08-03-07
16:47
Θυμάστε που σας είχα περιγράψει ένα ατύχημα του Νααμάν ( αυτού του κούκλου που έχω για avatar ) που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας ; Αυτό έγινε 2,5 χρόνια πριν . Και του έχει μείνει ένα εμφανές σημάδι στο ποδαράκι . Τον έχω παρακολουθήσει στο σπίτι όταν σκαρφαλώνει π.χ. πάνω σε λεπτές επιφάνειες , ότι δυσκολεύεται και μερικές φορές χάνει την ισορροπία του . Πολλές φορές τον συγκρατούμε . Θέλω να ρωτήσω : μήπως φταίει το ατύχημα και τον στιγμάτισε ; Μήπως πονάει και στην αλλαγή του καιρού ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
08-03-07
16:50
Να συμπληρώσω ότι έγινε απολύτως καλά και το ποδαράκι έδεσε . Απλά παρατηρώ ανισορροπία σε σχέση με το περπάτημα του μικρού , του Ναραμπόθ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
08-03-07
17:16
Τον ειχε παρακολουθήσει κτηνιατρος τότε? Ειχε βγάλει ακτινογραφίες? Τι σου ειχε πει? Γιατί εκεινος θα εχει καλυτερη άποψη. Θυμάσαι να ειχε ανισορροποία και πριν πέσει?
08-03-07
19:10
Όχι δεν είχε . Κι ο κτηνίατρος έκανε τα πάντα για να τον σώσει .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum