moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άντε να σου περάσει και η σιαμοστέρηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλως τη δεχτηκες!!!!Αχ παιδιά,την έχω μόλις μια ωρα στο σπιτι,και ένα έχω να σας πω:όσοι δεν έχετε σιαμ,πάρτε ένα ΤΩΡΑ!Είναι έρωτας,εξερευνησε το σπιτι,εφαγε,και ανεβηκε και με φιλησε στη μυτη το μωρο μου...

Να σου ζησει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα πάλι η δικιά μου είχε εξαφανιστεί πάλι και φοβήθηκα μήπως πήγε στο ψυγείο από κάτω. Αφού ξεσήκωσα το ψυγείο και δεν ήταν εκεί την ανακάλυψα στο δωμάτιο πίσω από μια βαλίτσα ... Τώρα με κοιτάει κάτω από τον καναπέ

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ παιδιά,την έχω μόλις μια ωρα στο σπιτι,και ένα έχω να σας πω:όσοι δεν έχετε σιαμ,πάρτε ένα ΤΩΡΑ!Είναι έρωτας,εξερευνησε το σπιτι,εφαγε,και ανεβηκε και με φιλησε στη μυτη το μωρο μου...
Eκανε καμιά ζημιά?

moukelis
Επιφανές μέλος
Καμια απολυτως.Ειναι πολυ προσεκτικη και κομψη...Εχεις κι εσυ σιαμ;Eκανε καμιά ζημιά?![]()
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καμια απολυτως.Ειναι πολυ προσεκτικη και κομψη...Εχεις κι εσυ σιαμ;
Oχι..

Για την ακρίβεια δεν έχω γενικότερα γάτα...

Δεν με αφήνουν οι γονείς μου γιατί λένε ότι θα μαδάει ,θα
κάνει ζημιές και τέτοιος αρλούμπες..
Αλλα αν τα πάω καλά αυτό το 4μηνο θα τους εκβιάσω και ελπίζω να
με αφήσουν (για το καλό τους
)Μου αρέσουν πολύ τα Σιαμεζάκια και τα Βιρμανάκια

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
κωλοτούμπες θα έκανα!!
Έιχα παλιά μια κεραμιδογατούλα αλλά όχι μέσα στο σπίτι :@ :@ :@
Απλά θέλω γάτα ράτσας συγκεκριμένης (Βιρμανίας-Περσική-Σιάμ) γιατί
τις έχω ερωτευτεί και θα ήθελα να έχω μία τέτοια..
Αλλά αν όντως πάρω μετά θα έχω τύψεις και δεν θα ησυχάσω αν δεν βρώ
σπίτι σε καμιά 10ρια γατάκια ... xD
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και να τις χτενίζεις?
moukelis
Επιφανές μέλος
Περσική και Βιρμανιας ειναι εξαιρετικες γατες,προτιμω τις βιρμανιας απο αποψη χαρακτηρα,αλλα πολυ τριχα βρε παιδι μου...Εγω παντως δε θα ειχα τη διαθεση να βουρτσιζω δυο φορες τη μερα.Και τα δυο τα δικα μου με μια φορα την εβδομαδα ειναι ενταξει.Και μην ανησυχεις,αμα περασεις και μεινεις μονος σου θα της παρεις ενα δευτερο,κεραμιδογατακι για παρεα και δεν θα εχεις τυψεις!Κι εμενα ο Σειριος κεραμιδογατος ειναι.Μα για όνομα του θεού και τυφλό γατάκι να μου έδειναν και κουτσό
κωλοτούμπες θα έκανα!!
Έιχα παλιά μια κεραμιδογατούλα αλλά όχι μέσα στο σπίτι :@ :@ :@
Απλά θέλω γάτα ράτσας συγκεκριμένης (Βιρμανίας-Περσική-Σιάμ) γιατί
τις έχω ερωτευτεί και θα ήθελα να έχω μία τέτοια..
Αλλά αν όντως πάρω μετά θα έχω τύψεις και δεν θα ησυχάσω αν δεν βρώ
σπίτι σε καμιά 10ρια γατάκια ... xD

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί , απο χαρακτήρα οι περσικές τι έχουν?? =/
Χαρηκα που τα είπαμε , σε αφήνω πρέπει να βγάλω βόλτα τον
σκύλο μου!!!
Τα λεμε !! See you around !

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν εχουν τιποτα και τα περσακια,απλα για τα βιρμανιας εχω ακουσει οτι ειναι γενικα πολυ γλυκες γατες και τα πανε αριστα με τα παιδακια κτλ.Καλη βολτα!Ωστε πολύ τρίχα οι Βιρμανίας ε??
Γιατί , απο χαρακτήρα οι περσικές τι έχουν?? =/
Χαρηκα που τα είπαμε , σε αφήνω πρέπει να βγάλω βόλτα τον
σκύλο μου!!!
Τα λεμε !! See you around !![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
....... κ όπως ξέρουμε τα αρσενικά -σε όλα τα είδη- είναι λίγο βρομιάρικα και ζημιάρικα![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ωραιότατο, ράτσα που θέλεις και δεν θα σου κοστίσει και τίποτα. Αγάπη θέλει.
ΤΙ λες;

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε βρε Costi. Αν σκέφτηκες αυτά που σου είπα ότι είναι ανεξάρτητο ζωο η γάτα και τελείως διαφορετική από το σκύλο και θέλεις ακόμη, κάνε το καλό.
Είναι ωραιότατο, ράτσα που θέλεις και δεν θα σου κοστίσει και τίποτα. Αγάπη θέλει.
ΤΙ λες;![]()
Αστειεύεστε? Ενα οκ να πάρω από τους γονείς μου και
μέσα στην χαρά μου αν δεν βρώ βιρμανάκι θα υιοθετήσω
το πρώτο σκατούλι που θα μου πείτε!

staman2
Περιβόητο μέλος
Α.... Κυρία μου μας κάνετε απιστίες τόσο γρήγορα!!!Ευχαριστουμε πολυ,θα ξερουμε τοτε που να αφιερωνουμε τις φωτο μας...![]()
κι εμείς που είμαστε σταθεροί θαυμαστές σας και του κόμη Σείριου με το σαρδόνιο χαμόγελο και της κυρίας σας Μόιρας, εμάς θα μας πουλήσετε τόσο εύκολα για έναν ... σιαμέζο Σίμπα? Ε είπαμε όχι κι έτσι. Θα ενημερώσω πάραυτα τη Νάλα μου. Να μάθετε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool