Σιάμ

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι εγκυος. Αλλαξα παλι τροφη σε kittens και περιμενουμε!! Εινια η πρωτη φορα που θα γεννησει η μικρουλα μας και ειμαστε λιγο αγχωμενοι... Η ολη διαδικασια της εγκυμοσυνης ειναι πραγματικα μαγευτικη πορεια. Εχουμε ακομα 2 βδομαδες και ειμαστε ηδη ετοιμοι!! Η κοιλιτσα της ειναι πολυ μεγαλη σε σχεση με το φυσιολογικο της μεγεθος. Τρωει παρα πολυ! Ανησυχω ομως καθως διαβαζω διαφορα εδω και γενικοτερα αλλα δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα, οπως:

• φαινεται να κυοφορει τουλαχιστον 4 μικρα, ειναι επικυνδινο για την Λαουρα μας να μην αντεξει αν ειναι περισσοτερα στην γεννα? Η γλυκια μας ειναι 1 ετους... Υπαρχει τροπος να υπολογισω ποσα θα κανει? Παιζει ρολο ο αριθμος των ερεθισμενων θηλων με τον αριθμο μωρων?
  • Πως θα αντιμετωπισω μια τυχον ασχημη της συμπεριφορα στα μικρα της?
  • Αν και 6 βδομαδων ειναι ακομα δραστηρια, τρεχει, πηδαει, παιζει και φοβαμαι οτι ισως δεν εχει καταλαβει οτι κυοφορει, μεχρι στιγμης δεν κανει κατι επικυνδινο για τα μικρα αλλα υποτειθεται οτι θα επρεπε να ειχε ηρεμησει...
Την αγαπω τοσο πολυ και ανησυχω!

Λατρεμενες Σιαμ!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέραααα!!

ξέρει κάποιος να μου πει τι ράτσα είναι αυτή η γατούλα? μου φαίνεται λίγο περίεργη για να είναι σιάμ....

Ευχαριστώ.... :D

Screen Shot 2015-11-03 at 13.03.56.png

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Screen Shot 2015-11-03 at 13.03.56.png
    544,1 KB · Εμφανίσεις: 73
  • Screen Shot 2015-11-03 at 13.03.56.png
    544,1 KB · Εμφανίσεις: 73
Καλησπέραααα!!

ξέρει κάποιος να μου πει τι ράτσα είναι αυτή η γατούλα? μου φαίνεται λίγο περίεργη για να είναι σιάμ....

Ευχαριστώ.... :D

Δε βλέπω κάτι περίεργο. :hmm:Σιάμ θα έλεγα ότι είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι φαίνεται καθαρή σιάμ, και μάλλιστα traditional και όχι modern, αν σε μπερδεύει αυτό...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back