moukelis
Επιφανές μέλος

Βασιλικη μη μου λες τετοια!Ποιον επαιξε στο Χαρι Ποτερ;
Μη μου πεις οτι ειναι εκεινο το μωρο που επαιζε τον Σεντρικ;Η ταινια ηταν μετρια,αλλα νομιζω οτι θα παρει τη θεση της ντροπης στις προτιμησεις μου.Γενικα ειμαι πολυ αυστηρη σχετικα με τις ταινιες πουβλεπω και γενικα μου αρεσει ο ποιοτικος κινηματογραφος,αλλα που και που κολλαω με μια χαζοαμερικανια και δε μπορω να συνελθω.Η προηγουμενη που κατειχε τη θεση της ντροπης ηταν το Scream,νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να αλλαξει μετα απο τοσα χρονια αυτο.
Ελεναααααα την ειδες εσυ;Δε μου λες,που θα βρουμε εναν τετοιο βρυκολακα να με δαγκωσει;Εν τω μεταξυ τον ειδα κανονικο,χωρις μεικ απ κτλ και δε μου αρεσε καθολου.Να αρχισω να ανησυχω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι αυτος ειναι....!!Ναι μωρε μονο τη δικια μας τη γαϊδαρα δεν την ενοιαξε,ολη μερα τρωει και κοιμαται,ουτε κανονια δεν ξυπνανε.
Βασιλικη μη μου λες τετοια!Ποιον επαιξε στο Χαρι Ποτερ;Μη μου πεις οτι ειναι εκεινο το μωρο που επαιζε τον Σεντρικ;
Η ταινια ηταν μετρια,αλλα νομιζω οτι θα παρει τη θεση της ντροπης στις προτιμησεις μου.Γενικα ειμαι πολυ αυστηρη σχετικα με τις ταινιες πουβλεπω και γενικα μου αρεσει ο ποιοτικος κινηματογραφος,αλλα που και που κολλαω με μια χαζοαμερικανια και δε μπορω να συνελθω.Η προηγουμενη που κατειχε τη θεση της ντροπης ηταν το Scream,νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να αλλαξει μετα απο τοσα χρονια αυτο.
Ελεναααααα την ειδες εσυ;Δε μου λες,που θα βρουμε εναν τετοιο βρυκολακα να με δαγκωσει;Εν τω μεταξυ τον ειδα κανονικο,χωρις μεικ απ κτλ και δε μου αρεσε καθολου.Να αρχισω να ανησυχω;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι επαναλαμβανω,που μπορουμε να βρουμε εναν τετοιο βρυκολακα να με δαγκωσει;Με πηρε τωρα ο Δημητρης και του ειπα οτι θα τον χωρισω γιατι δεν σκαρφαλωνει σε δεντρα με μενα στην πλατη μου,δεν δαγκωνει και δεν λαμπυριζει στον ηλιο.Και ξερεις τι μου απαντησε ο πεζος ανθρωπος;Γιατι να σκαρφαλωνω σε δεντρα με σενα στην πλατη μου,κοαλα ειμαι;

elvenstar
Επιφανές μέλος

Λοιπόν Δώρα άκου κ αυτό υπάρχει επίσημη κοινότητα Vampire κ ψυχικών Vampire διαλέγεις κ παίρνεις τώρα αν θα σε ανεβάζουν στα δέντρα ή αν θα λαμπυρίζουν στον ήλιο δεν ξέρω από την άλλη όμως μπορείς να πάρεις κ μια μπλούζα με γκλίτερ κ να λαμπυρίζει

