Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μια απο τα ιδια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω μάλλον στη 2η κατηγορία ανήκω. Πάντως δεν τηλεφωνώ κάθε τρεις και λίγο για να μην ρεζιλευτώ, αλλά γιατί δεν έχει νόημα. Δεν αλλάζει κάτι δηλαδή κάθε τρεις και λίγο, χρειάζεται χρόνος για να δειξει η κατάσταση, μερικές φορές. Ευτυχώς έχω πέσει σε κτηνίατρο που τηλεφωνεί εκείνος όταν χρειάζεται.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2: Ψύχραιμου
Βλέπει ότι η γάτα του έχει κάτι, αλλά ξέρει να περιμένει τόσο όσο να σιγουρευτεί ότι κάτι συμβαίνει και έτσι να μη γίνεται ρεζίλι στον κτηνίατρο. Βέβαια καλού κακού του κάνει ανελλιπώς ένα τηλεφώνημα τη μέρα.
Πάντως οι ερωτήσεις αφορούν κυρίως τις ασθένειες ενώ ένας "γατόφιλος" χαρακτηρίζεται και από γενικότερες συμπεριφορές. Μερικές από αυτές που αναφέρει και η Γιασμίν π.χ.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω 1 οταν προκειται για το ντινο πανικοβαλομαι.
Μαζί σου...
drusilia
Διάσημο μέλος
Πω, πω, έχω αρχίσει να κολλάω στο φόρουμ. Χτες εν μέσω προπόνησης και διαλλείματος έτρεξα στο pc της σχολής να δω μηνύματα... Κακό αυτό πολύ κακόοοοοοο!![]()
Ασε, κι εγώ έχω κολλήσει με το φόρουμ και το πρόβλημα ειναι οτι ειμαι λόγο δουλειάς συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή. Μου το επιτρέπω με δελτίο, ανά μισή ώραδουλειάς ή ανά μια, κατά περίπτωση!

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασε, κι εγώ έχω κολλήσει με το φόρουμ και το πρόβλημα ειναι οτι ειμαι λόγο δουλειάς συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή. Μου το επιτρέπω με δελτίο, ανά μισή ώραδουλειάς ή ανά μια, κατά περίπτωση!![]()
Μια απ' τα ίδια και γω...

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Χθες το γατί μύριζε κατι λαμπάκια που έχω κρεμασμένα και ο Νίκος ήταν πεπεισμένος οτι έκαψε την μύτη του γιατί έκανε γκριμάτσα και απομακρύνθηκε.... Εντωμεταξύ τα λαμπάκια έχουν χαρτί γύρω γύρω, σαν φαναράκια.. θα είχαμε πιάσει φωτιά εδώ και πολύ καιρό αν μπορούσαν να καψουν τον γατούλι..αλλά άντε να πείσεις τον Νίκο..

Αν ήμουν και εγώ έτσι θα είχε φλιπάρει το ψιψί...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool