Σιαμ-maniacs; :D

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας...!!! Θα τον πάμε βέβαια πρώτα στον γιατρό για να μας ενημερώσει για όλα... Και εμένα μου φαίνεται λίγο μικρούλης για μπαμπάς....:happy: Αφού ούτε θυληκιά δεν ψάχνει ακόμα...:) Και φυσικά αν το αποφασίσουμε θα βρούμε πρώτα καλούς ανθρώπους που να αγαπάνε πραγματικά τα ζώα γιατί δε θέλω να καταλήξουν στον δρόμο.... Έχω δει και έχω ακούσει πολλά...
Θα βάλω και άλλες φωτογραφίες..! Έχω και εδώ δεν ξέρω αν τις έχετε δει.
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13933
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=24&userid=13933
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=6&userid=13933
(αυτή είναι μία φωτογραφία που λατρεύω...)
Δεν έχω μόνο του Simba έχω των άλλων του Πέρση,του Τίμυ και της Νάλας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κουκλακι ο Σίμπα...Άντε έχω πάθει σιαμεζοστερητικο,να ερθει το κοριτσάκι μου!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω τι κουκλιά είναι αυτά? να σου ζήσουν και πάντα με υγεία!

Τι κουκλακι ο Σίμπα...Άντε έχω πάθει σιαμεζοστερητικο,να ερθει το κοριτσάκι μου!:P

Ευχαριστούμε πολύ.... :redface: :) Με το καλό εύχομαι να την δεχτείς....!!!! :D:D

Από ό,τι κατάλαβες Δώρα μου η κόρη μου, κλέβει τις φωτογραφίες από εμένα. Με προλαβαίνει η άτιμη και τις δημοσιεύει καθότι ξέρει καλλίτερα τον χειρισμό στον υπολογιστή. Δηλ. εγώ είμαι η μάνα του Πέρση και της Νάλας. Αυτή είναι του Τίμυ αρχικά, -ως κύρια μάννα μιας και τον τάιζε ανά δύωρο όταν ήταν 20 ημερών- αλλά τελικά οικειοποιείται και τα δικά μου τα μωρά.:/::/::/:Θα την σκίσω την Βασιλική. Βέβαια ο Σίμπα εμένα με έχει νονά, γιατί στην ουσία, κι εγώ τον είδα πριν το πάρει ο φίλος της κ τον λάτρεψα από πριν και ψάχναμε μαζί για πληροφορίες... για τη ράτσα...:rolleyes::rolleyes:Να δω πότε θα ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες ...

Λοιπον γράφω αυτό το ποστ κ θα το διαγράψω όπως κ το προηγούμενο για να μη βγούμε οφ τοπικ, απλά επειδή σου έστειλα ΡΜ γι αυττό αναγκάζομαι να σου τα πω από εδώ. Σου έστειλα πρι από λίγο μόλις βγήκα, για να συνενοηθούμε για την γατοπολυκατοκία. Σε ευχαριστώ που ρώτησες, εντάξει με την επέμβαση μόνο που πονάω τώρα, αλλά θα περάσει φαντάζομαι σε μερικές μέρες, Αν θέλεις κοιτα λίγο το ΡΜ που έστειλα

Δεν ξερω τι έγινε με το PM και δεν έχω λάβει τίποτα. Σου εστειλα κι εγώ πριν λίγο το έλαβες?
Στείλε μου πάλι σε παρακαλώ.

Δεν ξερω τι έγινε με το PM και δεν έχω λάβει τίποτα. Σου εστειλα κι εγώ πριν λίγο το έλαβες?
Στείλε μου πάλι σε παρακαλώ.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν τα παίρνεις, εγώ το δικό σου το πήρα κ απάντησα. Μήπως μπορείς μα μου στείλεις το emailσου για να συνεννοηθούμε

Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν τα παίρνεις, εγώ το δικό σου το πήρα κ απάντησα. Μήπως μπορείς μα μου στείλεις το emailσου για να συνεννοηθούμε

Sliberin σου το έστειλα το έλαβες?
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. εστειλα Pm στη Ruko και στην Michelle μήπως μπορέσουν και με βοηθήσουν. Να δούμε θα το λάβουν? Τι στο καλό συμβαίνει και αναγκάζομαι κι εγώ να γράφω εδώ στο θέμα κ να το χαλάω...

