Σιαμ-maniacs; :D

Χμμμμμμμ:hmm::hmm:Μια φίλη μου έψαχνε για αυτό το είδος σιαμ..Κοντή ουρά σαν κάτι γιαπωνέζικες!!!Τώρα ας απαντήσουν οι ειδήμονες εδώ..:)Εγώ ότι μου λένε ξέρω!!:P
Μπορεί να έχεις δίκιο:hmm:... ας μας πουν οι ειδικοί:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για δείτε εδώ τη μικρή μας αδερφή με το σπασιματάκι τσαχπινιάς στην ουρίτσα...
P7281283.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά αυτή που κλέβει την παράσταση είναι η ντροπαλή μαμά μας...
P7281353.jpg

Αυτο που δειχνεις σαν μικρη αδερφη, ειναι ο μικρος αδερφος μας ο Ομαρ!!!!!!:mad::mad::mad:
Θα κανονισω να σε τιμωρησει η μικρη του αδερφη Μοιρα κυρια μου...
Εδω στην Κρητη δεν τα παιρνουμε αψήφιστα αυτα:P

Έλα βρε που είναι ο Ομάρ,δεν είδα κοιλάρα να ξεπροβάλλει και τον μπέρδεψα!:P:lol:

Έλα βρε που είναι ο Ομάρ,δεν είδα κοιλάρα να ξεπροβάλλει και τον μπέρδεψα!:P:lol:
Έχει άλλη έκφραση αυτός... σοβαρός άντρας... κι ο Μορφέας όταν παίρνει το σοβαρό του αντρεύει... κατα τα άλλα είναι μαμούχαλος... Δες τον εδώ... :lol:κοίτα και τη Καλυψώ πως είναι μετά από μια... περιποίηση που της έκανε προηγουμένως ο κύριος... ;)

CIMG1126.JPG

Έχει άλλη έκφραση αυτός... σοβαρός άντρας... κι ο Μορφέας όταν παίρνει το σοβαρό του αντρεύει... κατα τα άλλα είναι μαμούχαλος... Δες τον εδώ... :lol:κοίτα και τη Καλυψώ πως είναι μετά από μια... περιποίηση που της έκανε προηγουμένως ο κύριος... ;)

CIMG1126.JPG
Την καημένη την Καλυψώ...Τελικά πως είναι το ποδαράκι της;Και είχαμε τίποτα σημάδια εγκυμοσύνης;

Την καημένη την Καλυψώ...Τελικά πως είναι το ποδαράκι της;Και είχαμε τίποτα σημάδια εγκυμοσύνης;

Καημένη? Δε λες που της περνούσε η κάψα αυτή τη φορά... να την έβλεπες τότε που ήταν μικρός ο Μορφούλης κι έσκουζε η καημένη... :(

Το ποδαράκι πέρασε αμέσως με το τέλος του ζευγαρώματος...
Ζευγάρωσαν 22 - 25 Ιουλίου... ακόμα είναι πολύ νωρίς...

Καημένη? Δε λες που της περνούσε η κάψα αυτή τη φορά... να την έβλεπες τότε που ήταν μικρός ο Μορφούλης κι έσκουζε η καημένη... :(

Α ωραία,πολύ χαίρομαι!
Α ναι είναι πολύ νωρίς τότε ακόμα...Ελπίζω να έχετε σύντομα πολλά και γερά βιρμανάκια!:rolleyes:

Να τα χαίρεσαι. Είναι πανέμορφα. Εύχομαι να έχετε σύντομα ευχάριστα νέα κι η Καλυψούλα να γίνει μια υπέροχη μαμά κι ο Μορφέας ένας περήφανος... μπαμπάς.

Την καλημέρα μου από την Κύπρο σε όλη την γατοφιλική κοινότητα. Καταρχήν να δώσω τα συγχαρητήτρια μου στους δημιουργούς και τους υπεύθυνους του χώρου αυτού για την δημιουργία της γατόφιλης κοινότητας. Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω μήνυμα και ο λόγος είναι διότι σκέφτομαι να πάρω μια σιαμαία θηλυκιά. Τίποτα σίγουρο ακόμη απλά περιμένω από κάποιο παιδί εδώ που γέννησε η δικιά του, απάντηση στον αν θα μου πουλήσει την μία την μικρή η οποία είναι μερικών εβδομάδων ακόμη. Θα ήθελα πληοφορίες για την συγκεκριμένη γάτα. Νοουμένου ότι θα την έχω στο διαμέρισμα, με απασχολεί η συμπεριφορά της και ο χαρακτήρας της γενικά, το θέμα με το τρίχωμα της, η τροφή της, όπωσδήποτε το θέμα της αφόδευσης, και γενικά όποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να μου φανεί χρήσιμη. Περί γάτας έχω κάτι υπόψην μου μιας και η μάνα μου έχει αυτή την στιγμή έχει 3 στην αυλή της οι οποίοι δεν είναι ράτσας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Αντώνης

