Σιαμ-maniacs; :D

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πω πω σε κυνηγανε οι γυναικες ε;:lol:
Δε μας κουρασες καθολου,να μας λες συχνα ιστοριες σου!Και θελουμε φωτο του αμαρτωλου...τριο!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω σε κυνηγανε οι γυναικες ε;:lol:
Δε μας κουρασες καθολου,να μας λες συχνα ιστοριες σου!Και θελουμε φωτο του αμαρτωλου...τριο!:lol:

Όπως είπα και οι τρεις μαζί δύσκολα θα μας δείτε. Η Πέπη φροντίζει να κρατά τη Λίζα σε αποστάσεις. Μόνο αν τύχει και κοιμηθούμε σε απόσταση που μπορεί να μας πιάσει μία φωτογραφία, θα πω τη μαμά να μας βγάλει.
Εμένα και την Πέπη μας είδατε. Βάζω και μία φωτογραφία της Λίζας (είναι η φωτο που είναι μόνη).
Κι όταν η μαμά μου θα είναι ψυχολογικά έτοιμη θα βάλει και φωτογραφία της κούκλας Ηρούλας μας που χάσαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00729.jpg
    DSC00729.jpg
    312,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00724.jpg
    DSC00724.jpg
    232,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC00749.jpg
    DSC00749.jpg
    252,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Ειστε ολοι γλυκυτατοι!Οταν ειναι ετοιμη η μαμα θα μας δειξει και το γατοαγγελακι σας.

Δεν μας κουρασες καθολου Πιπη μου...:D
Ισα-ισα η ιστορια σου ειναι πολυ ομορφη και συγκινητικη...:)
Πιστευω πως καποια στιγμη θα τα βρειτε με την Λιζα... Απλα ισως και η Πεπη να θελει λιγο πιο πολυ χρονο για να προσαρμωστει...;)
Εμενα ο αδερφος μου ο Τιμυ εκανε κοντα στα τρια χρονια για να προσαρμωστει με τον αδερφο του τον Περση...Και παλι οχι τελειως... Ειναι βλεπεις ο πρωτος και ολοι δεν τολμανε να του πουνε τιποτα... :P

Σιαμεζομανεις ειχατε υποψι σας αυτο?
https://www.siameserescue.org/:hmm:

Ναι εγω το εχω ξαναδει.Υπαρχει και σε ευρωπαϊκες χωρες;

url=https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=9918&c=favorites]
8_770740_thumb.jpg
[/url]
Εχουν ηδη αρχισει,στα αυτακια,η μυτη τους εγινε σοκολατι,και καποιες ουριτσες.
Να σου ζήσουν τα κουκλιά:).Εχω τρελαθεί γιατί ειναι η πρώτη φορά που βλέπω, πως είναι τα σιάμ μωρά:rolleyes:.Οταν πήρα τον Σπίθα ήταν 40 ημερών.Ανέβαζέ μας πολλές φωτογραφίες,να χαιρόμαστε;);).

Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε αμέσως. Θα τα λέμε από εδώ και πέρα μια και η μαμά μου είναι καινούργιο μέλος.
Μόιρα και Σίμπα μοιάζουμε πάρα πολύ. Είμαστε όλοι κουκλιά. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τα παιδάκια σας.
Και εμένα μπορείτε να με δείτε με την υπόλοιπη οικογένειά μου παρακάτω.
Πάω τώρα να κάνω καμιά σκανταλιά, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=18106
Πίπη καλώς μας ήρθες.Τώρα το πήρα είδηση γιατί η μαμά μου είχε να μπεί στο site 3 μέρες.Είμαι ο Σπίθας και είμαι 9 χρονών.Απ΄ότι κατάλαβα έχουμε πολλά κοινά ,τα οποία θα συζητάμε από δω και στο εξής με την ησυχία μας;);).

