rhengal
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ζηλια!Επρεπε να γινει και αυτο!Σιαμ ολου του κοσμου ενωθειτε!
ζήλια ζήλια...νια νια νια ....

Καλώς να μαζευτείτε

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαστε πολλοι και εμεις...και έχουμε και αγόρια στην παρέα μας....ζηλιαααααααα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είστε όμορφοι και πολύ ζουζουνιάρηδες!!
KOURTIOU29
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!
Λίγες μέρες μείνανε αγάπη μου γλυκία ππου λέει και το λαικό άσμα.
Με το καλό το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχω τη Μελίνα σπίτι.Μια υπέροχή βασιλική Σιάμ ετών 2 μηνών περίπου.
. Είμαι ερωτυμένος μαζί της μια και το να έχω μια τέτοια γάτα ήταν παιδικό όνειρο. Με την Μελίνα τα πάμε πολύ καλά μια και οι πρώτες μας επαφές ήταν άκρως γουργουριστικές και χαδιάρικες.

.Έχω ήδη κανονίσει να έρχεται η δασκάλα της για Γαλλικά και Πιάνο. Το μπαλέτο λέμε να το ξεκινήσουμε αργότερα μια και ακόμα δεν θέλουμε να πιεστούμε.

. Παιδία ένα σας λέω εμένα αυτό το γατί θα με σαλτάρει.
. Θα σας ενημέρωσω με σχετικό φωτογραφικό υλικό.υ.γ1 Δεν σας το είπα..... Γράφουμε καλά και στο φωτογραφικό φακό.
υ.γ2 Γιούλη σε ευχαριστώ θερμά
.Φίλοι και φίλες τα ξαναλέμε............
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

'Αντε χαζομπαμπά, καλώς να τη δεχτείς...!!

zorica
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!Λίγες μέρες μείνανε αγάπη μου γλυκία ππου λέει και το λαικό άσμα.
Με το καλό το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχω τη Μελίνα σπίτι.Μια υπέροχή βασιλική Σιάμ ετών 2 μηνών περίπου.
. Είμαι ερωτυμένος μαζί της μια και το να έχω μια τέτοια γάτα ήταν παιδικό όνειρο. Με την Μελίνα τα πάμε πολύ καλά μια και οι πρώτες μας επαφές ήταν άκρως γουργουριστικές και χαδιάρικες.
.Έχω ήδη κανονίσει να έρχεται η δασκάλα της για Γαλλικά και Πιάνο. Το μπαλέτο λέμε να το ξεκινήσουμε αργότερα μια και ακόμα δεν θέλουμε να πιεστούμε.
. Παιδία ένα σας λέω εμένα αυτό το γατί θα με σαλτάρει.
. Θα σας ενημέρωσω με σχετικό φωτογραφικό υλικό.
υ.γ1 Δεν σας το είπα..... Γράφουμε καλά και στο φωτογραφικό φακό.
υ.γ2 Γιούλη σε ευχαριστώ θερμά.
Φίλοι και φίλες τα ξαναλέμε............
Καλως να την δεχτεις! Λεω να την καπαρωσουμε για νύφη πριν μας παρουν χαμπάρι οι αλλοι!!! Μολις την παρεις θελουμε πολλες-πολλες φωτογραφίες εεεε!!!
KOURTIOU29
Νεοφερμένο μέλος
Καλως να την δεχτεις! Λεω να την καπαρωσουμε για νύφη πριν μας παρουν χαμπάρι οι αλλοι!!! Μολις την παρεις θελουμε πολλες-πολλες φωτογραφίες εεεε!!!
Έκλεισε μια και είμαι και εγώ Θεσσαλονικίος !!!
KOURTIOU29
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπητοί μου φίλοι,
Απο στιγμή σε στιγμή έρχεται η μικρή Μελίνα. Ούτε να έβγαινα πρώτο ραντεβού! Τόσο αγωνία έχω.......

erefer
Διάσημο μέλος
Καλώς να την δεχτείςΑγαπητοί μου φίλοι,
Απο στιγμή σε στιγμή έρχεται η μικρή Μελίνα. Ούτε να έβγαινα πρώτο ραντεβού! Τόσο αγωνία έχω.......![]()
Είναι ωραία αγωνία όμως,έτσι δεν είναι?
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
11?Εσύ πάς για Πρόεδροςπαιδιά εγώ που έχω 11 Σιαμ μπορώ να γίνω μέλος;;;;![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

.....Τρείς είναι τα βασικά και μη αναπληρωματικά μέλη...
erefer
Διάσημο μέλος
Δεν έχει σημασία,η πλειοψηφία νικάΕεε, οι 8 είναι νεογέννητες.....Τρείς είναι τα βασικά και μη αναπληρωματικά μέλη...
![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, τότε αλλάζει το θέμα....Πάντως η πρώτη γάτα που πήρα σε ηλικία 13 χρονών ήταν ενας Σιαμ επιθετικός,εκδικητικός, πιστός και τρυφερός και μόνο δικος μου...Και έτσι κάπως αρχίζει η ιστορία....Δεν έχει σημασία,η πλειοψηφία νικά![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool