα στο pc της σχολής να δω μηνύματα... Κακό αυτό πολύ κακόοοοοοο! :redface:

Ασε, κι εγώ έχω κολλήσει με το φόρουμ και το πρόβλημα ειναι οτι ειμαι λόγο δουλειάς συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή. Μου το επιτρέπω με δελτίο, ανά μισή ώραδουλειάς ή ανά μια, κατά περίπτωση!:)

Ασε, κι εγώ έχω κολλήσει με το φόρουμ και το πρόβλημα ειναι οτι ειμαι λόγο δουλειάς συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή. Μου το επιτρέπω με δελτίο, ανά μισή ώραδουλειάς ή ανά μια, κατά περίπτωση!:)

Μια απ' τα ίδια και γω... :P

Και γω βρε παιδιά δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκω. Φοβάμαι μήπως είμαι στην τρίτη και γι αυτό πηδάω στην πρώτη αλλά στο κάλμα με βλέπω δεύτερη! Σε ποια είμαι λοιπόν? Δε ζητάμε καλύτερα ένα ψυχογράφημα?

Εγώ αναγκαστικά πρέπει να είμαι χαλαρή γιατί ο Νίκος είναι κάργα στην κατηγορία νούμερο 1 σε σχέση με τον γάτο μας και κάποιος πρέπει να είναι ο ψύχραιμος....
Χθες το γατί μύριζε κατι λαμπάκια που έχω κρεμασμένα και ο Νίκος ήταν πεπεισμένος οτι έκαψε την μύτη του γιατί έκανε γκριμάτσα και απομακρύνθηκε.... Εντωμεταξύ τα λαμπάκια έχουν χαρτί γύρω γύρω, σαν φαναράκια.. θα είχαμε πιάσει φωτιά εδώ και πολύ καιρό αν μπορούσαν να καψουν τον γατούλι..αλλά άντε να πείσεις τον Νίκο..:rolleyes:
Αν ήμουν και εγώ έτσι θα είχε φλιπάρει το ψιψί...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back