Sliberin σου το έστειλα το έλαβες?
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. εστειλα Pm στη Ruko και στην Michelle μήπως μπορέσουν και με βοηθήσουν. Να δούμε θα το λάβουν? Τι στο καλό συμβαίνει και αναγκάζομαι κι εγώ να γράφω εδώ στο θέμα κ να το χαλάω...
Ας τα λέμε λοιπον στο τώρα που πήρα φόρα, γιατί θα μας κυνηγήσουν τα βασιλικά Σιαμάκια στο τέλος κ με το δίκιο τους, σου έστειλα κ email

Οχι καλε σιγα που θα σας κυνηγησουμε,δεν πεφτουμε στο επιπεδο κοινων θνητων,χι χι...:P

Από ό,τι κατάλαβες Δώρα μου η κόρη μου, κλέβει τις φωτογραφίες από εμένα. Με προλαβαίνει η άτιμη και τις δημοσιεύει καθότι ξέρει καλλίτερα τον χειρισμό στον υπολογιστή. Δηλ. εγώ είμαι η μάνα του Πέρση και της Νάλας. Αυτή είναι του Τίμυ αρχικά, -ως κύρια μάννα μιας και τον τάιζε ανά δύωρο όταν ήταν 20 ημερών- αλλά τελικά οικειοποιείται και τα δικά μου τα μωρά.:/::/::/:Θα την σκίσω την Βασιλική. Βέβαια ο Σίμπα εμένα με έχει νονά, γιατί στην ουσία, κι εγώ τον είδα πριν το πάρει ο φίλος της κ τον λάτρεψα από πριν και ψάχναμε μαζί για πληροφορίες... για τη ράτσα...:rolleyes::rolleyes:Να δω πότε θα ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες ...

Οι φωτογραφίες όμως είναι δικιές μου....Χιχι!:happy: Εγω τις εβγαλα... :cool::cool::cool:

Ελάτε μάνα και κόρη μην μαλωνετε!Να μας βάζετε και οι δύο φωτογραφίες του κούκλου,να λυθει το θεμα!:P:D

Ελάτε μάνα και κόρη μην μαλωνετε!Να μας βάζετε και οι δύο φωτογραφίες του κούκλου,να λυθει το θεμα!:P:D
Η ακριβώς απο πάνω μου με το σιαμεζοστερητικο συνδρομο ηρθε η ωρα να πάρει την δοση της απο το παιδι!!!!!:lol::lol:

Συνημμένα

• CIMG5959.jpg
    CIMG5959.jpg
    248,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • CIMG5958.jpg
    CIMG5958.jpg
    249,4 KB · Εμφανίσεις: 24
Αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το νυσταγμενο το παιδάκι μου...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Η ακριβώς απο πάνω μου με το σιαμεζοστερητικο συνδρομο ηρθε η ωρα να πάρει την δοση της απο το παιδι!!!!!:lol::lol:

Αννα μου τι κουκλάρα είναι αυτή??? Η Μόιρα? Μήπως να γίνει η Δώρα τώρα πλέον συμπεθέρα με την κόρη μου? Μήπως ο Σίμπα κι η Μόιρα κάνουν ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ? Ε.. για να το σκεφτούν!!! Τι λέτε για την ιδέα μου? Βέβαια θα πρέπει ο γαμπρός να ταξιδέψει ως την Κάλυμνο. Ισως είναι κι εύκολο καθότι ο μπαμπάς του είναι από Ρόδο...Χι χι χι:lol::lol::lol:

Αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το νυσταγμενο το παιδάκι μου...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλά τι κουκλάρα είναι αυτή...????!!!!! Την είχα δει και πιο παλιά σε άλλες φωτογραφίες άλλα όσο πάει ομορφαίνει περισσοτερο...! :happy: Δεν χορταίνω να την κοιτάζω αυτή την γάτα...!:):)
Και μιας και λέμε για νυσταγμένους δέστε την παρακάτω φωτογραφία...
:lol::lol: Τον έχουμε δει πολλές φορές να κοιμάται ή να κάθεται έτσι... Αλλά ήταν η πρώτη φορά που τα κατάφερα να τον βγάλω φωτογραφία...:D:D Φαίνεται σαν ξαπλωμένος, αλλά είναι καθιστός απλά ακουμπάει στο πλάι.

Συνημμένα

• Φωτογραφία63.jpg
    Φωτογραφία63.jpg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 29
Αχ δεν είναι κούκλα το μωρό μου;Δεν χορταίνω να την κοιτάζω...ΚΑι να φανταστείτε ότι στις φωτό δε φαίνεται η στριφογυριστή σαν αγγλικό ερωτηματικό ουρίτσα μας.Είναι γυναίκα-μυστήριο...:P
Αναστασία μου κι εγώ είχα φλερτάρει αρχικά με την ιδέα μιας γεννας της κόρης πριν τη στείρωση,αλλά υπάρχουν μερικά βασικά προβλήματα:πως θα καταφέρω να μην μου την βολέψει ο Σειριος,που μας είπε η γιατρός να στειρωθεί στους οκτώ μήνες γιατί δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως;Εγώ τα Χριστούγεννα θα ταξιδέψω για Βόλο,κι ακόμα και έξι μηνών να ζευγαρώσει,η γέννα θα πέσει στις διακοπές,που θα πάω με μωρά,και δυο γάτες;Επίσης,τι θα κάνουμε με τα μικρούλια;Κι αν φέρετε τον (κούκλο ομολογουμένως) γαμπρό σας,μας φαντάζεστε σε 35 τετραγωνικά σπίτι εμενα,τον Σειριο,τη Μόιρα και τον γατούλη;:|
Δεν έχουμε και προίκα,κι ο μπαμπάς μας είναι αυστηρών αρχών,και περνάει με το κόσκινο τους γαμπρούς,να ξέρετε!:lol:Πάντως αν κατέβω για ΠΕΚ Πειραια θα την έχω μαζι μου,και θα χρειαστώ κάποιον να τη φιλοξενήσει μερικές μέρες,όσοι πιστοί προσέλθετε...;)

Καλά τι κουκλάρα είναι αυτή...????!!!!! Την είχα δει και πιο παλιά σε άλλες φωτογραφίες άλλα όσο πάει ομορφαίνει περισσοτερο...! :happy: Δεν χορταίνω να την κοιτάζω αυτή την γάτα...!:):)
Και μιας και λέμε για νυσταγμένους δέστε την παρακάτω φωτογραφία...
:lol::lol: Τον έχουμε δει πολλές φορές να κοιμάται ή να κάθεται έτσι... Αλλά ήταν η πρώτη φορά που τα κατάφερα να τον βγάλω φωτογραφία...:D:D Φαίνεται σαν ξαπλωμένος, αλλά είναι καθιστός απλά ακουμπάει στο πλάι.
Τι γλυκιά νυσταγμένη σοκολατόφατσα είναι αυτή...:inlove::inlove::inlove:

Συνελθετε παρακαλώ και οι δυο σας!!!:lol::lol::lol:

Ειναι μικρα τα μωρα για τέτοια!!!(Η κακια πεθερα εμφανιστηκε!!!!:lol:)
Παρολα αυτα πάρτε μια γευση της αρχοντιας μας...Βαριεστημενη αρχοντια αλλά τι να κανουμε?:lol:

Συνημμένα

• CIMG6002.jpg
    CIMG6002.jpg
    217,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • CIMG6000.jpg
    CIMG6000.jpg
    112,6 KB · Εμφανίσεις: 56
ακόμα και ως νυσταγμένοι έχουμε στυλ:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back