Σιαμ-maniacs; :D

Αχ παιδιά,την έχω μόλις μια ωρα στο σπιτι,και ένα έχω να σας πω:όσοι δεν έχετε σιαμ,πάρτε ένα ΤΩΡΑ!Είναι έρωτας,εξερευνησε το σπιτι,εφαγε,και ανεβηκε και με φιλησε στη μυτη το μωρο μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως τα δέχτηκες!!!!!:up: :up:

Άντε να σου περάσει και η σιαμοστέρηση :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ παιδιά,την έχω μόλις μια ωρα στο σπιτι,και ένα έχω να σας πω:όσοι δεν έχετε σιαμ,πάρτε ένα ΤΩΡΑ!Είναι έρωτας,εξερευνησε το σπιτι,εφαγε,και ανεβηκε και με φιλησε στη μυτη το μωρο μου...
Καλως τη δεχτηκες!!!! :D:D:D Να σου ζησει!

Ευχαριστω κοριτσια,θα την ανοιξω θεμα πιο αργα,γιατι τωρα γραφω με ενα χερι(στο αλλο κοιμαται)...

αχου την ζουζούνα!!!

Εμένα πάλι η δικιά μου είχε εξαφανιστεί πάλι και φοβήθηκα μήπως πήγε στο ψυγείο από κάτω. Αφού ξεσήκωσα το ψυγείο και δεν ήταν εκεί την ανακάλυψα στο δωμάτιο πίσω από μια βαλίτσα ... Τώρα με κοιτάει κάτω από τον καναπέ:rolleyes:

Eκανε καμιά ζημιά? :P

Eκανε καμιά ζημιά? :P
Καμια απολυτως.Ειναι πολυ προσεκτικη και κομψη...Εχεις κι εσυ σιαμ;

Καμια απολυτως.Ειναι πολυ προσεκτικη και κομψη...Εχεις κι εσυ σιαμ;

Oχι..:(
Για την ακρίβεια δεν έχω γενικότερα γάτα...:(
Δεν με αφήνουν οι γονείς μου γιατί λένε ότι θα μαδάει ,θα
κάνει ζημιές και τέτοιος αρλούμπες..:down:
Αλλα αν τα πάω καλά αυτό το 4μηνο θα τους εκβιάσω και ελπίζω να
με αφήσουν (για το καλό τους :rolleyes: )

Μου αρέσουν πολύ τα Σιαμεζάκια και τα Βιρμανάκια :up:

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Ευχαριστω πολυ!Ευχομαι κι εσυ να αποκτησεις συντομα τη γατουλα που θελεις!Να ξερεις οτι δεν παιζει τοσο ρολο η ράτσα,αλλα ο τροπος που εχουν μεγαλωσει.Η δικη μου ηταν μεχρι τωρα με τη μαμα της,και η κοπελα που την ειχε φροντισε να της διαμορφωσει εναν πολυ τρυφερο και γλυκο χαρακτηρα.Ειναι πολυ χαδιαρα,ανεβαινει στο κρεβατι και με κοιταει στα ματια...

Μα για όνομα του θεού και τυφλό γατάκι να μου έδειναν και κουτσό
κωλοτούμπες θα έκανα!!
Έιχα παλιά μια κεραμιδογατούλα αλλά όχι μέσα στο σπίτι :@ :@ :@

Απλά θέλω γάτα ράτσας συγκεκριμένης (Βιρμανίας-Περσική-Σιάμ) γιατί
τις έχω ερωτευτεί και θα ήθελα να έχω μία τέτοια..

Αλλά αν όντως πάρω μετά θα έχω τύψεις και δεν θα ησυχάσω αν δεν βρώ
σπίτι σε καμιά 10ρια γατάκια ... xD

Ρε παιδιά , όντως μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες μέσα στο σπίτι?
Και να τις χτενίζεις?

Μα για όνομα του θεού και τυφλό γατάκι να μου έδειναν και κουτσό
κωλοτούμπες θα έκανα!!
Έιχα παλιά μια κεραμιδογατούλα αλλά όχι μέσα στο σπίτι :@ :@ :@

Απλά θέλω γάτα ράτσας συγκεκριμένης (Βιρμανίας-Περσική-Σιάμ) γιατί
τις έχω ερωτευτεί και θα ήθελα να έχω μία τέτοια..

Αλλά αν όντως πάρω μετά θα έχω τύψεις και δεν θα ησυχάσω αν δεν βρώ
σπίτι σε καμιά 10ρια γατάκια ... xD
Περσική και Βιρμανιας ειναι εξαιρετικες γατες,προτιμω τις βιρμανιας απο αποψη χαρακτηρα,αλλα πολυ τριχα βρε παιδι μου...Εγω παντως δε θα ειχα τη διαθεση να βουρτσιζω δυο φορες τη μερα.Και τα δυο τα δικα μου με μια φορα την εβδομαδα ειναι ενταξει.Και μην ανησυχεις,αμα περασεις και μεινεις μονος σου θα της παρεις ενα δευτερο,κεραμιδογατακι για παρεα και δεν θα εχεις τυψεις!Κι εμενα ο Σειριος κεραμιδογατος ειναι.;)

Ωστε πολύ τρίχα οι Βιρμανίας ε??
Γιατί , απο χαρακτήρα οι περσικές τι έχουν?? =/

Χαρηκα που τα είπαμε , σε αφήνω πρέπει να βγάλω βόλτα τον
σκύλο μου!!!

Τα λεμε !! See you around ! :)

Ωστε πολύ τρίχα οι Βιρμανίας ε??
Γιατί , απο χαρακτήρα οι περσικές τι έχουν?? =/

Χαρηκα που τα είπαμε , σε αφήνω πρέπει να βγάλω βόλτα τον
σκύλο μου!!!

Τα λεμε !! See you around ! :)
Δεν εχουν τιποτα και τα περσακια,απλα για τα βιρμανιας εχω ακουσει οτι ειναι γενικα πολυ γλυκες γατες και τα πανε αριστα με τα παιδακια κτλ.Καλη βολτα!:)

Για να καταθέσω κ εγώ την εμπειρία μου επειδή κάποτε είχα Σιαμ, θέλω να πω ότι δεν είναι καθόλου επιθετικά, ίσα-ίσα είναι πολύ γλυκά κ δένονται πολύ με τον άνθρωπο τους κ με το σπίτι τους, τώρα βέβαια αν το μαλώνεις συνέχεια ή αν το αφήνεις νηστικό ή αν το κλειδώνεις έξω δεν ξέρω πια θα ήταν η συμπεριφορά του. Πάντως για να λέμε κ την αλήθεια τα Σιαμάκια είναι κάπως ζημιάρικα κ λίγο βρομερούλια, αν κ μπορεί να επηρεάζομαι γιατί εγώ γνώρισα μόνο αρσενικά Σιαμ, κ όπως ξέρουμε τα αρσενικά -σε όλα τα είδη- είναι λίγο βρομιάρικα και ζημιάρικα:lol:

....... κ όπως ξέρουμε τα αρσενικά -σε όλα τα είδη- είναι λίγο βρομιάρικα και ζημιάρικα:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Άντε βρε Costi. Αν σκέφτηκες αυτά που σου είπα ότι είναι ανεξάρτητο ζωο η γάτα και τελείως διαφορετική από το σκύλο και θέλεις ακόμη, κάνε το καλό.
Είναι ωραιότατο, ράτσα που θέλεις και δεν θα σου κοστίσει και τίποτα. Αγάπη θέλει.

ΤΙ λες; :)

Άντε βρε Costi. Αν σκέφτηκες αυτά που σου είπα ότι είναι ανεξάρτητο ζωο η γάτα και τελείως διαφορετική από το σκύλο και θέλεις ακόμη, κάνε το καλό.
Είναι ωραιότατο, ράτσα που θέλεις και δεν θα σου κοστίσει και τίποτα. Αγάπη θέλει.

ΤΙ λες; :)

Αστειεύεστε? Ενα οκ να πάρω από τους γονείς μου και
μέσα στην χαρά μου αν δεν βρώ βιρμανάκι θα υιοθετήσω
το πρώτο σκατούλι που θα μου πείτε!:up::up:

Ευχαριστουμε πολυ,θα ξερουμε τοτε που να αφιερωνουμε τις φωτο μας...:redface:
Α.... Κυρία μου μας κάνετε απιστίες τόσο γρήγορα!!!:| κι εμείς που είμαστε σταθεροί θαυμαστές σας και του κόμη Σείριου με το σαρδόνιο χαμόγελο και της κυρίας σας Μόιρας, εμάς θα μας πουλήσετε τόσο εύκολα για έναν ... σιαμέζο Σίμπα? Ε είπαμε όχι κι έτσι. Θα ενημερώσω πάραυτα τη Νάλα μου. Να μάθετε.:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back