Ναι εγω το εχω ξαναδει.Υπαρχει και σε ευρωπαϊκες χωρες;
Απ'οσο εψαξα λιγο βεβαια δε βρηκα κατι στην Ευρωπη!
Παντως τα γατακια που ειδα τα περισσοτερα ειχαν πολυ περιεργους χρωματισμους!

Στο εξωτερικο παιζει πολυ το μπλε και το λιλα απο χρωματισμους.;)

Πίπη καλώς μας ήρθες.Τώρα το πήρα είδηση γιατί η μαμά μου είχε να μπεί στο site 3 μέρες.Είμαι ο Σπίθας και είμαι 9 χρονών.Απ΄ότι κατάλαβα έχουμε πολλά κοινά ,τα οποία θα συζητάμε από δω και στο εξής με την ησυχία μας;);).

Γεια σου Σπίθα . Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω. Θα τα λέμε από εδώ και πέρα. Αφού εχουμε και διάφορα κοινά ακόμα καλύτερα να συζητάμε για τα καμώματά μας.
Απλά λίγες μέρες θα είμαστε λίγο ψιλοχαμένοι γιατί η μαμά μου έχει εξετάσεις για το μεταπτυχιακό της, αλλά μετά θα τα λέμε πολύ συχνά.
Σας χαιρετώ Σπίθα, Μόιρα, Πατσαβούρα, Σίμπα και φυσικά όλες τις γατούλες. Φιλάκια .
Χρρρρρρ Χρρρρρρ Χρρρρρρρ. :hello::hello::hello:

Καλη επιτυχια στις εξετασεις της μαμας!

Πιπη η ιστορία σου είναι πολύ όμορφη και ξετρελλάθηκα με τις φωτο που μας έβαλε η μαμα σου. Ειστε κουκλάκια και εσύ και η Πέπη. Τώρα για την άλλη την γατουλίνα τη Λίζα που κι αυτη είναι μια κουκλίτσα, πιστεύω πως θα τα πάτε καλλίτερα όσο περνα ο καιρος.!!!
Οπως σου ειπε κ η Βασιλκη ο Τιμάκος μας ακόμα βεβαια σνομπάρει το κάθε ζωο μεσα στο σπιτι που ήρθε μετά απ΄αυτόν και ακόμη δεν έχει και πολλα πολλα με κανεναν τους αλλα τουλάχιστον ανεχεται κάποιες ώρες να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τα αλλα που παλια δεν το έκανε.:)

Ανοιξαμε τα ματακια!
P5280064.jpg

P5280067.jpg

P5280074.jpg

P5280076.jpg

P5280092.jpg

Άχου μωρέ τι παραπονεμένα ματάκια είναι αυτά!:inlove::inlove:

Είναι κουκλιά:inlove::inlove::inlove:.Σε ζηλεύω.Είναι υπέροχο να έχεις μωρά γατάκια:up::up:.

Ευχαριστουμε...Ναι ειναι πολυ μεγαλη ευθυνη αλλα και πολυ ομορφο συναισθημα.

Καλη επιτυχια στις εξετασεις της μαμας!

Ευχαριστώ πολύ.
Βρε Μόιρα, τι κουκλάκια είναι αυτά που έκανες!
Και εγώ ζηλεύω.
Θέλουμε συνέχεια φωτογραφίες καθώς μεγαλώνουν και θα σκουραίνουν τα φατσουλάκια τους.
Μακάρι να είναι καλότυχα τα κουκλιά. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ένα ζεστό σπίτι που θα τ΄αγαπούν και θα τα φροντίζουν, όπως φροντίζουμε εμείς τα δικά μας σιαμεζάκια.

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!

Δωραααααααααα!!!!!!!!!!!! Τέλεια τα μωρουλια τα κουφετάκια μας τα όμορφα!!!!!!!!!! Τι πανέμορφα ματάκια είναι αυτά!!!! ΝΑ τα χαίρεσαι Δωράκι μου!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back