Σιάμ με κοντή ουρά

Εχεις απολυτο δικαιο.Καποιος που διαθετει τοσα χρηματα για να αποκτησει ενα κατοικιδιο ο λογος ειναι περισοτερο για εντυπωση παρα απο αναγκη για συντροφια........και δυστυχως με την ιδια επιπολαιοτητα δεν αναλογιζονται και τις ευθυνες που παιρνουν μαζι με τον μικρο τους φιλο.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι παντα ετσι,απλα πρεπει να προσεχει που αυτος που χαριζει ή πουλα τα γατακια ωστε να μην τα παρει καποιος που απλα τα θελει για εντυπωσιασμο.
Τελος παντων,με το καλο να παρεις αυριο το γατακι σου,κι εδω ειμαστε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Σιάμ γάτα με κομμένη ουρά σημαίνει ότι είναι από Βασιλική Ράτσα αυτή είναι η σωστή ερμηνεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Η Σιάμ γάτα με κομμένη ουρά σημαίνει ότι είναι από Βασιλική Ράτσα αυτή είναι η σωστή ερμηνεία.
Όχι, οι γατες σιάμ με κοντούλες ουρές δεν είναι βασιλικότερες των άλλων, πρόκειται για γονιδιακή μετάλλαξη και δεν είναι επιθυμητη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εχω δει Σιαμ με κοντή ουρά και νόμιζα οτι είναι άλλη ράτσα. (Μου είχαν πει οτι είναι Μαλαισίας)
Έχω κι εγώ ένα Σιαμάκι 5 μηνών, πολύ όμορφο και με καλό χαρακτήρα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back