Σιαμ-maniacs; :D

Ε βεβαια μανδαμ.... Τι το περασατε το παιδι μας.... Πελαργο....??? Θα του βγει η γλωσσα απο τη πολλη δουλεια με τοσες παραγκελιες....:lol:
345.jpg

Ναι είναι φανερό! Όπως βλέπουμε κ στη φωτογραφία ούτε να κάτσει δεν προλαβαίνει:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

345.jpg

Ναι είναι φανερό! Όπως βλέπουμε κ στη φωτογραφία ούτε να κάτσει δεν προλαβαίνει:lol::lol::lol:
Πάντως Έλενα εγώ συγκινήθηκα με αυτήν την φωτογραφία. Εγώ που ξέρω τον Σίμπα, καταλαβαίνω στο βλέμμα του τόση τρυφερότητα και πραγματικά είναι τόσο καλός κ φιλόξενος το μωράκι μου... Ουτε μια στιγμή δεν έκανε την Μόιρα να αισθανθεί ξένη στο σπιτι του. Και είναι γατουλης που μένει μόνος χωρις άλλες γάτες. Είναι τέλειος χαρακτήρας. Και επειδη κ το Μοϊράκι είναι το ίδιο καλός χαρακτήρας, αν κάνουν μωράκια, θα είναι πολυ καλά σαν χαρακτήρες, όπως οι γονείς τους. Θα είναι τυχεροι όσοι τα αποκτήσουν.!!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως Έλενα εγώ συγκινήθηκα με αυτήν την φωτογραφία. Εγώ που ξέρω τον Σίμπα, καταλαβαίνω στο βλέμμα του τόση τρυφερότητα και πραγματικά είναι τόσο καλός κ φιλόξενος το μωράκι μου... Ουτε μια στιγμή δεν έκανε την Μόιρα να αισθανθεί ξένη στο σπιτι του. Και είναι γατουλης που μένει μόνος χωρις άλλες γάτες. Είναι τέλειος χαρακτήρας. Και επειδη κ το Μοϊράκι είναι το ίδιο καλός χαρακτήρας, αν κάνουν μωράκια, θα είναι πολυ καλά σαν χαρακτήρες, όπως οι γονείς τους. Θα είναι τυχεροι όσοι τα αποκτήσουν.!!!!:):):)

Θελω κι'εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:D
πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:P
ακομα δεν ξαναρχισα μπλουμ στα βαθια να δεις θα πεσω:up:
στα σκληρα που λενε ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα:lol:

Πραγματικάκ εγω συγκινήθηκα κ έμεινα άφωνη γιατί η δική μου η γαιδάρα 2 χρόνια είναι με τον Μπατ κ ούτε στο 1 μετρο δεν κοιμούνται μαζί, ενω αυτα τα ζουζούνια τι καλές ψυχούλες που είναι; κ πόσο κοντά ήρθαν θα στεναχωρηθούν όταν χωρίσουν μωρε, ίσως θα πρέπει η Βασιλική να αρχίσει να ψάχνει για ταίρι:lol: (του Σίμπα εννοώ ε;)

Δεθηκαν τα ζουζουνακια πολυ .Θα τους ειναι δυσκολο τωρα που θα φυγει το Μοϊρακι για το νησι.Τι γλυκα που ειναι τα δυο τους;

Καλησπέρα σε όλους.. :D Καινούριος στο forum και από αύριο ή μεθάυριο περιμένω τηλέφωνο για να ακούσω : ελάτε να παραλάβετε τη σιαμέζα σας..:D
Ήδη έχω σκεφτεί και το όνομα της..:D

Καλησπέρα σε όλους.. :D Καινούριος στο forum και από αύριο ή μεθάυριο περιμένω τηλέφωνο για να ακούσω : ελάτε να παραλάβετε τη σιαμέζα σας..:D
Ήδη έχω σκεφτεί και το όνομα της..:D
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό να δεχθείς την γατουλα σου. Περιμένουμε να μας βάζεις και φωτογραφίες να την καμαρώνουμε!:)

Ελενάκι γεια. Η Βασιλική κοιμάται γύρισε πολύ αργά. Κι εγώ βρυκολακιάζω και αύριο έχω και πρωι πρωί δουλειά. Ναι την έδωσαν τη νυφούλα πίσω.... Το έγραψα το μεσημ. που μπήκα για πολύ λίγο εγω στο θεμα της Μόιρας νομίζω... Ο Σίμπα την έψαχνε το χρυσο μου. Μετά ησύχασε... Μακάρι να κάνουν μωράκια. Θα βγουν πολύ καλοί χαρακτήρες.Τα ζουζουνια σου καλά?:)

Αχ βρε Ελενάκι δεν προλαβαίνουμε να σε ρωτήσουμε κάτι και σκίζεσαι να μας εξυπηρετήσεις όλους. Κατάλαβα ότι έψαξες για την Βασιλική ... μπήκα στο πρώτο σάιτ που έστειλες. Φιλάκια βρε και σε ευχαριστώ τόσο πολύ.

Αχ βρε Ελενάκι δεν προλαβαίνουμε να σε ρωτήσουμε κάτι και σκίζεσαι να μας εξυπηρετήσεις όλους. Κατάλαβα ότι έψαξες για την Βασιλική ... μπήκα στο πρώτο σάιτ που έστειλες. Φιλάκια βρε και σε ευχαριστώ τόσο πολύ.
Σιγά βρε δεν έκανα κ τίποτα μακάρι να τους αρέσει είναι πολύ ωραία στην περιοχή.
Την έψαχνε μωρε ο καημενούλης πολύ συγκινητικό. :( ε θα κάνουν μωράκια αφού τον έδιωχνε στο τέλος κ δεν ήθελε άλλο θα έμεινε έγκυος κατά πάσα πιθανότητα όλα καλά λοιπόνμόνο που λυπάμαι που έχασε την παρεούλα του ο καημένος ο Σίμπα

Σιγά βρε δεν έκανα κ τίποτα μακάρι να τους αρέσει είναι πολύ ωραία στην περιοχή.
Την έψαχνε μωρε ο καημενούλης πολύ συγκινητικό. :( ε θα κάνουν μωράκια αφού τον έδιωχνε στο τέλος κ δεν ήθελε άλλο θα έμεινε έγκυος κατά πάσα πιθανότητα όλα καλά λοιπόνμόνο που λυπάμαι που έχασε την παρεούλα του ο καημένος ο Σίμπα
Κι εγώ λυπήθηκα. Μου ειπε η Βασιλική πως την ώρα που την έβαλε η Δώρα στο κλουβί για να την πάρει, σηκωνόταν στα δυο του ποδαράκια και την μύριζε που ήταν μέσα στο κλουβι. Και μετά όταν έφυγε, πήγαινε κ την έψαχνε, κ πήγε να ξύσει τα νυχάκια του σε μια κουτα απ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τα έξυναν και τα δυο τους όταν ήταν εκει η Μόιρα, κ σταμάτησε και μύριζε την κούτα. Και μετά νιαουρισε για λίγο κ την φώναζε. Ασε συγκινήθηκα κι εγώ και η Βασιλική κ ο Κωστας. Εγώ ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους. Αλλα πάλι καλά που κ τα δυο τους είναι πολύ καλά τα χρυσά μου κ είναι ευτυχισμένα σε σπιτάκια που τα αγαπούν. Σκέψου τα δύστυχα τα άλλα τα ορφανά.:(:(;)

Μόλις φτασαμε σπιτακι μας!Η Μόιρα ειναι πολυ ηρεμη και ησυχη,μου εκανε μυτουλες σε ολο το ταξιδι.Ο Σειριος μυριζει μαλλον πανω της τον σιμπακο και της κανει χου.
Τι γλυκας που ειναι ο Σιμπα βρε παιδια...Δεν ηθελε να την παρω τη Μόιρα,σκαρφαλωνε στο τζιν και τη μυριζε μεσα στο κλουβακι.Κι οσο τον βλεπω ξανα και ξανα τοσο τον λιμπιζομαι,τι κουκλος που ειναι...

Μόλις φτασαμε σπιτακι μας!Η Μόιρα ειναι πολυ ηρεμη και ησυχη,μου εκανε μυτουλες σε ολο το ταξιδι.Ο Σειριος μυριζει μαλλον πανω της τον σιμπακο και της κανει χου.
Τι γλυκας που ειναι ο Σιμπα βρε παιδια...Δεν ηθελε να την παρω τη Μόιρα,σκαρφαλωνε στο τζιν και τη μυριζε μεσα στο κλουβακι.Κι οσο τον βλεπω ξανα και ξανα τοσο τον λιμπιζομαι,τι κουκλος που ειναι...
Καλως φτασατε λοιπον στο νησι σας! :up:
Αχου τα μωρε αυτα ερωτευτηκαν...:inlove:
Αντε κι οταν "ξεβρωμισει" (κατα τον Σειριο παντα:P) Σιμπιλα θα χαρει κι ο Σειριος:lol:

Δώρα μου καλώς φτάσατε!!! Να μου φιλήσεις τα γατουνια σου και ιδιαίτερα το υπεροχο, γλυκό σου Μοϊράκι!!!:up:

Καλως φτασατε λοιπον στο νησι σας! :up:
Αχου τα μωρε αυτα ερωτευτηκαν...:inlove:
Αντε κι οταν "ξεβρωμισει" (κατα τον Σειριο παντα:P) Σιμπιλα θα χαρει κι ο Σειριος:lol:
:lol::lol::lol::lol:Σωστά!!!

Ευχαριστουμε για τις ευχουλες!
Ναι ο Σειριος ειχε παθει μεγαλη συγχιση,απο τη μια αναγνωριζε τη Μόιρα,απο την αλλη του μυριζε διαφορετικα.Παντως εγω βλεποντας το κοριτσακι μου χω μια διαισθηση οτι ειναι εγκυος,ελπιζω να μην ειναι λαθος.

Ναι ο Σειριος ειχε παθει μεγαλη συγχιση,απο τη μια αναγνωριζε τη Μόιρα,απο την αλλη του μυριζε διαφορετικα.Παντως εγω βλεποντας το κοριτσακι μου χω μια διαισθηση οτι ειναι εγκυος,ελπιζω να μην ειναι λαθος.
η διαισθηση της μανας ειναι παντα σωστη;):up:

Λες;Η διαισθηση της μανας απο την Παρασκευη λεει οτι θα ερθει αυτος ο κουκλος ο βρυκολακας απο το "Λυκοφως" να τη δαγκωσει,γιατι δε βγαινει αληθινη;:P:lol:

Καλως εφτασες Δωρα μου!! Πως ηταν το ταξιδι? Το κακομοιρη τον λυπηθηκαμε και εγω και ο Κωστας παρα πολυ... Δεν ηθελε να του τη παρουν μακρια του.. Η αληθεια ειναι πως δεθηκαν οι αγαπες μου...:inlove::inlove::inlove:

Λες;Η διαισθηση της μανας απο την Παρασκευη λεει οτι θα ερθει αυτος ο κουκλος ο βρυκολακας απο το "Λυκοφως" να τη δαγκωσει,γιατι δε βγαινει αληθινη;:P:lol:
:lol::lol::lol::lol: Δεν μπορεις να φανταστεις τι γελιο εριξα....Το ειδες το εργο? Δεν ειναι πολυ ωραιο...?? Σου αρεσε αυτος...?Εμενα δε μου αρεσε, οταν επεξε στο Χαρρυ Ποτερ ηταν πιο ωραιος...;) Βεβαια ενα εργο που δεν πρεπει να χασει κανεις ειναι το Australia....:up::up::up: Ειναι παρα πολυ ωραιο και βεβαια παιζουν 2 μεγαλοι ηθοποιοι. Η Nicole Kidman και ο Hugh Jackman. Ο οποιος ειναι ενας κουκλος....

Ελενα μου σε ευχαριστω παρα πολυ..!!!:D Παω να τα κοιταξω τωρα!:)

Κι εγώ λυπήθηκα. Μου ειπε η Βασιλική πως την ώρα που την έβαλε η Δώρα στο κλουβί για να την πάρει, σηκωνόταν στα δυο του ποδαράκια και την μύριζε που ήταν μέσα στο κλουβι. Και μετά όταν έφυγε, πήγαινε κ την έψαχνε, κ πήγε να ξύσει τα νυχάκια του σε μια κουτα απ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τα έξυναν και τα δυο τους όταν ήταν εκει η Μόιρα, κ σταμάτησε και μύριζε την κούτα. Και μετά νιαουρισε για λίγο κ την φώναζε. Ασε συγκινήθηκα κι εγώ και η Βασιλική κ ο Κωστας. Εγώ ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους. Αλλα πάλι καλά που κ τα δυο τους είναι πολύ καλά τα χρυσά μου κ είναι ευτυχισμένα σε σπιτάκια που τα αγαπούν. Σκέψου τα δύστυχα τα άλλα τα ορφανά.:(:(;)
καλά τώρα στεναχωρήθηκα πολύ, μωρέ τα καημενούλια είχαν βρει το ταίρι τους κ χώρισαν:( Τι να σκέφτονται τώρα;

Χαρούμενη επάνοδος στο νησί κ καλά γεννητούρια να έχετε:up::up:
Νομίζω ότι ο Σείριος δεν μυρίζει τόσο τον Σίμπα όσο τις ορμόνες της που θα έχουν χτυπήσει κόκκινο λογικά, γι αυτό κάνει έτσι κ αγριεύτηκε.
Ελενα μου σε ευχαριστω παρα πολυ..!!!:D Παω να τα κοιταξω τωρα!:)
Βασιλική μου κοίταξέ τα αξίζει τον κόπο γιατί σαν περιοχή είναι πάρα πολύ ωραία κ γραφική :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back