Καλημέρα Αντώνη και καλώς μας ήρθες!
Διάβασες φαντάζομαι το άρθρο για τις σιαμ ε;Από όσο ξέρω,δεν διαφέρουν σε κάτι από τις υπολοιπες γατούλες,ίσως είναι λίγο πιο διερευνητικές με τους ανθρώπους.Εγώ το δεκαπενθήμερο που μας πέρασε γνώρισα 6,τρεις ενήλικες και τρία μωρά,και ήταν όλα διαφορετικά μεταξύ τους απο άποψη χαρακτήρα.Το τρίχωμα αλλάζει ελαφρώς χρώμα σκουραίνοντας σε περιοχές ανάλογα με την ηλικία και το φύλο.Τροφή θα πρέπει να επιλέξεις μια πολύ καλή για γατάκια,ώστε να τρέφεται πλήρως τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του.Σημαντικό είναι να μείνει με τη μαμά του τουλάχιστον μέχρι τους δύο μήνες,και περισσότερο αν μπορείς,παιζει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση χαρακτήρα.Άμμο επίσης θα διαλέξεις μία που να βολευει και να είναι υγυεινή,μην επιλέξεις κάποια φτηνή γιατί δε θα καθαρίζει εύκολα και θα μυρίζει πολύ μέσα στο σπίτι.Ελπίζω να σε κάλυψα,για ό,τι άλλες απορίες έχεις εδώ ειμαστε!:)

γενικά για τις Σιάμ πρέπει να ξέρεις από πριν ότι δένονται πολύ με τον άνθωπό τους σε σημείο εξάρτησης, και πως οι φωνιτικές τους ικανότητες που τις χαρακτιρίζουν δεν είναι μικρή υπόθεση

θα σε ακολουθεί παντού σα σκυλάκι και θα ζητάει συνέχια την προσοχή σου, με τους υπόλοιπους ανθρώπους του σπιτιού ή τους επισκέπτες δεν θα ασχολήτε πολύ, μόνο με τον άνθρωπο που θα έχει επιλέξει αυτή ως δικό της (κτίμα της), θα σε ζηλέβει και θα τσαντίζεται όταν κάτι άλλο σου αποσπά την προσοχή.

Το πως θα εκδηλώνει την αντίδρασή της ποικήλει, το ποιό πιθανό είναι να ουρλιάζει, εξάλλου οι Σιαμέζες είναι γνωστές για την φωνή τους, ή να σου κατουράει επίτηδες το κρεβάτι πχ. αν ετιμάζεσαι για ταξίδι χωρίς αυτήν ή να σου κρατάει απλά μούτρα και να κάνει πως σε αγνωεί και δεν θέλει τίποτα από σένα ούτε ένα χάδι ενώ θα κάθετε κρυμένη πίσω από καμιά γωνία και θα σε παρακολουθεί και αν τυχαία σε πάρει χαμπάρι να την κοιτάς να γυρίζει το κεφάλι της από την άλλη και να κάνει τον αλέκο:rolleyes:

ο δικός μου για να τραβήξει την προσοχή ακόμα κάνει στα ψέματα πως κουτσένει:/:, άλλες κάνουν εμετό ή από τα νεύρα τους ή απλά για να τρέξεις δίπλα τους και άλλα πολλά ότι μπορεί να σκαρφιστεί η κάθε μία και σκαρφίζονται πολλά γιατί είναι πανέξυπνες:lol:

να την επιλέξεις μόνο αν το σπίτι σου φαίνεται άδειο και θες να το γεμίσεις με χαρούμενες (ή μη) φωνούλες, αλλιώς οι κραβγές της κάθε φορά που θα ζητάει την προσοχή σου ή θα σε μαλώνει που έλειψες κάποιες ώρες από το σπίτι ή θα θέλει να σε ξυπνήσει ή θα διαμαρτήρεται που την μάλωσες και της ζήτησες να κάνει κάτι που δεν ήθελε [πχ. κατέβα από τον πάγκο της κουζίνας -- νιααααααα...ου (πριτς)] είναι ικανές να σου σπάσουν τα νεύρα:P

δεν κάνω πλάκα:| αυτές οι γάτες έχουν έντωνη προσωπικότητα, δεν θέλουν μεγάλη φροντίδα όσο αφορά το τρίχωμα τους, ίσα ίσα που λένε πως το βούρτσισμα αλιώνει την μεταξένια υφή του, πρέπει μόνο να βρέχεις τα χέρια σου και να την χαιδέβεις και όσες τρίχες είναι να πέσουν θα κολλάνε στα χέρια σου, δεν μαδάνε πολύ

αλλά απαιτούν την αποκλειστική προσοχή σου και την Απαιτούν Έντωνα, ιδικά αν σκοπέβεις για μία μόνο γάτα θα σε πρίξει στην κυριολεξία οπότε αν δε σου αρέσει η κρεβατομουρμούρα (από την γάτα) άστο καλύτερα ή πάρε τουλάχιστον 2 γάτες ώστε να έχει και με κάτι άλλο να ασχολήτε, όχι πως εσένα θα σε ξεχάσει μην τρέφεις αυταπάτες, απλά θα σου αφήνει λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σου

ενοήτε πως τόση φασαρία δεν γίνεται για το τίποτα μιας που θα είναι πολύ τρυφερή με τον άνθρωπο της, σε κάποια σελίδα στο διαδίκτιο είδα τυχαία έναν χαρακτιρισμό για αυτές πολύ πετυχημένο τις αποκαλούσαν human lovers πάρε και κατάλαβε δηλαδή:redface:

Καλημέρα Αντώνη και καλώς μας ήρθες!
Διάβασες φαντάζομαι το άρθρο για τις σιαμ ε;Από όσο ξέρω,δεν διαφέρουν σε κάτι από τις υπολοιπες γατούλες,ίσως είναι λίγο πιο διερευνητικές με τους ανθρώπους.Εγώ το δεκαπενθήμερο που μας πέρασε γνώρισα 6,τρεις ενήλικες και τρία μωρά,και ήταν όλα διαφορετικά μεταξύ τους απο άποψη χαρακτήρα.Το τρίχωμα αλλάζει ελαφρώς χρώμα σκουραίνοντας σε περιοχές ανάλογα με την ηλικία και το φύλο.Τροφή θα πρέπει να επιλέξεις μια πολύ καλή για γατάκια,ώστε να τρέφεται πλήρως τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του.Σημαντικό είναι να μείνει με τη μαμά του τουλάχιστον μέχρι τους δύο μήνες,και περισσότερο αν μπορείς,παιζει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση χαρακτήρα.Άμμο επίσης θα διαλέξεις μία που να βολευει και να είναι υγυεινή,μην επιλέξεις κάποια φτηνή γιατί δε θα καθαρίζει εύκολα και θα μυρίζει πολύ μέσα στο σπίτι.Ελπίζω να σε κάλυψα,για ό,τι άλλες απορίες έχεις εδώ ειμαστε!:)

εσύ μη μιλάς καθόλου όπως κατάλαβες από τα παραπάνω τον άντρα σου τον έχεις χάσει ήδη και τον Σείριο:bleh:

και δεν έχεις και ουρά μαμησέ τα:lol:

εσύ μη μιλάς καθόλου όπως κατάλαβες από τα παραπάνω τον άντρα σου τον έχεις χάσει ήδη και τον Σείριο:bleh:

και δεν έχεις και ουρά μαμησέ τα:lol:
Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ...Γι'αυτο θα την παρω πρωτη και μονη της,να της εξηγησω πως έχουν τα πράγματα πριν έρθουν οι άντρες στο σπιτι.:lol:

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Αν την πάρω την συγκεκριμένη, θα είναι περίπου για 2 μήνες με την μάνα της και μετά θα την παραλάβω. Θα δώ και με το παιδί τι θα κάνει γιατί προτεραιότητα έχει μια κοπέλα. Αν δεν την πάρει αυτή τότε θα το πουλήσει το μικρό σε 'μένα.
Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Αν την πάρω την συγκεκριμένη, θα είναι περίπου για 2 μήνες με την μάνα της και μετά θα την παραλάβω. Θα δώ και με το παιδί τι θα κάνει γιατί προτεραιότητα έχει μια κοπέλα. Αν δεν την πάρει αυτή τότε θα το πουλήσει το μικρό σε 'μένα.
Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αν τελικά δεν την πάρεις και σε ενδιέφερε λίγο μεγαλύτερο μωρό,νομιζω ότι έχει μείνει μια αδερφούλα της δικής μου,θα σου άρεσε;

μεσπαιρος τα ειπες ολα με καθε λεπτομερεια!!!! :up: σε εχει εκπαιδευσει καλα ο Μπεκερ!!!
Μουκελης τι κανει η μικρη σου κουκλα??? βγηκαν οι μεταθεσεις μαθαμε που πας??? :D (Ημουν διακοπες κοριτσια εχασα επεισοδια!!! :lol:)

μεσπαιρος τα ειπες ολα με καθε λεπτομερεια!!!! :up: σε εχει εκπαιδευσει καλα ο Μπεκερ!!!
Μουκελης τι κανει η μικρη σου κουκλα??? βγηκαν οι μεταθεσεις μαθαμε που πας??? :D (Ημουν διακοπες κοριτσια εχασα επεισοδια!!! :lol:)
Η μικρή μου παραθερίζει με τη μαμά της δυο μέρες...Πάω Κάλυμνο,και θα την έχω κοντά μου στις 25.Μετράω μέρες!
Πως τα πέρασες στις διακοπές;

Καλυμνο??? ωραια πρεπει να ειναι!!! καλη διαμονη!
ωραια ενα 4ημερο πηγα Χαλκιδικη με τον Εκτορα μαζι, ειδε πρωτη φορα αλλη γατα απο τοσο κοντα κ την ερωτευθηκε!!! ειχαμε αγαπες ασεεε.... ειναι πολυ γλυκο γατι το καλο μου....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back