Σιαμ-maniacs; :D

Βασια δεν εχεις Σιαμ τωρα??? Μπερδευτικα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τώρα έχω Βιρμανίας, ΑΛΛΟΣ χαρακτήρας, δεν έχω νιώσει νυχι και δόντι, με τον Σιαμέζο είχα ουλές στα χερια μου, με τους ξένους ήταν πολύ καλός, εμένα μου είχε παρει τον αέρα, και φυσικά είχε στειρωθεί στους 6 μήνες!αν ήταν και αστείρωτος......παντως οι ουλές στο λαιμό μου έχουν μείνει ακόμα!:(κακή εμπειρία, ακόμα και τώρα έχω λίγη φοβία με τη δικιά μου αλλά με κερδίζει συνεχώς!:)

Βρε Βάσια... δεν το ήξερα αυτό για το Σιαμέζο σου... ήξερα ότι ήταν περίργος... αλλά να σου ορμήξει... :(
Εμένα η Μελένια μου (η Σιαμέζα) ήταν περίεργη με τους άλλους, αλλά με μένα πρόβατο... Τις νυχιές μου τις έκανε η κόρη της η Μιμή...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασια δεν εχεις Σιαμ τωρα??? Μπερδευτικα :P
Βιρμανάκια έχουμε και οι 2 τώρα... προγραμματίζουμε και ζευγάρωμα... θα συμπεθεριάσουμε...
Σιαμεζάκια είχαμε παλιά!

όχι τώρα εχω Βιρμανίας.Ναι με είχε κάνει κόσκινο, λαιμό και χερι, πήδηξε πάνω μου και με γρατσούνισε!βασικά ερχόταν ένας αδέσποτος γάτος στο μπαλκόνι, χωρίς να το ξέρω και μαλλον είχε φοβηθεί, αλλά πάλι δεν ξέρω αν δικαιολογείται τέτοια πραγμα, εδώ η Αθηνά τα έπαιξε με το Μορφέα και είδες δεν σήκωσε καν ποδι!δεν ξέρω ήταν πολύ άσχημη εμπειρία και γι αυτο θα έπαιρνα μόνο ήσυχη ράτσα!

αχ δεν βλέπεις τα γαντακια μας στο Avatar?ποιος τα έχει αυτά?τα βιρμανάκια...

Τα βλεπω βρε Βασια, αλλα ειπα μηπως εχεις και 2η γατουλα, η οποια ειναι Σιαμ!
Ο δικος μου Σιαμουλης μαλλον εχει τον 1ο του οιστρο... χθες δνε εκλεισα ματι.Μετα τις γιορτες πρεπει να προγραμματισω στειρωση γιατι ...πολυ τυραννια ειναι για τον Εκτοράκο μου... ξερετε μηπως ποσες μερες κραταει ο οιστρος?

Τα βλεπω βρε Βασια, αλλα ειπα μηπως εχεις και 2η γατουλα, η οποια ειναι Σιαμ!
Ο δικος μου Σιαμουλης μαλλον εχει τον 1ο του οιστρο... χθες δνε εκλεισα ματι.Μετα τις γιορτες πρεπει να προγραμματισω στειρωση γιατι ...πολυ τυραννια ειναι για τον Εκτοράκο μου... ξερετε μηπως ποσες μερες κραταει ο οιστρος?

Τι εννοείς οίστρο σε αρσενικό? Οι αρσενικοί απ'τη στιγμή που ωριμάσουν σεξουαλικά, θέλουν συνεχώς... δεν υπάρχει διάρκεια στην επιθυμία τους:lol:...Οίστρος υπάρχει στα θηλυκά.

τι????????????
το κουζινομαχαιρο!!!!!!! Θα επισπευσω την στειρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι????????????
το κουζινομαχαιρο!!!!!!! Θα επισπευσω την στειρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε όλα να πάνε καλά... να ηρεμήσετε και οι δύο! :up:
Σου ψεκάζει κιόλας?

οχι δεν ειδα να εχει ψεκασει καθολου...αλλα γκρινιαζει, μονο αν βγει στο μπαλκονι καθεται για αρκετη ωρα χωρις γκρινια... Αυτο γινεται 5-6 μερες τωρα αλλα σε ανεκτα επιπεδα... προχθες ειχε περισσοτερη γκρινια και χθες δνε με αφησε να κοιμηθω....

οχι δεν ειδα να εχει ψεκασει καθολου...αλλα γκρινιαζει, μονο αν βγει στο μπαλκονι καθεται για αρκετη ωρα χωρις γκρινια... Αυτο γινεται 5-6 μερες τωρα αλλα σε ανεκτα επιπεδα... προχθες ειχε περισσοτερη γκρινια και χθες δνε με αφησε να κοιμηθω....

Του'ρθε μαζεμένη η όρεξη του κακομοίρη... η γειτονιά σας τι λέει?
Έχει θηλυκοκίνηση να τον προκαλεί? Μήπως υπάρχει καμιά σε οίστρο και τη μυρίζει?

Στείρωσέ τον άμεσα πριν σου ψεκάσει, γιατί αν ψεκάσει, πολλές φορές τους μένει κουσούρι και δεν το σταματούν ακόμα και μετά τη στείρωση. ;)

Πριν το Πασχα δεν παιζει ....εχω ηδη μεινει ταπί... :(
Η γειτονια δεν εχει γατες, μενω 5ο οροφο και το μπαλκονι βλεπει την περιφερειακη οδο, δεν ειναι πολυσυχναστη γειτονια.... και να υπαρχει γατα που την μυριζει απο δω πανω ηθελα να ξερα!!!!!!!!!! μπαλκονι δεν εβγαινε, τωρα αρχισε το σκασμενο και αρεστηκε (που λεει και η γιαγια μου!) :lol:

Στείρωσέ τον άμεσα πριν σου ψεκάσει, γιατί αν ψεκάσει, πολλές φορές τους μένει κουσούρι και δεν το σταματούν ακόμα και μετά τη στείρωση. ;)

ωχχχχχ αυτο δεν;) το χω ξανακουσει! σε ευχαριστω για τις συμβουλες!

Βρε το σεξουλιάρη :lol::lol:
Υπομονή για μετά το Πάσχα...δεν νομίζω να σου έχει ψεκάσει μέχρι τότε... το πολύ πολύ να μην αντέξεις και να τον κάνεις σουβλιστό! :lol:

Βάλε μας καμια φωτό του να τον θαυμάσουμε τον άντρα το πολλά βαρύ :inlove:(ο δικός μου είναι μαμούχαλος... ακόμα...).
Πήγα στο gallery και δεν έχεις βάλει φωτογραφίες....

ναι ειναι πολυ μεγαλες και θελουν ολοκληρη διεργασια, ειμαι στη δουλεια και δνε μπορω να το κανω.... θα προσπαθησω να βαλω εδω....

dsc00125.jpg

dsc00127.jpg

ναι ειναι πολυ μεγαλες και θελουν ολοκληρη διεργασια, ειμαι στη δουλεια και δνε μπορω να το κανω.... θα προσπαθησω να βαλω εδω....

Αχου μωρέ, τι Σιαμεζοφατσούλα όμορφη είναι αυτή... Άδικη είσαι... κοίτα τι γαλήνια που κοιμάται!! :lol:

Ναι ναι αδικειται!!!!!
γενικα ειναι χαλβας, δεν πειραζει κανεναν , παιζει με ολους.... δεν ειναι κακος Σιαμεζουλης!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back