Σιαμ-maniacs; :D

Ναι αλλα δε μπορεις να φανταστεις πως ειναι αμα τα κανω πιστολακι...σαν τη Νταλια κυκλοφορω.:lol:Απλα περιμενω καρτερικα καθε φορα να στεγνωσουν μονα τους.
Ενω τα ισια σου τα μαλλακια ειναι πολυ πιο ευκολα.Και δεν ειναι οτι δεν εχουν ογκο,μια χαρα ειναι και σου πανε.

αυτο θελω να πετυχω και εγω:) αλλα μονο αν βαλω το χερι μου στην πριζα:(
ευχαριστω πολυ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ωραια τοτε οποτε θες ανταλλαζουμε!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλα δε μπορεις να φανταστεις πως ειναι αμα τα κανω πιστολακι...σαν τη Νταλια κυκλοφορω.:lol:Απλα περιμενω καρτερικα καθε φορα να στεγνωσουν μονα τους.
Ενω τα ισια σου τα μαλλακια ειναι πολυ πιο ευκολα.Και δεν ειναι οτι δεν εχουν ογκο,μια χαρα ειναι και σου πανε.

Τελικά Δωράκι ότι δεν έχει κανείς ,το ζηλεύει.:redface: Μακάρι να είχα το δικό σου σγουρό μαλί.;) Τα δικά μου τα ίσια όσο και να τα χτενίσω(όχι μόνο εγώ αλλά και κομμώτρια) την άλλη μέρα, για να μην πώ το ίδιο βράδυ, δεν υπάρχει ίχνος χτενίσματος.:mad:Για αυτό τα έκοψα κοντά και ησύχασα!:P
Θα μου πείτε τώρα τι δουλεία έχω εγώ μιά κεραμιδομάνα, στο σιαμέζικο θέμα?;):P:whistle:
Δίπλα στο ξενοδοχείο που είμαι τώρα υπάρχει μιά μονοκατοικία όπου μένει ένας παππούς μόνιμα όλο τον χρόνο και έχει μιά σιαμέζα ημίαιμη γάτα.Μου είπε ότι είναι διασταύρωση σιάμ με αγκύρας .Εχει πολύ φουντωτή ουρά είναι και είναι λίγο μεγαλούτσικη πιά, περίπου 8 ετών.
Το πρωί που την πέτυχα, κατεβαίνοντας για μπάνιο, καταβρόχθίζε ψαράκια, προφανώς ο παππούς ψαρεύει τακτικά.Αν ακι μου είπε ότι τα βαρέθηκε πιά τα ψάρια και προτιμάει τις κροκέτες!:blink::blink:
Και μου είπε ακόμη ο παππούς ότι τις αρέσει να κάνει βόλτες στην παραλία(είμαστε πάνω στο κύμα) αλλά... δεν μπαίνει στην θάλασσα!;)
Δυστυχώς τόσα χρόνια, δεν της έχει δώσει όνομα και φυσικά για στείρωση και εμβόλια ούτε λόγος.:(:(
Γνωρίστε την
019.jpg

και μιά πιό κοντινή
020-1.jpg

Πανέμορφη γάτα Νίκη μου. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις εσύ κάτι για να στειρωθεί ?

Πολυ ωραια γατουλα.Ειναι μεγαλη μωρε για να ταλαιπωρειται με γεννες,δεν τον πιανεις στο πιτσι πιτσι τον παππου μηπως και τον πεισεις;

Νομίζω μου είπε ότι πρόσφατα που γέννησε ζευγάρωσε με κάποιο μέλος από την οικογενειά της, πάλι σιάμ.Τώρα αν ζευγάρωνε πάντα με σιάμ και τι κάνει τα γατάκια που γεννιούνται, δεν ξέρω.:hmm:
Αύριο θα του πιάσω πάλι την κουβέντα να δώ τι θα μπορέσω να πετύχω.:)

Η Μόιρά μου:
P8120036.jpg

Και ο μικρος μας Truffles:
P8090030.jpg

P8090033.jpg

Καλημερα σιαμεζομανεις!
3729690759_582049ab16.jpg

blueptfemalekitten.jpg

160623709v9_350x350_Front.jpg

που ειναι οι φαν της πιο ομιλητικης και πιστης ρατσας? Σιαμ μανιακς???????
r270_204850.jpg

σταση υπνου ή φωτογραφιση για το πλευκατ?
012612.jpg

Πω πω εχει σκουρηνει πολυ ε;

καταπληκτική κοιλούμπα:up::up::up:
012612.jpg

ναι Δωρα εχει γινει πολυ σοκολατι ...γιαμμυυυυ!!!!
Ελενα αυτη η κοιλουμπα προσφερεται -σε αντιθεση με του μικρου -για απειρα χαδια :D

Γεια σας περήφανα και πανέμορφα σιαμεζάκια.
Να μαι κι εγώ ο Πίπης.
Να σας δείξω κι εγώ την κοιλίτσα μου.
Να είσαστε όλα σας καλά και καλό χειμώνα τώρα που έπιασαν τα κρύα και είναι ό,τι πρέπει για πολλές ξάπλες.
Επίσης όλα όλα τα γατούλια να είσαστε καλά.
Μόιρα θα σου το ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι είσαι η αγαπημένη μου κούκλα σιαμέζα, σε χαζεύω στις φωτογραφίες σου και σου στέλνω πολλά πολλά χαδάκια και μουσουδίτσες.
Πολλά πολλά χαδάκια και φιλάκια σε όλα τα γατούνια.:up:

Συνημμένα

• DSC00037.jpg
    DSC00037.jpg
    176,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC00409.jpg
    DSC00409.jpg
    285,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC00059.jpg
    DSC00059.jpg
    188,2 KB · Εμφανίσεις: 26
Δεν σας έδειξα την κοιλίτσα μου ...

Συνημμένα

• DSC00730.jpg
    DSC00730.jpg
    344,5 KB · Εμφανίσεις: 33
Πιπη είσαι κούκλος!
Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια.

Δεν σας έδειξα την κοιλίτσα μου ...

αααα μια κοιλιτσα γαλακτος!!!!
φτουυυ σας κουκλος ειναι μωρεεε!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back