Σιαμ-maniacs; :D

rhengal

Νεοφερμένο μέλος

Ο rhengal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Ζηλια!Επρεπε να γινει και αυτο!Σιαμ ολου του κοσμου ενωθειτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φιλοι των σιαμ, εχουμε μια υπεοχη κυρια σιαμ , υπερλικη, ενδιαφερετε καποιος να της χαρισει ενα σπιτακι στα τελευταια της χρονια?:(

Ζηλια!Επρεπε να γινει και αυτο!Σιαμ ολου του κοσμου ενωθειτε!

ζήλια ζήλια...νια νια νια ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλώς να μαζευτείτε:up::up::up::up:

Καλέ κορίτσια γιατί γελάτε???
Ειμαστε πολλοι και εμεις...και έχουμε και αγόρια στην παρέα μας....ζηλιαααααααα :P

Καλημέρα... Σιαμεζούληδες!!
Είστε όμορφοι και πολύ ζουζουνιάρηδες!!

Καλημέρα Νέο μέλος!

Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!:P Λίγες μέρες μείνανε αγάπη μου γλυκία ππου λέει και το λαικό άσμα.:whistle: Με το καλό το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχω τη Μελίνα σπίτι.Μια υπέροχή βασιλική Σιάμ ετών 2 μηνών περίπου.:baby:. Είμαι ερωτυμένος μαζί της μια και το να έχω μια τέτοια γάτα ήταν παιδικό όνειρο. Με την Μελίνα τα πάμε πολύ καλά μια και οι πρώτες μας επαφές ήταν άκρως γουργουριστικές και χαδιάρικες.:lol::lol::lol::lol:.Έχω ήδη κανονίσει να έρχεται η δασκάλα της για Γαλλικά και Πιάνο. Το μπαλέτο λέμε να το ξεκινήσουμε αργότερα μια και ακόμα δεν θέλουμε να πιεστούμε.;);););););). Παιδία ένα σας λέω εμένα αυτό το γατί θα με σαλτάρει.:bleh:. Θα σας ενημέρωσω με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

υ.γ1 Δεν σας το είπα..... Γράφουμε καλά και στο φωτογραφικό φακό.
υ.γ2 Γιούλη σε ευχαριστώ θερμά:).

Φίλοι και φίλες τα ξαναλέμε............

Α... μη τη ξεκινήσεις πολύ μικρή μπαλέτο! Θα στραβώσουν τα ποδαράκια της!! :lol::lol:
'Αντε χαζομπαμπά, καλώς να τη δεχτείς...!! :up::up:

Καλως να τη δεχτεις τη Μελινα σου(και εχει και το ονομα της Περσας μου που εφυγε )...
Μ`αρεσουν οι Σιαμ...φυλοξενουσα καποτε μια 2 χρονων για 3 μηνες και οταν τη πηραν πισω μου κακοφανηκε πολυ...ηταν αφοσιομενη σαν σκυλος και ας ηταν μεγαλη...

Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!:P Λίγες μέρες μείνανε αγάπη μου γλυκία ππου λέει και το λαικό άσμα.:whistle: Με το καλό το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχω τη Μελίνα σπίτι.Μια υπέροχή βασιλική Σιάμ ετών 2 μηνών περίπου.:baby:. Είμαι ερωτυμένος μαζί της μια και το να έχω μια τέτοια γάτα ήταν παιδικό όνειρο. Με την Μελίνα τα πάμε πολύ καλά μια και οι πρώτες μας επαφές ήταν άκρως γουργουριστικές και χαδιάρικες.:lol::lol::lol::lol:.Έχω ήδη κανονίσει να έρχεται η δασκάλα της για Γαλλικά και Πιάνο. Το μπαλέτο λέμε να το ξεκινήσουμε αργότερα μια και ακόμα δεν θέλουμε να πιεστούμε.;);););););). Παιδία ένα σας λέω εμένα αυτό το γατί θα με σαλτάρει.:bleh:. Θα σας ενημέρωσω με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

υ.γ1 Δεν σας το είπα..... Γράφουμε καλά και στο φωτογραφικό φακό.
υ.γ2 Γιούλη σε ευχαριστώ θερμά:).

Φίλοι και φίλες τα ξαναλέμε............

Καλως να την δεχτεις! Λεω να την καπαρωσουμε για νύφη πριν μας παρουν χαμπάρι οι αλλοι!!! Μολις την παρεις θελουμε πολλες-πολλες φωτογραφίες εεεε!!!

Καλως να την δεχτεις! Λεω να την καπαρωσουμε για νύφη πριν μας παρουν χαμπάρι οι αλλοι!!! Μολις την παρεις θελουμε πολλες-πολλες φωτογραφίες εεεε!!!

Έκλεισε μια και είμαι και εγώ Θεσσαλονικίος !!!

Δεν περνάει ο χρόνος!

Αγαπητοί μου φίλοι,

Απο στιγμή σε στιγμή έρχεται η μικρή Μελίνα. Ούτε να έβγαινα πρώτο ραντεβού! Τόσο αγωνία έχω.......:P

Αγαπητοί μου φίλοι,

Απο στιγμή σε στιγμή έρχεται η μικρή Μελίνα. Ούτε να έβγαινα πρώτο ραντεβού! Τόσο αγωνία έχω.......:P
Καλώς να την δεχτείς:)Είναι ωραία αγωνία όμως,έτσι δεν είναι?:D

Άντε βρε καλώς να την δεχτείς!:up:

Μπορεί να μην έχω Σιάμ αλλα θα πρεπει να με κανετε επίτιμο μέλος, αφου ειμαι νονά Σιάμ γατας..... :D:D:D

παιδιά εγώ που έχω 11 Σιαμ μπορώ να γίνω μέλος;;;;:redface:

Εεε, οι 8 είναι νεογέννητες:whistle::whistle::whistle:.....Τρείς είναι τα βασικά και μη αναπληρωματικά μέλη...:D

Εεε, οι 8 είναι νεογέννητες:whistle::whistle::whistle:.....Τρείς είναι τα βασικά και μη αναπληρωματικά μέλη...:D
Δεν έχει σημασία,η πλειοψηφία νικά:D

Δεν έχει σημασία,η πλειοψηφία νικά:D
Ε, τότε αλλάζει το θέμα....Πάντως η πρώτη γάτα που πήρα σε ηλικία 13 χρονών ήταν ενας Σιαμ επιθετικός,εκδικητικός, πιστός και τρυφερός και μόνο δικος μου...Και έτσι κάπως αρχίζει η ιστορία....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back