Σιαμ-maniacs; :D

Εγω τη βλεπω και Live,αυτο κι αν σου φτιαχνει τη μερα...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ωραίο να έχεις τη χδουδωτή μπαλιτσα αγκαλιά. Οταν ήμουν αρρωστη δεν ξεκολούσε απο πάνω μου , τώρα είμαι μόνη χωρίς τη χνουδωτη μου μπαλιτσα.Πάω στο κρεββάτι γιατι κρυώνω. Δώσε στη Μόιρα ενα φιλάκι από εμένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και που να δεις τι γινεται με δυο χνουδωτες μπαλιτσες!Ελπιζω το κρεβατι σου συντομα να γεμισει...Περαστικα σου νιαουριζουν ο Σειριος και η Μόιρα.:)

Εχεις δίκιο .Ξεχναμε συνεχεια το Σείριο ο οποιος ειναι επισης φατσουλα.Δωσε και σε αυτον 2 ρουφηχτα φιλακια .

Εχεις δίκιο .Ξεχναμε συνεχεια το Σείριο ο οποιος ειναι επισης φατσουλα.Δωσε και σε αυτον 2 ρουφηχτα φιλακια .
Εισαι καλυτερα σημερα;:)

Λιγο καλυτερα.Εχω βηχα πολυ ,αλλα θα φυγει και αυτος που θα παει. Ερωτηση. Ποιος καθεται στα ποδια σου οταν γράφεις στο forum; Ο Σείριος ή η Μόιρα .

Παντα η Μόιρα.Γιατι ρωτας;

Απλά θυμηθηκα τη Ζινα που μωλις με εβλεπε στον υπολογιστη έρχονταν στα ποδια μου και αν δεν ημουν σε πλήρη ισσοροπια για να μην την ενοχλώ μου εδινε ενα ψευτοδάγκωμα και ετσι ηθελα να σε ρωτησω.

Απλά θυμηθηκα τη Ζινα που μωλις με εβλεπε στον υπολογιστη έρχονταν στα ποδια μου και αν δεν ημουν σε πλήρη ισσοροπια για να μην την ενοχλώ μου εδινε ενα ψευτοδάγκωμα και ετσι ηθελα να σε ρωτησω.
Μπα,εμενα βολευεται το καλο μου οπως κι αν καθομαι...Της αρκει να ειμαστε αγκαλιτσα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν ειναι υπεροχη η αμεση επαφη; Οταν ημασταν Λήμνο καιεκανε κρυο τη φώναζα θερμοφορα.Τη θεση που ειπαμε αυτη τη στιγμη την έχει ενας γατουλης ενα μετρο που μολις ξυπνησε και τεντονεται στην αγκαλίτσα της μαμας

Ναι ειναι υπεροχα...Ο Σειριος δεν ειναι και πολυ της αγκαλιας,ειναι με τις ωρες του,βεβαια οταν θελει,γεμιζει η αγκαλια μου γατο.Αλλα η Μόιρα ειναι η μινι θερμοφορα μου!:lol:

Γεια σας σιαμεζακια. Τι κανετε σήμερα??

Καλα ειμαστε.Η Μοιρα ξεσαλωνει στη γατοπολυκατοικια.Για ποτε το βλεπετε εσεις να ερχεστε στα πατρια;

Καλα ειμαστε.Η Μοιρα ξεσαλωνει στη γατοπολυκατοικια.Για ποτε το βλεπετε εσεις να ερχεστε στα πατρια;

Καπου 10-15 δεκεμβριου!!! Δεν εχουμε παρει ακομα εισητηριο αλλα για τοτε το παλευουμε!!! Και εχουμε μια χαρα.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!! :up::up::up::up:

Το Μοιρακι μονο παιζει? Ο Σείριος??

μάλλον είναι η καλύτερη ράτσα, από όσα διαβάζω.

Ο Σειριος παιζει ολη την υπολοιπη μερα,τωρα απλα επιβλεπει.Για μονιμα ερχεσαι;

μάλλον είναι η καλύτερη ράτσα, από όσα διαβάζω.
Καλησπερα και καλωσηρθες!:)
Δεν υπαρχουν καλυτερα και χειροτερα,ολα τα ζωακια ειναι ξεχωριστα για μας.Τα σιαμ συγκεκριμενα ειναι πολυ ιδιαιτερη ρατσα.Εχεις γατουλα;

Ο Σειριος παιζει ολη την υπολοιπη μερα,τωρα απλα επιβλεπει.Για μονιμα ερχεσαι;

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Μονιμα!!! :up::up::up::up::up:

Επιβλεπει? :blink::blink: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωωωωωω,θαυμα!Θεσσαλονικια εισαι εσυ ε;Κριμα,και επιστρφοντας για Χριστουγεννα Βολο θα κανω μια σταση Αθηνα να αφησω τη μικρη στη συμπεθερα και να βγω με τα κοριτσια...Βεβαια,επιβλεπει τη μικρη του αδερφη!:lol:Δεν ειδες χτες που στεκοταν φρουρος διπλα στο γατοσπιτακι;

Ωωωωωω,θαυμα!Θεσσαλονικια εισαι εσυ ε;Κριμα,και επιστρφοντας για Χριστουγεννα Βολο θα κανω μια σταση Αθηνα να αφησω τη μικρη στη συμπεθερα και να βγω με τα κοριτσια...Βεβαια,επιβλεπει τη μικρη του αδερφη!:lol:Δεν ειδες χτες που στεκοταν φρουρος διπλα στο γατοσπιτακι;

Υπάρχει πιθανότητα να κατέβω Αθήνα και εγω τα χριστουγεννα να παω στις κολλητες μου. Αν συμπεσουν οι μερες θα εχει γέλιο. Αλλιώς θα κουβαληθώ Κάλυμνο :P

Καλέ έλα και απο την Θεσσαλονικη μια βόλτα. Εχουμε ωραια πόλη.

Βόλος ε? Χαχαχαχα τι μου θύμισες. Ο παλιος μου (δημοτικο-γυμνασιο) ερωτας μετακομισε εκει και εγω χτυπιομουν!!!:lol::lol:

Μπράβο στο Σειριακι!!! Ετσι κανουν οι καλοι οι αδερφουληδες!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back