Σημάδια παλιού τραυματισμού

• Thread starter Thread starter Niki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Θυμάστε που σας είχα περιγράψει ένα ατύχημα του Νααμάν ( αυτού του κούκλου που έχω για avatar ) που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας ; Αυτό έγινε 2,5 χρόνια πριν . Και του έχει μείνει ένα εμφανές σημάδι στο ποδαράκι . Τον έχω παρακολουθήσει στο σπίτι όταν σκαρφαλώνει π.χ. πάνω σε λεπτές επιφάνειες , ότι δυσκολεύεται και μερικές φορές χάνει την ισορροπία του . Πολλές φορές τον συγκρατούμε . Θέλω να ρωτήσω : μήπως φταίει το ατύχημα και τον στιγμάτισε ; Μήπως πονάει και στην αλλαγή του καιρού ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να συμπληρώσω ότι έγινε απολύτως καλά και το ποδαράκι έδεσε . Απλά παρατηρώ ανισορροπία σε σχέση με το περπάτημα του μικρού , του Ναραμπόθ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον ειχε παρακολουθήσει κτηνιατρος τότε? Ειχε βγάλει ακτινογραφίες? Τι σου ειχε πει? Γιατί εκεινος θα εχει καλυτερη άποψη. Θυμάσαι να ειχε ανισορροποία και πριν πέσει?

Όχι δεν είχε . Κι ο κτηνίατρος έκανε τα πάντα για να τον σώσει .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back