Σιαμ-maniacs; :D

Γιουλη μου σου βρηκα μερικα ακομα.Δες εδώ,αναφερει το εξής:
"...it is very likely that the origin of the Birman evolved from a cross between the Siamese cat and the Annamites cats."
Επισης,οι περισσοτερες θεωριες αναφερουν οτι οι Σιαμ προέκυψαν απο εναν εκφυλισμο γονιδιου,που ειναι ευαισθητο στη θερμοκρασια,αλλά μέσω φυσικης επιλογης,όχι ανθρώπινης εκτροφής:
"...a natural mutation occurred in the cats of Siam, which caused their brown coats to become temperature-dependent, which resulted in a dark-pointed coat."
Ισως αυτο ειναι λιγο πιο διαφωτιστικο:
"The Siamese cat of old would have been described as a common cat with the “Himalayan” color-pointed gene.This color-pointed pattern is part of the “albino” series of alleles which distributes the amount of pigment expressed on the extremities,muzzle,ears and tail.”
Κι εδω αναφερει οτι θεωρειται "φυσικη" ρατσα:
"Cat breeds are divided into three types:natural,man-made and spontaneous mutation.The Siamese cat is a natural breed,amongst others like the Russian Blue,the Turkish Angora,and others created by nature,then refined and stabilized by cat fanciers through selective breeding.”
και
"The Siamese is considered by many to be a "natural" breed - one that developed without the intervention of man. Pictures of seal-point Siamese cats appear in the manuscript "Cat-Book Poems", written in Siam (now Thailand) sometime between 1350 and 1700."
Και στην Μπριτανικα αναφέρει τον χρωματισμο των σιαμ ως τον βασικο "ιμαλαϊων",και τους υπολοιπους φορεις του χρωματισμου,"απορροιες" των σιαμ.
Δε βρισκω το βιντεακι που σου λεω,αλλα ειναι της Royal canin και λεει χαρακτηριστικα οτι οσο γοητευτικος κι αν ειναι ο μυθος δημιουργιας των ιερων βιρμανιας,ειναι διασταυρωση σιαμ με μια μακρυτριχη ποικιλια,μαλλον αγκυρας.Ειναι στο DVD "Το γατακι,μια συντροφια ολο ζωη."
το είδα! Ευχαριστώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σε όλους. Σιαμεζομαμάδες τι κάνετε; Ελπίζω όλες καλα μαζί με τα μωράκια σας .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια μελλοντικη σιαμεζομαμα!Καλα ειμαστε,βγαλαμε καινουριες φωτο της Μοιρα σημερα.:)

Την είδα τη μπούμπου. Εγώ ειμαι άρρωστη και εχω πολυ τρέξιμο με τη δουλειά γιατί τελικά παμε δκαστικώς το υπουργείο για καταστρατήγηση των δικαιωμάτων μας. Αυτή η εβδομάδα ήταν θάνατος. Η Μόιρα είναι ένα μπιμπελό στην καινούργια φωτό .Σαν ψεύτικη . Ζηλεύω πολυ ακόμα και με πυρετό.

Η φωτό στο δερματινο καναπέ είναι άπεχτη .

Πω πω μπελαδες...Περαστικα σου.Κρυωμα ή γριππη;
Ναι κι εμενα μου αρεσει πολυ,μεγαλωνει και σχηματιζεται κι ο χρωματισμος της τωρα...

Η φωτό στο δερματινο καναπέ είναι άπεχτη .
Ποιο δερματινο καναπε καλε;:hmm:

Ποιο δερματινο καναπε καλε;:hmm:
Μήπως εννοεί τον Σείριο;:P:P:P:P
Τι κανετε είστε όλοι καλά;

Ελενα κοροιδευεις το μαφιοζογατο ή μου φαινεται;Δεν ειδες οτι γιορταζει κι αυτος halloween;Εχει παρει το αρκουδακι μου και δεν το αφηνει με τιποτα...

Ελενα κοροιδευεις το μαφιοζογατο ή μου φαινεται;Δεν ειδες οτι γιορταζει κι αυτος halloween;Εχει παρει το αρκουδακι μου και δεν το αφηνει με τιποτα...
Αφού γιορτάζετε το Ηalloween πάρτε μερικά δωράκια

Συνημμένα

• 1150188465.gif
    1150188465.gif
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 1150188618.jpg
    1150188618.jpg
    142 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 1150188596.jpg
    1150188596.jpg
    185,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Λες να ντυσω τον Σειριο διαβολακι και τη Μόιρα αγγελάκι;:lol:

Λες να ντυσω τον Σειριο διαβολακι και τη Μόιρα αγγελάκι;:lol:
Ε τι ντύσιμο θα είναι αυτό; Θα τα ντύσεις όπως ειναι στις καθημερινές; να κάνεις το αντίθετο:lol:

Ω,λες να τους πηγαινει;;;;:P

Ω,λες να τους πηγαινει;;;;:P
Θα τους πηγαίνει σίγουρα. Ότι κ να βάλουν θα τους πηγαίνει. Θέλω να δω τη Μόιρα με κερατα κ ουρά κ το μπλαζέ ύφος της, κ τον Σείριο με φωτοστέφανο κ το περίεργο γέλιο χαραγμένο στο στόμα:lol::lol:

nicecat.gif
nicecat.gif

Συνημμένα

• caterinahallfooter.gif
    caterinahallfooter.gif
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 28
Χμ...Κατσε να δω αν εχει τιποτις κερατακια στον κουβα να γελασουμε!:lol:

Στις μέσα φώτο είναι πάνω σε΄δερμάτινη καρέκλα. καναπέ κατι τέτοιο ,σε συνδιασμο με τα χρώματα της είναι απεχτη η μπουμπού . Γρίπη έχω και πολυ άσχημη δεν μπορώ να σηκώθω απο το κρεββάτι.

Ενα τραπεζακι καφε ειναι νομιζω,αν εννοεις αυτο...Βαλε μας καλε τη φωτο που εννοεις να το καταλαβουμε.
Περαστικουλια...Θα σου κανουν δυο αγκαλιες τα μωρα σου και θα γινεις περδικι!:)

Αυτή με τρελαίνει είναι βασιλισσα και μας κοιτά αφ'υψηλού

Συνημμένα

• m'oira.jpg
    m'oira.jpg
    369,2 KB · Εμφανίσεις: 21
Α,ειπες καφε,ενω αυτο ειναι πετρολ...ναι ειναι στο καναπεδακι του ξενοδοχειου και κοιταζει εξω.Οταν αφαιρειται εχει οντως πολυ αερινο βλεμμα.

Δεν είναι να τις βλέπεις και να σου φτιάχνουν τη μέρα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back