Σιαμ-maniacs; :D

Μπορει να μπερδευτηκα και να θυμαμαι λαθος,ή να θυμαμαι εννια μαζι με τα κεραμιδογατακια.Πανω κατω ιδιας ηλικιας ειναι απο οσο διαβασα.
Τελικα βρηκε η φιλη σου γατουλα;

Όχι δεν έχει βρει ακόμα. Δεν ξέρω τι θέλει.. Με έχει μπερδέψει κι εμένα:P:P. Ίσως δεν είναι σίγουρη ακόμα ότι θέλει να αποκτήσει γατάκι.. Δεν ξέρω. Φαίνετε όμως να της αρέσει πολύ η δικιά μου. Δεν ξέρει και πολλά από γάτες - δεν ξέρω αν είναι ενθουσιασμός.. γι αυτό δεν την πιέζω.
Αλλά λάτρεψα κι εγώ τις Μπαλινέζες!!! Με τόσες φωτογραφίες που είδαμε από αυτή τη ράτσα.. πραγματικά έχω γίνει φαν !!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι δεν την ειδα θα ρωτησω ομως αν θελει κανεις και θα ενημερωσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομορφες ειναι οι Μπαλινεζες,αν και δε μου αρεσουν οι μοντερνες οπως ειπα και πιο πανω.Βλεπω τη Μόιρα που ειναι κλασσικη σιαμ και υποτιθεται οτι λογω ουρας ειναι πιο στρουμπουλη απο οτι τα υπολοιπα σιαμ,και μου φαινεται πολυ κομψη και λεπτοκαμωμενη,οι μοντερνες δλδ θα ειναι πολυ εξτριμ για τα γουστα μου.

είμαι και γω σιαμ-maniac και νέα στο φορουμ.. καλως σας βρήκα!

Καλως μας ηρθες.

είμαι και γω σιαμ-maniac και νέα στο φορουμ.. καλως σας βρήκα!

Καλώς την!!!
Έχεις Σιαμεζάκι;; :):)

δυστυχως οχι αλλα ψαχνω.. προς το παρον ειμαι φοιτητρια, και δεν μπορω να εχω γατα σε δυάρι αλλα στην μονιμη κατοικια μ στη χιο εχω πολλες.. αν βρω κατι να χαριζεται σε σιαμ, η περσικες η κατι τετοιο θα το καπαρωσω;) αν και χρειαζεται και η συγκαταθεση της μαμας αφου θα το φροντιζει τον περισσοτερο καιρο:P

δυστυχως οχι αλλα ψαχνω.. προς το παρον ειμαι φοιτητρια, και δεν μπορω να εχω γατα σε δυάρι αλλα στην μονιμη κατοικια μ στη χιο εχω πολλες.. αν βρω κατι να χαριζεται σε σιαμ, η περσικες η κατι τετοιο θα το καπαρωσω;) αν και χρειαζεται και η συγκαταθεση της μαμας αφου θα το φροντιζει τον περισσοτερο καιρο:P
Γιατί δεν μπορείς να έχεις γάτα σε δυάρι;;; Η γάτα περνάει πολύ καλά στο σπίτι!!! Ειδικά σε δυάρι..! Μια χαρά θα περάσει!!!;)
Χαρίζονται κάτι Σιαμεζούλες γάτες.. Μπες στα "Χαρίζονται" να τσεκάρεις!

το βρισκω αρκετα καταπιεστικο για μια γατα να μενει σε 2αρι:P ασε που αρκετες ωρες λειπω για την σχολη...απαπα δεν μπορώ:P και επισης εριξα μια ματια στα χαριζονται και ειδα καποια αλλα περιοχη θεσσαλονικης:( αλλα φευγω μεθαυριο για γιορτες... οποτε απο ιανουαριο παλι θα ξαναριξω μια ματια

Καλημερα και καλωσηρθες!
Υπαρχουν πολλες σιαμ που χαριζονται στην περιοχη της Αθηνας,αλλα αφου φευγεις καλα εκανες και σκεφτηκες να το ψαξεις μετα τις γιορτες.Τη γατουλα την θελεις για σενα,ή για τη μαμα σου;Γιατι δεν καταλαβα απο την περιγραφη σου...Εν ολιγοις,ποιος θα την εμβολιαζει,στειρωσει,ταϊσει,φροντισει;Να εχεις υποψιν σου οτι τα σιαμ εχουν μια ταση να δενονται πολυ με εναν ανθρωπο της οικογενειας,συνηθως αυτον που τα φροντιζει και μενουν μαζι του.

εγω θα μπορω να ειμαι μαζι της μονο γιορτες καλοκαιρι και καποια σκ.. οποτε θα την φροντιζει κυριως η μαμα μ.. οποτε λογικα με αυτην θα δεθει:P

Χμ...Οπότε μήπως θα ήταν καλυτερα να ενημερωθει η μαμα σου και να κοιταξει να αποφασισει αυτη σχετικα με το τι γατακι θελει;Το λεω επειδη πολλες φορες οι γονεις μας κανουν το χατηρι και μετα δεν θελουν να φροντιζουν ενα ζωακι οπως του πρεπει.Θα το τρεχει για εμβολια και αποπαρασιτωσεις;Θα αναλαβει τη στειρωση του;Θα ανεχτει τις παραξενιες του και το χαρακτηρα του;Ειδικα οι σιαμ εχουν καπως διαφορετικη προσεγγιση στους ανθρωπους και στις γατες απο οτι οι υπολοιπες γατουλες.

ναι εννοειται μαζι τις βλεπαμε χτες.. είναι και εκείνη ξετρελαμενη:P

Οι γατουλες λατρευουν το σπιτι και την προσωπικη επαφη .Εγω σαν φοιτητρια ειχα τη Ζινα μου 4 χρονια παντα μαζι μου και σε γκαρσονιερα , οποτε αυτο που λες για το δυαρι δεν ισχυει.Αντιθετα η γατουλα θα σου κρατα πολυ καλη συντροφια αν μενεις μονη . Κοιτα τις σιαμεζουλες που ψαχνουν για σπιτι .

θα ορκιζομουν οτι το ειχα σε αυτο το συρταρι...

195444.jpg

σορυ αλλα δεν μπορω να αφηνω ενα ζωο μονο του στο σπιτι. προτιμω να μπορει να βγει εξω οταν θελει.. οτι γατα ή αλλο ζωο και να ειναι.. οσες γατες ειχα, εμπαιναν και εβγαιναν οποτε ηθελαν στο σπιτι ίσως και επειδή ετσι ειχαν μεγαλωσει.. εγω το βλεπω σαν καταπιεση:P

Εκτορα εισαι κουκλος,αλλα πες στη μαμα να ζητησει επιτελους απο τον Αη Βασιλη μια φωτογραφικη να βλεπουμε την ομορφια σου οπως της πρεπει!
Veronika νομιζω οτι αυτο θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις στον ανθρωπο που θα σου δωσει γατακι,γιατι πολλοι,βαζω και τον εαυτο μου μεσα,δεν θα εδιναν γατακι για να ζει εξω,εκτεθειμενο σε τοσους κινδυνους.Ειδα στο προφιλ σου οτι εχετε παρα πολλες γατουλες.Γιατι θελεις και σιαμ αν επιτρεπεται;

μα δεν καταλαβαινω γιατι κολλατε τοσο πολυ με τον χωρο.. πιστευω οτι αν ενα γατακι απο μικρο μαθει σε ενα χωρο ειτε ειναι κλειστο ειτε εκτεθειμενο (πραγμα που δεν ισχυει για μενα γιατι λεγοντας εξω εννοω βεραντα κηπους κλπ) προσαρμοζεται.. πιστεψε με ειχα πολλες γατες και ποτε δεν ειχα προβλημα.. κινδυνοι ειναι ελαχιστοι.. επισημαινω οτι αν δω καποιο γατακι απο εδω δεν θα το κρατησω στην αθηνα, θα ειναι στην επαρχεια.. εξαλλου ηδη ζητησα ενα γατακι απο το χαριζονται και τα ειπα ολα αυτα, αλλα δυστυχως δεν το προλαβα:P
α και για την σιαμ απλα μ αρεσει φατσα και συμπεριφορα οπως και αλλες ρατσες(περσικες κλπ), ειχα καποια ημιαιμα αλλα οχι καθαροαιμα.

βερονικα κολλαμε στο που θα ζησει το ζωακι γιατι θελουμε ποιοτητα και ποσοτητα ζωης για αυτο
Το εξω εχει παρα πολλους κινδυνους και συνηθως δεν σινονται γατακια για εξω, εκος αν ειναι αδεσποτακια που χουν μαθει κ συνιθισει το εξω.
Τουλαχιστο τα γατακια σου τα στειρωνεις?

Εκτορα εισαι κουκλος,αλλα πες στη μαμα να ζητησει επιτελους απο τον Αη Βασιλη μια φωτογραφικη να βλεπουμε την ομορφια σου οπως της πρεπει!

Ασε Δωρακι μου...2 πραγματα θελω να παρω μια ψηφιακη κ μια μηχανη εσπρεσο-καπουτσινο, αλλα η ασχετη το ψαχνω και το ψαχνω... :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back