Σιαμ-maniacs; :D

Υπάρχει πιθανότητα να κατέβω Αθήνα και εγω τα χριστουγεννα να παω στις κολλητες μου. Αν συμπεσουν οι μερες θα εχει γέλιο. Αλλιώς θα κουβαληθώ Κάλυμνο :P

Καλέ έλα και απο την Θεσσαλονικη μια βόλτα. Εχουμε ωραια πόλη.

Βόλος ε? Χαχαχαχα τι μου θύμισες. Ο παλιος μου (δημοτικο-γυμνασιο) ερωτας μετακομισε εκει και εγω χτυπιομουν!!!:lol::lol:

Μπράβο στο Σειριακι!!! Ετσι κανουν οι καλοι οι αδερφουληδες!!

εμενα με ξεχασατε κουτσομπολες???????:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα με ξεχασατε κουτσομπολες???????:mad:

Καλέ Ριάκι όχι!!! Την μάνα του μέλλον εγγονού της Δώρας? Ποτε των ποτων!!!

Τι κανεις Ριακι??? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα ειμαι βαρυστομαχιασα.....!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:εφαγα το μεσημερι 1 τεραστια μαρουλοσαλατα..βόσκησα για τα καλα:lol::lol::lol::lol::lol: νιωθω το στομαχι μου σα μπαλονι ετοιμ να εκραγει....:lol::lol:..καλε θα ερθω και γω στην καλυμνο..αν δεν τα καταφερουμε αθηνα..αντε....:lol:

Καλε που να πρωτοπαω;Η Θεσσαλονικη ειναι ο ερωτας μου,εκει εμενα την τελευταια πενταετια και μου λειπει πολυ.Αλλα μετα απο 20 ωρες ταξιδι,πιστεψε με,κι εσυ θα ηθελες να κατσεις σπιτι σου.Σε περιμενω οποτε θες!

καλα ειμαι βαρυστομαχιασα.....!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:εφαγα το μεσημερι 1 τεραστια μαρουλοσαλατα..βόσκησα για τα καλα:lol::lol::lol::lol::lol: νιωθω το στομαχι μου σα μπαλονι ετοιμ να εκραγει....:lol::lol:..καλε θα ερθω και γω στην καλυμνο..αν δεν τα καταφερουμε αθηνα..αντε....:lol:

Ριάκι να πάμε μαζί!!!

Καλε που να πρωτοπαω;Η Θεσσαλονικη ειναι ο ερωτας μου,εκει εμενα την τελευταια πενταετια και μου λειπει πολυ.Αλλα μετα απο 20 ωρες ταξιδι,πιστεψε με,κι εσυ θα ηθελες να κατσεις σπιτι σου.Σε περιμενω οποτε θες!

Δώρα αν κανονίσουμε με την Ρια να έρθουμε μαζί χωράμε? Αν όχι εγω παω και σε ξενοδοχειο δεν εχω προβλημα :)

Να έρθεις κάποια στιγμή Δωρα και εσυ!!! Ειδικά αφου έιναι ο ερωτας σου :)

Κοιτα εχω ημιδιπλο κρεβατι στο δωματιο μου και καναπε μονο κρεβατι στο χωλ.Διαλεγετε με ποιο διποδο και τετραποδο θελετε να κοιμηθειτε και χωρατε μια χαρα!:up:
Θα ερθω καλη μου,κατσε να φυγω απο εδω και θα το κανονισω,Θεσσαλονικη ανεβαινω αρκετα συχνα.

Ριάκι να πάμε μαζί!!!

Δώρα αν κανονίσουμε με την Ρια να έρθουμε μαζί χωράμε? Αν όχι εγω παω και σε ξενοδοχειο δεν εχω προβλημα :)

Να έρθεις κάποια στιγμή Δωρα και εσυ!!! Ειδικά αφου έιναι ο ερωτας σου :)

καλε μαζι θα παμε..αν δεν χωραμε δεν το συζητω ξενοδοχειο....μπορουμε να εχουμε και το σειριακι παρακαλω..εγω αν μαζευτω χωραω και στο κρεβατακι του..:lol::lol::lol:

Κοιτα εχω ημιδιπλο κρεβατι στο δωματιο μου και καναπε μονο κρεβατι στο χωλ.Διαλεγετε με ποιο διποδο και τετραποδο θελετε να κοιμηθειτε και χωρατε μια χαρα!:up:
Θα ερθω καλη μου,κατσε να φυγω απο εδω και θα το κανονισω,Θεσσαλονικη ανεβαινω αρκετα συχνα.

Εμένα δεν μ'απασχολει κοιμάμαι και στο πάτωμα. Αλλα θ'απαγάγω Σείριο η Μόιρα για το βράδυ για να κανουμε χαδακια, χουρχουράκια και μυτούλες !!!!!:up::up::up:

Ενταξει κοριτσια,εχουμε γατια σε πλεονασμα,θα σας καλυψουμε!:lol:

Ενταξει κοριτσια,εχουμε γατια σε πλεονασμα,θα σας καλυψουμε!:lol:

Τετοια ν'ακουω!!!

Εγω συγνώμη πάω στο εδώ τσακωνόμαστε να βρίσω γιατί συγχιστικα!!! Εσύ Δώρα νομίζω ξέρεις γιατι.

Ξερω,ξερω...Εχω περασει και πολυ χειροτερα,αμα δεις στα off-topic...:P

Δεν αμφιβάλω Δώρα. Απλα επειδή είμαι πιο καινούρια στο να ακούω τετοια κουλά χάνω την ψυχραιμια μου ευκολα. Θα μαθω και εγω που θα παει....αλλα ηρέμησα. Πηγα και εγραψα κατι ΕΝΤΕΛΩΣ χωρις νοημα στο εδω τσακωνόμαστε και ησυχασα :lol::lol::lol::lol:

Τι έγινε βρε πειτε κ σε μένα την κουτσομπολα:D

Ναι το ειδα,you don't make sense dear!Παρε ενα Γκριζο Κόμη κι ελα να ζουληξεις Σειριο να ηρεμησεις...

Τι έγινε βρε πειτε κ σε μένα την κουτσομπολα:D

Ε τα κλασσικα μωρε....συγχίστικα με καποιο μέλος που κατα την γνώμη μου δεν ξέρει τι του γίνεται και λέει αλλα αντι άλλων για να καλύψει τον κω%ο του...ε και εχασα την ψυχραιμια μου. Αλλα ήμουν κιουρια και δεν εκραξα. Μπήκα στο εδω τσακωνομαστε και αρχισα τα ακαταλαβιστικα :lol::lol::lol::lol:

Ναι το ειδα,you don't make sense dear!Παρε ενα Γκριζο Κόμη κι ελα να ζουληξεις Σειριο να ηρεμησεις...

Γκρίζο κόμη? Πλοίο ειναι αυτο??? Θα έρθω να ζουλήξω μοιρακι και σειριακι να ηρεμήσω!!! Ελεφαντακι και σοκολατακι! (Δωρα μας έχεις κανει ζημια. Εγω που δεν πολυεντυπωσιαζομουν με τις σιαμεζες έχω αρχισει και την καλοκοιταω την μικρη σου) :lol::lol::lol::lol:

Καλε τσαι ειναι!:lol:
Ελα ελα να ζουληξεις και να λερωθεις με σοκολατες.Ωχ,τι εννοεις την καλοκοιτας;Παει ετοιμαζει το τσουβαλι...:lol:
Σ'αρεσαν οι τελευταιες της φωτο;

Ε τα κλασσικα μωρε....συγχίστικα με καποιο μέλος που κατα την γνώμη μου δεν ξέρει τι του γίνεται και λέει αλλα αντι άλλων για να καλύψει τον κω%ο του...ε και εχασα την ψυχραιμια μου. Αλλα ήμουν κιουρια και δεν εκραξα. Μπήκα στο εδω τσακωνομαστε και αρχισα τα ακαταλαβιστικα :lol::lol::lol::lol:
Που, ποτε ,γιατι...τα εχασα αυτα επειδι σκεφτομουν τροπο να σκωτωσω τη Δωρα:lol:

Καλε τσαι ειναι!:lol:
Ελα ελα να ζουληξεις και να λερωθεις με σοκολατες.Ωχ,τι εννοεις την καλοκοιτας;Παει ετοιμαζει το τσουβαλι...:lol:
Σ'αρεσαν οι τελευταιες της φωτο;

Ρε είναι κούκλα. Και στο αβαταρ ειναι....

Δωρα στο λεω μου εκανες ζημια!! Εμένα οι σιαμέζες δεν μ'αρεσαν ιδιαιτερα ποτε! Οχι οτι τις θεωρουσα ασχημες βρε παιδι μου απλα δεν τις ειχα καποια ιδιαιτερη παραπανω συμπαθεια απο αλλες γατες. Δεν θα σου ελεγα δηλαδη ποτε "αχ τρελενομαι για σιαμεζες" οπως λεω για τα βρετανακια. Αλλα με την δικια σου εχω παθει πλακα!! Ειναι το promotion που κανεις!!! :lol::lol::lol:

Βρε λες να καταληξω να ζητιανευω και εγω σοκολατακι? :blink::blink:

Που, ποτε ,γιατι...τα εχασα αυτα επειδι σκεφτομουν τροπο να σκωτωσω τη Δωρα:lol:

Ασε μην το ψαχνεις. Ειδα κατι που εμενα μου φανηκε πολυ ανευθηνο και "δηθεν" και με συγχισε. Ευχομαι μόνο να κανω λαθος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back