moukelis
Επιφανές μέλος
Μα εγω δεν θελω fake βρυκολακα αγαπητη,θελω αληθινο,και μαλιστα εναν σαν τον Edward άντε βαριά βαριά και σαν τον Brad στο "Συνεντευξη με έναν βρυκολακα".Αλλιως αφηνω και το Δημητρη να με φαγκωνει ονταν θυμωνει!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μα εδώ είναι το πιο χαριτωμένο απ όλα ότι πιστεύουν ότι είναι πραγματικοίΕ η ταινια δεν ειναι και κατι καταπληκτικο Ελενακι,δε νομιζω να σε ενθουσιασει...Δεν υπαρχει ακομα σε καλη αναλυση η ταινια για να την κατεβασεις,εκτος αν μπορεις να τη δεις στα αγγλικα χωρις υποτιτλους.
Μα εγω δεν θελω fake βρυκολακα αγαπητη,θελω αληθινο,και μαλιστα εναν σαν τον Edward άντε βαριά βαριά και σαν τον Brad στο "Συνεντευξη με έναν βρυκολακα".Αλλιως αφηνω και το Δημητρη να με φαγκωνει ονταν θυμωνει!![]()
καλού κακού όμως άσε τον Δημήτρη να σε δαγκώνει γιατί αυτό τουλάχιστον είναι δοκιμασμένος
Δεν είναι καλή ε; Κρίμα ρε γαμωτο εγώ πίστευα ότι θα είναι ο Blade της νέας γενιάς κ περίμενα πως κ πως να το δω το έργο

moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Bρε δεν ντρέπεσαι δεσμευμένη γυναίκα να θέλεις κ έναν κούκλο βρυκόλακα να σε δαγκώσει??? Αντε άντε σοβαρέψου κ κοντεύεις να γίνεις και γιαγιάΛες;Η διαισθηση της μανας απο την Παρασκευη λεει οτι θα ερθει αυτος ο κουκλος ο βρυκολακας απο το "Λυκοφως" να τη δαγκωσει,γιατι δε βγαινει αληθινη;![]()

Οχι πεζός άνθρωπος αλλά λογικότατος ο χριστιανός!!! Σου απήντησε λογικά βρε τρελοκομείο!!!! Προς το παρόν δάγκωνε ο Σίμπα την κόρη σου κατά τας διακοπάς των ΧριστουγέννωνΠω πω,τον ειχα σταμπαρει απο το Χαρι Ποτερ,αλλα αυτος ξεπερασε τις προσδοκιες μου!Κι επαναλαμβανω,που μπορουμε να βρουμε εναν τετοιο βρυκολακα να με δαγκωσει;Με πηρε τωρα ο Δημητρης και του ειπα οτι θα τον χωρισω γιατι δεν σκαρφαλωνει σε δεντρα με μενα στην πλατη μου,δεν δαγκωνει και δεν λαμπυριζει στον ηλιο.Και ξερεις τι μου απαντησε ο πεζος ανθρωπος;Γιατι να σκαρφαλωνω σε δεντρα με σενα στην πλατη μου,κοαλα ειμαι;
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Η κορη σας λεω οτι ειναι εγκυος,παει και τελειωσε,το βλεπω εγω το κοριτσακι μου.

staman2
Περιβόητο μέλος
Μα εδώ είναι το πιο χαριτωμένο απ όλα ότι πιστεύουν ότι είναι πραγματικοίκαλού κακού όμως άσε τον Δημήτρη να σε δαγκώνει γιατί αυτό τουλάχιστον είναι δοκιμασμένος
Δεν είναι καλή ε; Κρίμα ρε γαμωτο εγώ πίστευα ότι θα είναι ο Blade της νέας γενιάς κ περίμενα πως κ πως να το δω το έργο![]()

Ελενάκι τι κάνετε?? Αλήθεια βλέπεις κι εσύ έργα με βρυκόλακες και γενικως θρίλερ??? Μπρρρ εγώ τρομάζω πάρα πολύ. Μπορεί να σου πει η Βασιλική. Οταν καμιά φορά βλέπω μαζί τους έργα με τρομακτικές σκηνές, η ψυχολογικά θριλερ, είμαι συνεχεια με τα χέρια στα μάτια κ δεν βλέπω κι ρωτάω τους αλλους: Τι λένε? Τώρα τι έκαναν? Και με βρίζουν.Φοβάμαι και ιδίως μόνη μου δεν μπορώ να δω ούτε σκηνή με πυροβολισμό. Ε τι να κάνει ο άνθρωπος καμία φορά πρέπει να συμφωνούμε με τους παλαβούςΠαντως συμφωνησε αμα βρω λεει βρυκολακα και μου αρεσει τοσο,να χωρισουμε.Δεν πρεπει τωρα να του κανω σκηνη που θα με αποχωριζοταν;
Η κορη σας λεω οτι ειναι εγκυος,παει και τελειωσε,το βλεπω εγω το κοριτσακι μου.![]()

Ισως φοβαται ότι θα μεταλλαχθείς κι εσύ σε βρυκόλακα και θα τον φας..
Καλά παρεπιμπτόντως ο πρωταγωνιστής είναι σαν κοριτσάκι!. Το χρυσό μου!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Και φυσικά πρέπει. Και άγρια μάλιστα.Παντως συμφωνησε αμα βρω λεει βρυκολακα και μου αρεσει τοσο,να χωρισουμε.Δεν πρεπει τωρα να του κανω σκηνη που θα με αποχωριζοταν;
Η κορη σας λεω οτι ειναι εγκυος,παει και τελειωσε,το βλεπω εγω το κοριτσακι μου.![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ρομαντικό;;; α παπα μακριά κρατάω σταυρόΜπα,καμια σχεση,μαλλον ρομαντικο θα το ελεγα.Κι εγω περιμενα πως και πως να παω Βολο να το δω...Τουλαχιστον ειναι μετριο,θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερο,σαν τις ταινιες του ειδους της που βγαινουν συνηθως.Παντως ΠΡΕΠΕΙ να το δεις για να εχω με καποιον να σχολιασω Ελενα!Οριστε,σου παραθετω και τον βασικο λογο που πρεπει να δεις την ταινια(κι αυτος σιαμ ειναι,μην τον βλεπετε ετσι,δεν βγαινουμε εκτος θεματος)
Ναι θα το δω σίγουρα θα ψάξω να το βρω σήμερα κιόλας αν κ με χάλασε αυτό που μου είπες περι ρομαντισμού. Ναι τον ήξερα τον βασικό λόγο της ταινίας είναι ο Σιαμέζος πρωταγωνιστής της 
σοβαρέψου κ κοντεύεις να γίνεις και γιαγιά![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Παντως συμφωνησε αμα βρω λεει βρυκολακα και μου αρεσει τοσο,να χωρισουμε.Δεν πρεπει τωρα να του κανω σκηνη που θα με αποχωριζοταν;
Ε! Δεν παίζεστε και οι δύοΚαι φυσικά πρέπει. Και άγρια μάλιστα.![]()
αυτό είναι που λένε κ κερατάς κ δαρμένοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Μην το ψαχνεις,ολα ειναι χαμηλης ποιοτητας και βγαινουν τα χρωματα αλλα αντι αλλων.Δεν εχετε village ή ster εκει;
staman2
Περιβόητο μέλος
εμ Ελενάκι μου έτσι είναι. Οι άντρες θέλουν τα βασανιστήρια και το... μοιραίο όπως τα ΄χουμε πει... Και είναι και βιτσιόζοι. Κανονικά ο Δημήτρης τώρα έπρεπε να χτυπηθεί, να κλάψει να την ικετεύσει να μην τον προδώσει για έναν παλιοβρυκόλακα και τα ρέστα. Αρα για να υποχωρεί έτσι εύκολα κάτι σημαίνει αυτο. Πρέπει χωρίς άλλο να την φάει τη σκηνή!!!Ε! Δεν παίζεστε και οι δύοαυτό είναι που λένε κ κερατάς κ δαρμένος
Και Δώρα, μακάρι το κοριτσάκι σου να εγκυμονεί!!!! Τέλεια θα είναι

Ελενα όμως δεν μου απάντησες. Δεν φοβασαι τα έργα αυτά? Εγώ φοβαμαιαιιαιιαι
moukelis
Επιφανές μέλος
)Αληθεια φοβασαι με τις ταινιες τρομου Αναστασια;Θα σε βαλουμε κατω μια μερα με την Ελενα και θα τις δεις ολες μαζεμενες το καλοκαιρι!

staman2
Περιβόητο μέλος
Αναστασια απολυτο δικιο εχεις,το θελει το σασπενς της που και που η σχεση(αν κι ο δικος μου το εχει ζησει με το παραπανω ο καημενος...)
Αληθεια φοβασαι με τις ταινιες τρομου Αναστασια;Θα σε βαλουμε κατω μια μερα με την Ελενα και θα τις δεις ολες μαζεμενες το καλοκαιρι!![]()
ποτεεεεεε ταινιες τρομου. Τις τρέμωωωωω
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool