elvenstar
Επιφανές μέλος
Όπως έγινε κ με τον αρχοντα των δαχτυλιδιών κ οπως γίνεται κ με όλες τις ταινίες δλδ που βασίζονται σε βιβλία. δυστυχώς . Δημήτρη τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου ποιος είναι ο Αδωνης; το γατάκι σου που πέθανε;Το βιβλιο προυπηρχε της ταινιαςκαι μαλιστα δεν ειναι ενα αλλα ειναι τριλογια με πωλησεις μονο στην αμερικη 15 εκ.αντι.
απο εκει ποιαστηκαν και η παραγωγοι και πηραν το βιβλιο και το εκαναν ταινια,εχουν ηδη ξεκινησει τα γυρισματα της δευτερης ταινιας και εχουν πει και για την τριτη,επισης και η συγγραφεας της σειρας αρπαξε την ευκαιρια και τελειωνει αμεσα και το 4 μερος της σειρας και εχει πει ηδη και για 5,ψιλομπαχαλο δηλαδη Ελενα μου ααααααχαχαχαχααχα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι δεν το πιστεύω!!! Μα τι απαίσιος μήνας είναι αυτός:cry::cry::cry:Οχι οχι
δεν τα εμαθες Ελενα?
ειναι της κ.Νεκταριας
βρεθηκε νεκρος σε μια γωνιτσα,η κ.Νεκταρια ειναι να σκασει η γυναικα,τι την βρηκε παλι,ελλειψε για λιγο και μολις γυρισε αυτο,αυριο η απαντηση του κτηνιατρου απο την εξεταση για τα αιτια θανατου του Αδωνακο μας.
για την ιστορια τα βιβλια ειναι τα εξης
Twilight
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα σε μισωωωωωωωωω!
Εμενα το βιβλιο μου φαινεται διασκεδαστικο μεν,πολυ μετριο δειγμα γραφης δε,μεχρι και τις ιδιες λεξεις επαναλαμβανει.Αλλα ενταξει δεν το διαβαζω περιμενοντας να ειναι κανενα αριστουργημα.Για να περνας την ωρα σου στο λεωφορειο καλό είναι.Τα εμαθα κι εγω,πρεπει να σταθουμε ολοι διπλα στη Νεκταρια,περναει πολυ δυσκολα αυτο τον καιρο,ολα μζι πεσανε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εγινε παλι βρε Δωρα,κι αλλο γατακι?Καλημερα!
Ελενα σε μισωωωωωωωωω!Εμενα το βιβλιο μου φαινεται διασκεδαστικο μεν,πολυ μετριο δειγμα γραφης δε,μεχρι και τις ιδιες λεξεις επαναλαμβανει.Αλλα ενταξει δεν το διαβαζω περιμενοντας να ειναι κανενα αριστουργημα.Για να περνας την ωρα σου στο λεωφορειο καλό είναι.
Τα εμαθα κι εγω,πρεπει να σταθουμε ολοι διπλα στη Νεκταρια,περναει πολυ δυσκολα αυτο τον καιρο,ολα μζι πεσανε.

πως?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

zina
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Πωπωπω η δευτερη φωτογραφια

ενα τετοιο θελω
ειναι κλασσικο δειγμα Σιαμακι Δωρα μου?

Ενα κουκλιστικο μπεμπακι:
![]()
![]()
Aλλα και αυτο τι κουκλακι καλε

τι παιχνιδιαρικη πινελια ειναι αυτη στην μυτουλα του

αρα θελω και αυτο

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Αυτο που σου αρεσε,το δευτερο,ειναι κλασικη σιαμ seal point.Το μωρο ειναι επισης κλασικη σιαμ,chocolate point.![]()
Ααα ευχαριστω παρα πολυ Δωρα μου
,να'σαι καλα
θα ηταν αραγε καποια στιγμη ευκολο να βρω μια ακριβως ετσι
,η σαν την Μοιρα
(ιδια δεν ειναι?
)Να κι ενα που κοιμαται περιπου σαν τη μικρη σου!
![]()
Μπα

εμενα ειναι ποιο ομορφη
και χαριτωμενη
και κοιματε ποιο ζουζουνικα
αχαχαχαχαχαα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευκολο ειναι,αρκει να βρεις απο καποιον αξιοπιστο κι οχι απο πετ σοπ,γιατι πολλα τα δινουν αρρωστουλικα και οι γονεις τους κρατουνται σε μικρα κλουβια για να γεννανε και μονο καθε τρεις και λιγο.Ααα ευχαριστω παρα πολυ Δωρα μου,να'σαι καλα
θα ηταν αραγε καποια στιγμη ευκολο να βρω μια ακριβως ετσι,η σαν την Μοιρα
(ιδια δεν ειναι?
)
Μπαμπαδες σου λεει μετα...Μπα
εμενα ειναι ποιο ομορφηκαι χαριτωμενη
και κοιματε ποιο ζουζουνικααχαχαχαχαχαα
![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ευκολο ειναι,αρκει να βρεις απο καποιον αξιοπιστο κι οχι απο πετ σοπ,γιατι πολλα τα δινουν αρρωστουλικα και οι γονεις τους κρατουνται σε μικρα κλουβια για να γεννανε και μονο καθε τρεις και λιγο.Ναι η Μόιρα ειναι κλασικη σιαμ seal point,απλα δεν ειναι με τοσο στρογγυλο κεφαλακι σαν αυτο της φωτογραφιας γιατι ειναι θηλυκη.
Περιφημα,μελλοντικα θα ηθελα να εχω εναν κουκλο σαν την Μοιρα
Μπαμπαδες σου λεει μετα...![]()
Γιατι η μαμαδες πανε πισω

moukelis
Επιφανές μέλος
Βεβαιως,οι μαμαδες ειμαστε πιο μετριοπαθεις,εγω οτι βλεπω λεω,ο Σειριος ειναι πανεμορφος και η Μόιρα μια οπτασια!Γιατι η μαμαδες πανε πισω![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool