ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι ναι αδικειται!!!!!
γενικα ειναι χαλβας, δεν πειραζει κανεναν , παιζει με ολους.... δεν ειναι κακος Σιαμεζουλης!
Μπράβο... γιατί υπάρχουν και οι περίεργοι... είχα παλιά μια θηλυκιά που ήταν ψιλοκακιά, αλλά πανέξυπνη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έλα κι εδώ βρε στη φυλή σου... τι κάνει ο Δον Ζουάν σου?? Ηρέμησε καθόλου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Το συστημα ειναι να τον βγαζω στο μπαλκονι..εκει την βρισκει και δεν κανει ΚΙΧ! Απλα αναγκαστικα του βαζω σαμαρακι και τον εχω δεμενο (με πολυ μακρυ λουρι αλωνιζει ανετα) για να μην πεσει.... για αυτο θελω να μαζεψω λεφτα και να κανω το πισω μπαλκονι οπως εχεις εσυ το δικο σου!
οταν ειδα την 1η φωτο που εβαλες επαθα πλακα!!! γατο παραδεισος το μπαλκονι σου!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι! σημερα κοιμηθηκα καλυτερα... γκρινιαξε αλλα πολυ λιγοτερο!!!
Το συστημα ειναι να τον βγαζω στο μπαλκονι..εκει την βρισκει και δεν κανει ΚΙΧ! Απλα αναγκαστικα του βαζω σαμαρακι και τον εχω δεμενο (με πολυ μακρυ λουρι αλωνιζει ανετα) για να μην πεσει.... για αυτο θελω να μαζεψω λεφτα και να κανω το πισω μπαλκονι οπως εχεις εσυ το δικο σου!
οταν ειδα την 1η φωτο που εβαλες επαθα πλακα!!! γατο παραδεισος το μπαλκονι σου!
Σ'ευχαριστώ...

Η αρχική ιδέα ήταν να βγάλουμε έξω τη τουαλέτα...με 2 γατιά καταλαβαίνεις... μετά μας έπιασε ο οίστρος και το κάναμε cat room!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ καλη η ιδεα και επιασε!!! τα γατια φναταζομαι προτιμουν να ειναι εξω..... και με το δικιο τους! καλα εμεις σαν γατομανες δνε επρεπε να περνουμε ενα επιδομα βρε αδερφε?????
να εξασφαλισουμε το μελλον των παιδιων μας!!!! χιχιχιχι 
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλα εμεις σαν γατομανες δνε επρεπε να περνουμε ενα επιδομα βρε αδερφε?????να εξασφαλισουμε το μελλον των παιδιων μας!!!! χιχιχιχι
![]()
Γράψε ένα υπόμνημα στον Αλογοσκούφη και μάζεψε υπογραφές στο mycat...που ξέρεις μπορεί κάτι να γίνει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πήγαινε παιδί μου σε ένα pet city, ή, όπου έχουν το πορτάκι και ρώτα!Ααααχ βρε Γιούλη....αυτή η πόρτα σου είναι όλα τα λεφτά...θέλω και γω να κάνω αλλά έχω διπλό τζάμι, λες να βρώ άκρη;;;![]()
Μετά πες σε ένα τζαμά να στο βάλει!! Δε μπορεί να μη μπαίνει!! Εγώ τρύπησα ολόκληρο ταμπλά!! Βέβαια ο μάστορας (που ήταν ο τεντάς μου... τον έχωσα το κακομοίρη.. παιδεύτηκε...2 ώρες του πήρε). Αξίζει το κόπο...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γράψε ένα υπόμνημα στον Αλογοσκούφη και μάζεψε υπογραφές στο mycat...που ξέρεις μπορεί κάτι να γίνει![]()

Τ έ λ ε ι ο !!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πήγαινε παιδί μου σε ένα pet city, ή, όπου έχουν το πορτάκι και ρώτα!
Μετά πες σε ένα τζαμά να στο βάλει!! Δε μπορεί να μη μπαίνει!! Εγώ τρύπησα ολόκληρο ταμπλά!! Βέβαια ο μάστορας (που ήταν ο τεντάς μου... τον έχωσα το κακομοίρη.. παιδεύτηκε...2 ώρες του πήρε). Αξίζει το κόπο...![]()
Πορτάκι θα βρώ....Τζαμά που θα βρώ που να ξέρει;;; Λες στο πετ που πουλάνε πορτάκια να ξέρουν και κάποιον που τα περνάει;;; Θα ρωτήσω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
κοβει τον αερα και ειναι πιο σταθερο απο το πλεγμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ένας φίλος μου έχει ένα μικρούλη... νομίζω αρσενικό όμως...ΑΣΧΕΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!Έχω μία φίλη η οποία θέλει ένα σιαμάκι θηλικό...έχετε τίποτα υπόψιν???Δεν το θέλει και άμεσα ...θέλω να πω δεν βιάζεται..![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
lol
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
και η ιδεα με τα υαλοτουβλα μου αρεσε, θα ρωτησω και για αυτο... !κοβει τον αερα και ειναι πιο σταθερο απο το πλεγμα
κόβει και την ηχορύπανση (ως ένα βαθμό) όπως και το τζάμι γενικότερα αλλά και τα φυτά, ο συνδιασμός ιδικά τζάμι + φυτά ακόμα καλύτερα

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Ε φίλοι γατόφιλοι, ελπίζω να μην με ξεχάσατε αν και έχω καιρο να μπώ...Λοιπόν σε καμμιά βδομάδα τα δικά μου τα μωρά θα είναι έτοιμα για να πάνε σε οικογενείες που θα τα αγαπάνε και μόνο...Είμαστε οχτώ τέλεια μωρά σιαμάκια...Πέριμένω σοβαρές προτάσεις
Είχα μείνει με την εντύπωση ότι εκείνη η κοπέλα η Κρητικιά που έψαχνε Βιρμανάκι, θα σε έπαιρνε τηλέφωνο για να δει τα μωρά σου
Άκυρο, μάλλον... Βάλε και ξεχωριστή αγγελία στο φόρουμ με φωτογραφίες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool