Σιαμ-maniacs; :D

Τι κάνουν όλα τα σιαμεζόνια? Βλέπω μεγαλώνει η παρέα ε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαπα,πρεπει δηλαδη να την αφηνω κι εγω να βλεπει τωρα που θα ερθει ο μπαμπας της;;;;;;;;;;:redface:Ντροπη πια,κανονικα θα επρεπε να ξερει ο Σιμπα,το κοριτσι θα το δωσουμε αθωο!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαπα,πρεπει δηλαδη να την αφηνω κι εγω να βλεπει τωρα που θα ερθει ο μπαμπας της;;;;;;;;;;:redface:Ντροπη πια,κανονικα θα επρεπε να ξερει ο Σιμπα,το κοριτσι θα το δωσουμε αθωο!:lol:

:lol::lol::lol::lol:θα παρω τηλεφωνο την βασιλικη να μαθω αν του εδειξε τα κολπα!!!!!!:lol::lol:
Εγω φοιτητρια ειχα μονο υπνοδωματιοκουζινα ενα πραγμα τι να εκανα;

καλε και μας το σπιτι 35 τ.μ ειναι απλα το υπνοδωματιο ειναι εκτος !!!!!ντροπης πραγματα!!!!!!:lol::lol::lol:

Ντροπη,αισχος και ονειδος!Ο αντρας του σπιτιου θα επρεπε να τα ξερει αυτα!:mad:
Το τσιζκεικ δεν το τρωνε τα μωρα...μου το ειπε η μαμα τους...:rolleyes:

Ντροπη,αισχος και ονειδος!Ο αντρας του σπιτιου θα επρεπε να τα ξερει αυτα!:mad:
Το τσιζκεικ δεν το τρωνε τα μωρα...μου το ειπε η μαμα τους...:rolleyes:
:lol::lol::lol::lol:κριμα !!!και εχω μπολικο!!!!:lol::lol:

Α τι καλα!Του εχεις βαλει τσιπ;Περιμενουμε να δουμε ποσο κουκλος εγινε!
Καλημερα Αναστασια!Τι κανουν τα μωρα σου;
Καλά είναι τα μωρά μου αν και απαντώ καθυστερημένα γιατί τωρα μόλις μπήκα...:)

180;;;;;;;;;;;;;;;;;Ρε παιδια,τι τιμες ειναι αυτες...Ελεος πια,να το παρεις με τα χαρτια του το ζωακι,με το πρωτο του εμβολιο,αποπαρασιτωμενο κτλ. να πω οτι δικαιολογειται το ποσο.Αλλα χωρις χαρτια,εμβολια κτλ για μενα ειναι ανηκουστο!Και δεν το λεω για τα χρηματα,το λεω επειδη τα πουλανε σαν ενα κομματι κρεας!Ολα για το κερδος;:down:
Καλα ειναι τα μικρα μου,εβαλα πριν μερικες μερες νεες φωτο τους.Αυτη τη στιγμη ειναι και τα δυο πανω στα ποδια μου και χουζουρευουν.:)
Είσαι πολύ τυχερουλα που κάθονται κ τα δύο επάνω στα πόδια σου και χουζουρεύουν!!Εγ'ω πρεπει να τα πάρω με το ζόρι και μετά κάθονται ελάχιστα... Μάλλον με έχουν συνδυάσει με το χτένισμα και το πασπάτεμα. Αλλά κι ο Σεβαχ... τίποτε...:D
Ναι Δώρα τα πουλάνε με γνώμονα μόνον το κέρδος. Αλλά κι εμείς που ρωτούσαμε τιμές για σιαμεζάκι πριν τα παιδιά βρουν τον Σίμπα, ακούγαμε τιμές όπως: 250 ευρώ, 400 ευρώ! Το είπε μια κυρία σε εμένα που τηλεφώνησα από αγγελία κ ήταν μεσάζων παρακαλώ.Τι να πεις... :hmm:

Ναι Αναστασια μου,το ξερω,κι εμενα μου τα ζητησε 250 ευρω ο πετσοπας στη γωνια μας τα μωρα...Χωρις χαρτια κτλ,ανεμβολιαστα,ουτε αποπαρασιτωμενα δεν ηθελε να ειναι.Και μου δινει κι ολες τις τροφες τους κτλ μεχρι να τα παρει δωρεαν.Γι'αυτο θα αναφερει ρητα στην καρτα υιοθεσιας μια μονο γεννα το πολυ,αν και θα συμβουλευσω να μην γινει,και ακομα κι αν διαλεξουν να το ζευγαρωσουν μια φορα το μικρο που θα παρουν,να γινουν ολες οι εξετασεις και τα μικρα σε καμια περιπτωση να μην πωληθουν.Σε καποιους φαινεται υπερβολικο,αλλα με τοσα που ακουω...
Και να φανταστεις οτι τα αδερφακια της Μοιρας που τα εδωσε η Αννα γυρω στα 100 ευρω με οσα προανεφερα παραπανω,σε καποιους φαινοταν υπερβολικο...

Καλά είναι τα μωρά μου αν και καθυστερημένα απαντώ γιατί τωρα μόλις μπήκα...:)

Είσαι πολύ τυχερουλα που κάθονται κ τα δύο επάνω στα πόδια σου και χουζουρεύουν!!Εγ'ω πρεπει να τα πάρω με το ζόρι και μετά κάθονται ελάχιστα... Μάλλον με έχουν συνδυάσει με το χτένισμα και το πασπάτεμα. Αλλά κι ο Σεβαχ... τίποτε...:D
Ναι Δώρα τα πουλάνε με γνώμονα μόνον το κέρδος. Αλλά κι εμείς που ρωτούσαμε τιμές για σιαμεζάκι πριν τα παιδιά βρουν τον Σίμπα, ακούγαμε τιμές όπως: 250 ευρώ, 400 ευρώ! Το είπε μια κυρία σε εμένα που τηλεφώνησα από αγγελία κ ήταν μεσάζων παρακαλώ.Τι να πεις... :hmm:
Staman η Νάλα σου τι ράτσα είναι;;; Είναι κούκλα!! :)

Ναι Αναστασια μου,το ξερω,κι εμενα μου τα ζητησε 250 ευρω ο πετσοπας στη γωνια μας τα μωρα...Χωρις χαρτια κτλ,ανεμβολιαστα,ουτε αποπαρασιτωμενα δεν ηθελε να ειναι.Και μου δινει κι ολες τις τροφες τους κτλ μεχρι να τα παρει δωρεαν.Γι'αυτο θα αναφερει ρητα στην καρτα υιοθεσιας μια μονο γεννα το πολυ,αν και θα συμβουλευσω να μην γινει,και ακομα κι αν διαλεξουν να το ζευγαρωσουν μια φορα το μικρο που θα παρουν,να γινουν ολες οι εξετασεις και τα μικρα σε καμια περιπτωση να μην πωληθουν.Σε καποιους φαινεται υπερβολικο,αλλα με τοσα που ακουω...
Και να φανταστεις οτι τα αδερφακια της Μοιρας που τα εδωσε η Αννα γυρω στα 100 ευρω με οσα προανεφερα παραπανω,σε καποιους φαινοταν υπερβολικο...
Τι να πεις. Είναι τοσο κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα... Αλλά τα αδερφάκια της Μόιρας κ η Μόιρα είναι τέλεια γατιά και προσεγμένα. Και το ποσον αυτό που έδωσε η Αννα τα μωρά, για γατάκια ράτσας κ μάλιστα τόσο καλά ελεγμένα και με παρακολούθηση του γενεαλογικού τους δενδρου υπεύθυνα, είναι μια χαρά για να μην πω κελεπούρι!!!

Staman η Νάλα σου τι ράτσα είναι;;; Είναι κούκλα!! :)
Η Νάλα αγαπητή είναι τσιντσιλά περσική .:up:Και ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα σας!!:):):D

Ναι κι εγω ετσι πιστευω,να φανταστεις εμενα μου εστειλε και σχεδιαγραμμα με το γενεαλογικο της δεντρο και που πηγαν ολα τα προηγουμενα γατακια της και τα τωρινα!:up:

Ναι..Ειμαι φοιτητης στα Χανια..Δεν εχω μεγαλη εμπειρια με γατες αν κ παντοτε ειχαμε στην αυλη του σπιτιου αφου η γιαγια μ ταιζει ολη τη γειτονια...Περνωντας λοιπον στα Χανια εξω απο ενα πετ σοπ,μπηκα να ριξω μια ματια για να περασει η ωρα κ το λεωφορειο να παω να πληρωσω τη ΔΕΗ..Ε κ ερωτευτηκα ενα αρσενικο σιαμ!Το αποτελεσμα ειναι οτι ακομα ειναι απληρωτη η ΔΕΗ!
Μάνο καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να τον χαίρεσαι τον γατούλη σου και σου ευχομαι να μοιραστήτε μαζί στιγμες απειρης ευτυχίας κ χαράς. Να σου ζήσει!:up::up: φρόντισε να τον πας στον γιατρό για τον πλήρη έλεγχό του. Για ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ να μοιραστούμε μαζί σου αυτά ό,τι γνωρίζουμε. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον αν κατάλαβες καλά.:):)

Προσοχη πολυ το που θα παει το καθε μωρο .Απο τα 6 αδελφακια της Ζινουλας μου μονο η δικη μου επιβιωσε μετα τον 1 χρονο και εφτασε μεχρι 14 .Τα υπολοιπα δεν ειχααν τη προσοχη που επρεπε και δυστυχως δεν τα καταφεραν απο λαθη των "αφεντικων ¨" τους

Προσοχη πολυ το που θα παει το καθε μωρο .Απο τα 6 αδελφακια της Ζινουλας μου μονο η δικη μου επιβιωσε μετα τον 1 χρονο και εφτασε μεχρι 14 .Τα υπολοιπα δεν ειχααν τη προσοχη που επρεπε και δυστυχως δεν τα καταφεραν απο λαθη των "αφεντικων ¨" τους
Ναι ξερω κι εγω διαφορα τετοια γι'αυτο ειμαι πολυ επιφυλακτικη οσον αφορα τους υποψηφιους,ασε που εχουμε ηδη "κλεισει".Θα το καταλαβες απο το οτι σου εβγαλα λιγο το λαδι στις ερωτησεις οταν ειχες μπει πρωτη φορα και στο τηλεφωνο...:redface:

καλημερουδια σιαμ- maniacs!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Ναι ειμαι χαρούμενη :D

Καλημερες!Η Πριγκηπέσσα μας σημερα δέχτηκε επισκεψεις.Ηρθε ο σπιτονοικοκυρης μου,που ειναι λατρης των σιαμ,για να μου φερει ενα λογαριασμο,και επεμενε να τη δει.Παιδια αν δειτε πως την κοιτουσε...Πρεπει να τους εχει τρελη αδυναμια,την εδειχνε σε εναν μαστορα που ηρθε για να διορθωσει την πορτα,σαν χαζομπαμπας.

Καλημερες!Η Πριγκηπέσσα μας σημερα δέχτηκε επισκεψεις.Ηρθε ο σπιτονοικοκυρης μου,που ειναι λατρης των σιαμ,για να μου φερει ενα λογαριασμο,και επεμενε να τη δει.Παιδια αν δειτε πως την κοιτουσε...Πρεπει να τους εχει τρελη αδυναμια,την εδειχνε σε εναν μαστορα που ηρθε για να διορθωσει την πορτα,σαν χαζομπαμπας.

Ε μα κλέβει καρδιές το χρυσό μας!!! Πως να μην ξετρελαθεί καλε! Εδω πάθαμε εμείς κολούμπρα που δεν ήμασταν λάτρεις των σιάμ! Αυτός δεν θα πάθαινε? ;)

καλε τετοια κουκλα ποιος δεν θα την ερωτευοταν !!!!!!!!:redface::redface::redface:τυχερε σιμπα!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:up: αντε καλε δεν το πιστευω!! γιατι να την κοιταξει αλλωστε ..... μηπως ειναι ΘΕΑ??? :lol:

Γεια σας κι από μένα!
Έχω κι εγώ μια βασιλική σιάμ, τη Σούζα:D
Είναι περίπου 10 χρονών (και λέω περίπου γιατί την βρήκαμε στον κήπο μας περίπου πριν 8 χρόνια.. ποιός ξέρει αν την παράτησαν ή χάθηκε..).
Την λατρεύω, έχει τη δική της έντονη προσωπικότητα, δεν νιαουρίζει ποτέ, έρχεται κάθε πρωί στο κρεβάτι για να με ξυπνήσει πατώντας στην πλάτη μου:D.
Τώρα είναι έγκυος ( δυστυχώς όχι με σιάμ γάτο αλλά με έναν μαύρο αλανιάρη) και περιμένω με το καλό να γεννήσει για να φροντίσω τα γατάκια της.
Ιδού η κούκλα μου:

Συνημμένα

• souzaa.JPG
    souzaa.JPG
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back