moukelis
Επιφανές μέλος

Δε μας κουρασες καθολου,να μας λες συχνα ιστοριες σου!Και θελουμε φωτο του αμαρτωλου...τριο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Πω πω σε κυνηγανε οι γυναικες ε;
Δε μας κουρασες καθολου,να μας λες συχνα ιστοριες σου!Και θελουμε φωτο του αμαρτωλου...τριο!![]()
Όπως είπα και οι τρεις μαζί δύσκολα θα μας δείτε. Η Πέπη φροντίζει να κρατά τη Λίζα σε αποστάσεις. Μόνο αν τύχει και κοιμηθούμε σε απόσταση που μπορεί να μας πιάσει μία φωτογραφία, θα πω τη μαμά να μας βγάλει.
Εμένα και την Πέπη μας είδατε. Βάζω και μία φωτογραφία της Λίζας (είναι η φωτο που είναι μόνη).
Κι όταν η μαμά μου θα είναι ψυχολογικά έτοιμη θα βάλει και φωτογραφία της κούκλας Ηρούλας μας που χάσαμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Ισα-ισα η ιστορια σου ειναι πολυ ομορφη και συγκινητικη...

Πιστευω πως καποια στιγμη θα τα βρειτε με την Λιζα... Απλα ισως και η Πεπη να θελει λιγο πιο πολυ χρονο για να προσαρμωστει...

Εμενα ο αδερφος μου ο Τιμυ εκανε κοντα στα τρια χρονια για να προσαρμωστει με τον αδερφο του τον Περση...Και παλι οχι τελειως... Ειναι βλεπεις ο πρωτος και ολοι δεν τολμανε να του πουνε τιποτα...

romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.siameserescue.org/:hmm:
moukelis
Επιφανές μέλος
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου ζήσουν τα κουκλιάΕχουν ηδη αρχισει,στα αυτακια,η μυτη τους εγινε σοκολατι,και καποιες ουριτσες.
.Εχω τρελαθεί γιατί ειναι η πρώτη φορά που βλέπω, πως είναι τα σιάμ μωρά
.Οταν πήρα τον Σπίθα ήταν 40 ημερών.Ανέβαζέ μας πολλές φωτογραφίες,να χαιρόμαστε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πίπη καλώς μας ήρθες.Τώρα το πήρα είδηση γιατί η μαμά μου είχε να μπεί στο site 3 μέρες.Είμαι ο Σπίθας και είμαι 9 χρονών.Απ΄ότι κατάλαβα έχουμε πολλά κοινά ,τα οποία θα συζητάμε από δω και στο εξής με την ησυχία μαςΣας ευχαριστώ που με δεχτήκατε αμέσως. Θα τα λέμε από εδώ και πέρα μια και η μαμά μου είναι καινούργιο μέλος.
Μόιρα και Σίμπα μοιάζουμε πάρα πολύ. Είμαστε όλοι κουκλιά. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τα παιδάκια σας.
Και εμένα μπορείτε να με δείτε με την υπόλοιπη οικογένειά μου παρακάτω.
Πάω τώρα να κάνω καμιά σκανταλιά, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=18106

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απ'οσο εψαξα λιγο βεβαια δε βρηκα κατι στην Ευρωπη!Ναι εγω το εχω ξαναδει.Υπαρχει και σε ευρωπαϊκες χωρες;
Παντως τα γατακια που ειδα τα περισσοτερα ειχαν πολυ περιεργους χρωματισμους!
moukelis
Επιφανές μέλος

pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σου Σπίθα . Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω. Θα τα λέμε από εδώ και πέρα. Αφού εχουμε και διάφορα κοινά ακόμα καλύτερα να συζητάμε για τα καμώματά μας.
Απλά λίγες μέρες θα είμαστε λίγο ψιλοχαμένοι γιατί η μαμά μου έχει εξετάσεις για το μεταπτυχιακό της, αλλά μετά θα τα λέμε πολύ συχνά.
Σας χαιρετώ Σπίθα, Μόιρα, Πατσαβούρα, Σίμπα και φυσικά όλες τις γατούλες. Φιλάκια .
Χρρρρρρ Χρρρρρρ Χρρρρρρρ.

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Οπως σου ειπε κ η Βασιλκη ο Τιμάκος μας ακόμα βεβαια σνομπάρει το κάθε ζωο μεσα στο σπιτι που ήρθε μετά απ΄αυτόν και ακόμη δεν έχει και πολλα πολλα με κανεναν τους αλλα τουλάχιστον ανεχεται κάποιες ώρες να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τα αλλα που παλια δεν το έκανε.

moukelis
Επιφανές μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Καλη επιτυχια στις εξετασεις της μαμας!
Ευχαριστώ πολύ.
Βρε Μόιρα, τι κουκλάκια είναι αυτά που έκανες!
Και εγώ ζηλεύω.
Θέλουμε συνέχεια φωτογραφίες καθώς μεγαλώνουν και θα σκουραίνουν τα φατσουλάκια τους.
Μακάρι να είναι καλότυχα τα κουκλιά. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ένα ζεστό σπίτι που θα τ΄αγαπούν και θα τα φροντίζουν, όπως φροντίζουμε εμείς τα δικά μας σιαμεζάκια.
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool