Σιαμ-maniacs; :D

ΤΕΡΑΣ ;):Pθα παθαινα φρίκη!καλά γιατί δεν τον στειρώνει?και βγαίνει έξω και πάει με αδέσποτες?δεν φοβάται τις αρρώστειες?
Μέτα το τελευταίο ζευγάρωμα εδώ τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε,τόσο ο Bruno όσο και οι δικές μας θα πάνε για στείρωση...Εγω ακόμα δεν τις έχω στειρώσει ειναι πολύ μωρά τα γαταάκια τους δεν ξέρω τι έγινε με τον Bruno, τουσ πρειδοποιήσα οτι έτσι οπως πάει αυτός θα το φάνε όλοι μαζι το κεφαλάκι τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλάκα κάνεις;Είναι πανέμορφα,και όπως είπε και η Βάσια,δε βρίσκεις εύκολα τέτοιες Σιάμ στην Ελλάδα.Καλά θα τους κάνεις,να τους περάσεις από χίλια κόσκινα,να σιγουρευτείς.Δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα θέματα.;)
α όλα και όλα, δεν τα αφήνω στη μοίρα τους αυτά τα πράγματα...αξίζουν οτι καλύτερο τα ζώακια για να τα δίνω ελαφρά τη καρδία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα αννα ειμαι η αντωνια απο χανια!!! μια ερωτηση να σου κανω???? αν κ ειμαι λιγο διστακτικη γιατι αυτη τη στιγμη ψαχνω γατα βιρμανιας... τωρα εσυ εχεις μωρα σιαμεζακια???

καλησπερα αννα ειμαι η αντωνια απο χανια!!! μια ερωτηση να σου κανω???? αν κ ειμαι λιγο διστακτικη γιατι αυτη τη στιγμη ψαχνω γατα βιρμανιας... τωρα εσυ εχεις μωρα σιαμεζακια???
Γειά σου Αντωνία, μόλις γεννήσαμε......και έχω γατάκια ούτε 1,ούτε 2,ούτε 3,ούτε 4, ούτε 5, ούτε 6,ούτε 7 αλλά 8

συγνωμη αλλα χαιρομαι παρα πολυ!!!!! νομιζα πως ημουν η μοναδικη γατοφυλη -γατου απο τα χανια!!!!
μενω στο κολυμβαρι αμα θες μπορουμε να συναντιθουμε να δω τα μωρα σου!!!! αληθεια ποσο ειναι???

συγνωμη αλλα χαιρομαι παρα πολυ!!!!! νομιζα πως ημουν η μοναδικη γατοφυλη -γατου απο τα χανια!!!!
μενω στο κολυμβαρι αμα θες μπορουμε να συναντιθουμε να δω τα μωρα σου!!!! αληθεια ποσο ειναι???
ΑΑΑ η μαμά μου είναι από τα Αφράτα και ο μπαμπάς μου απο την Σπηλιά, εγώ μένω στα Κουνουπιδιανά, τα έχεις ακούσει;

Τα μωρά γεννήθηκαν στις 1 και 2 Απριλίου

μετους γονεις σου ειμαι κοντα!!!! δηλ στη μεση!!!! κ τα κουνουπιδιανα ξερω που ειναι αλλα εχω παει ελαχιστες φορες.....ωραια αν δεν βρω βιρμανιας..... κ δεν εχεις κλεισει τα μωρα ελπιζω να με εχεις στην εννοια σου?????
και χαρηκα για την γνωριμια!!!
α κ αν ειναι ο δρομος σου προς τα εδω ελα να δεις τα ζωντανα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μετους γονεις σου ειμαι κοντα!!!! δηλ στη μεση!!!! κ τα κουνουπιδιανα ξερω που ειναι αλλα εχω παει ελαχιστες φορες.....ωραια αν δεν βρω βιρμανιας..... κ δεν εχεις κλεισει τα μωρα ελπιζω να με εχεις στην εννοια σου?????
και χαρηκα για την γνωριμια!!!
α κ αν ειναι ο δρομος σου προς τα εδω ελα να δεις τα ζωντανα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ, μην μας έχεις σαν δεύτερη επιλογή.....Δεν το αξίζουμε.Οπωσδήποτε θα τα πούμε κάθε σαββατοκύριακο πάμε Αφράτα....Χάρηκα και εγώ:)

Καλημερα σας!
Κοριτσια καλως ηρθατε στην παρεα μας :)
Παντως καλο θα ειναι να στειρωσετε τις γατουλες σας, για το δικο τους καλο...
Οσο για την αρσενικη της φιλης σου αν την αφησει αστειρωτη θα της φυγει ..
Οι γατουλες σας ειναι πολυ ομορφεςςςςς παντως!

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!
πριν 10 μερες περιπου ειχα μια απωλεια... δεν ηταν επιλογη μου μα κ αυτες τις μερες νιωθω 1 κενο... που κ παλι δεν το επιλεγω εγω... απο τυχη βρηκα αυτο το σαιτ μηπως αντικατασταθει αυτο το κενο μονο που με εκανε να ψαχνομαι...μου λειπει η αγκαλια, μου λειπει η ζουζουνια, να ερθει να μου κανει γρουγρου...
οντως εδω εχω πααρααα πολλες επιλογες κ δεν εννοω για ρατσας απλα ψαχνω κατι που να μου κανει το κλικ!!!!
βιρμανιας θα επαιρνα αλλα με τον τροπο τον δικο μου!!! τι τωρα τι σε 10 χρονια!!!!!!!
ασε που ψαχνονται κ οι δικοι μου να μου βρουν μια γατουλα!!!!!

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!
πριν 10 μερες περιπου ειχα μια απωλεια... δεν ηταν επιλογη μου μα κ αυτες τις μερες νιωθω 1 κενο... που κ παλι δεν το επιλεγω εγω... απο τυχη βρηκα αυτο το σαιτ μηπως αντικατασταθει αυτο το κενο μονο που με εκανε να ψαχνομαι...μου λειπει η αγκαλια, μου λειπει η ζουζουνια, να ερθει να μου κανει γρουγρου...
οντως εδω εχω πααρααα πολλες επιλογες κ δεν εννοω για ρατσας απλα ψαχνω κατι που να μου κανει το κλικ!!!!
βιρμανιας θα επαιρνα αλλα με τον τροπο τον δικο μου!!! τι τωρα τι σε 10 χρονια!!!!!!!
ασε που ψαχνονται κ οι δικοι μου να μου βρουν μια γατουλα!!!!!
Καλημέρα, αν θες γατάκι από μενα θα έχεις.....αν θες πάλι να ψάξεις για καμμιά γατούλα Βιρμανίας ειναι εντάξει για μένα γιατι σου είπα τα δικά μου τα μωρα είναι πολύ μικρα...Ψάξε για γατούλα Βιρμανίας, αν θες να συναντηθούμε κιόλας να δεις τα μωρα και που ξέρεις μπορεί να σου κάνουμε εμείς το κλικ:inlove::inlove::inlove:. Μην στενοχωριέσαι πάντως....Κάτι θα βρεθεί θα το δεις

για να βρει Βιρμανίας πιο νωρίς από τα δικά σου το βλέπω ψιλοαδύνατο, πάντως και τα δικά σου είναι κουκλιά και αξίζουν!είστε και συντοπίτισες οπότε θα βλεπεις και το ΄γατάκι!

για να βρει Βιρμανίας πιο νωρίς από τα δικά σου το βλέπω ψιλοαδύνατο, πάντως και τα δικά σου είναι κουκλιά και αξίζουν!είστε και συντοπίτισες οπότε θα βλεπεις και το ΄γατάκι!
Λέω να ψάξει Βιρμανίας γιατι αν είναι αυτο που θέλει η Αντωνία εγω δεν μπορώ να την πιέσω...Αλήθεια δεν είναι πολυ όμορφα τα μωρά μου ή μόνο εμένα μου φαίνεται...Και τώτα που έχουν μαυρίσει και οι μύτες μας να δεις.......Για φάγωμα....

Λέω Βιρμανίας γιατι αν είναι αυτο που θέλει η Αντωνία εγω δεν μπορώ να την πιέσω...Αλήθεια δεν είναι πολυ όμορφα τα μωρά μου ή μόνο εμένα μου φαίνεται...Και τώτα που έχουν μαυρίσει και οι μύτες μας να δεις.......Για φάγωμα....
Είναι πανέμορφα,θες να στο λέμε κάθε μέρα να σε πείθουμε ότι είσαι αντικειμενική;:lol::lol::lol:
Ε βάλε μας και μία φωτογραφία με μαύρες μύτες,μεσημέριασε,να μας ανοίξεις την όρεξη!:D

Λέω Βιρμανίας γιατι αν είναι αυτο που θέλει η Αντωνία εγω δεν μπορώ να την πιέσω...Αλήθεια δεν είναι πολυ όμορφα τα μωρά μου ή μόνο εμένα μου φαίνεται...Και τώτα που έχουν μαυρίσει και οι μύτες μας να δεις.......Για φάγωμα....

ναι ρίξε φωτό από τα μικρά ορεκτικά!:up:

όχι πως θέλω να αογοητεύσω την Αντωνία, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο το Βιρμανίας, βέβαια καλό είναι να παρει αυτό που θέλει!

Αλήθεια ρε παιδιά τόσοι είστε οι που έχετε Βιρμανίας, δεν εχει γεννήσει καμμιά γατούλα σας για να βρει και η Αντωνία ένα μωρό....

Πάω για καινούργιες φώτο.....Θα ξετρελαθείτε.Αυτά τα μωρά όταν δεν σουλατσάρουν από τη μια μεριά στην άλλη είναι πολύ ήρεμα..Α δεν σας το ειπα;;Άρχισαν οι κλοπές....Η Ισαβέλλα που έχει 3 μωρά βρέθηκε χθες με 5!!!!! Κλεφτρόνι Ισαβέλλα..

Πάω για καινούργιες φώτο.....Θα ξετρελαθείτε.Αυτά τα μωρά όταν δεν σουλατσάρουν από τη μια μεριά στην άλλη είναι πολύ ήρεμα..Α δεν σας το ειπα;;Άρχισαν οι κλοπές....Η Ισαβέλλα που έχει 3 μωρά βρέθηκε χθες με 5!!!!! Κλεφτρόνι Ισαβέλλα..
:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back