Σιαμ-maniacs; :D

Ναι,γεννιουνται αρκετα με σπαστη,αλλα πολυ λιγα με κοντη.Καποιοι τα προτιμουν,γιατι αναφερεται οτι ειναι χαρακτηριστικο των πρωτων σιαμ,που βεβαια με την εκτροφη αποκλειστηκε,και θεωρειται πλεον λογος ποινης στις εκθεσεις.Εμενα παντως μου αρεσει πολυ,γι'αυτο διαλεξα τη Μόιρα από όλα της τα αδερφακια.

Αμα ποτε αποκτησω Σιαμ θα φροντισω να ειναι ετσι :up:
δεν με χαλαει καθολου:D
ισα ισα μαλιστα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπως σου αρεσει,ειναι θεμα γουστου αυτο.Εγω τα βρισκω πιο ιδιαιτερα.Γελαω οταν νευριαζει η Μόιρα και κουναει την μπουκλωτη της ουριτσα σαν υαλοκαθαριστηρα...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτοι ειχαν κρατησει ενα αρσενικο απο τη γεννα του Φρεντακου.Ο Φρεντυ ειναι περιπου 13 μηνων.

Οπως σου αρεσει,ειναι θεμα γουστου αυτο.Εγω τα βρισκω πιο ιδιαιτερα.Γελαω οταν νευριαζει η Μόιρα και κουναει την μπουκλωτη της ουριτσα σαν υαλοκαθαριστηρα...:lol:

Ετσι ετσι:up:
θεα η κουκλα σου:D

Αυτοι ειχαν κρατησει ενα αρσενικο απο τη γεννα του Φρεντακου.Ο Φρεντυ ειναι περιπου 13 μηνων.
Χμ...Λες;Κανε μια ερωτηση,απλα πες τους που ειμαστε κι οτι δεν θελω να πωληθουν,αν συμφωνουν με τη μια γεννα κτλ.;)

Ετσι ετσι:up:
θεα η κουκλα σου:D
Σ'ευχαριστουμε!Αντε να παρεις κι εσυ τα δικα σου μωρα...:up:

Εχει δικιο η Δωρα ειναι οπως σου αρεσουν.Εγω τρελενομαι για μακρια ουρα μα κομπους να μπαινει στο χερι σου και να μην τελειωνει.Σας αφηνω προς το παρων πρεπει να παρω την Ηρω απο το κολυμβητηριο.

Θα του το πω να ρωτησει και θα σου απαντησω.

Σ'ευχαριστουμε!Αντε να παρεις κι εσυ τα δικα σου μωρα...:up:

Το ενα ειναι ηδη εδω καλε:P
η Thumbelina μου:inlove:
η κορουλα μου:D
παμε για τον γιο τωρα:)
σε ενα εναμιση μηνα περιπου θα ερθει και ο Marey:baby::up:

Ευχαριστω Ντινα μου!Γεια!:)
Εχεις κιολας τη μικρουλα;Δεν ηταν πολυ μπεμπα για να αφησει τη μαμα της;Τον μικρο σου ποσο μηνων θα τον παρεις;Νομιζω η Νεκταρια δεν τα δινει κατω απο δυομισι.

Ευχαριστω Ντινα μου!Γεια!:)
Εχεις κιολας τη μικρουλα;Δεν ηταν πολυ μπεμπα για να αφησει τη μαμα της;Τον μικρο σου ποσο μηνων θα τον παρεις;Νομιζω η Νεκταρια δεν τα δινει κατω απο δυομισι.

Την μικρη βασικα την παρα πολυ μικρη ιιιιιιιχιχιχιι:P
την πειρα 52 ημερων αν θυμαμαι καλα:hmm:
ο μικρουλακος μου θα ερθει τελος φεβρουαριου:)
στο κλεισιμο του μηνα που θα ειναι σχεδον 4 μηνων 3,5 στα 4;)

Ναι,ειναι πολυ πολυ καλυτερα αν μενουν με τη μαμα τους μεχρι τεσσαρων μηνων.Σε ολα τα εκτροφεια σε τετοια ηλικια τα δινουν,και οταν πηρα τη μικρη μου καταλαβα γιατι.

Ναι,ειναι πολυ πολυ καλυτερα αν μενουν με τη μαμα τους μεχρι τεσσαρων μηνων.Σε ολα τα εκτροφεια σε τετοια ηλικια τα δινουν,και οταν πηρα τη μικρη μου καταλαβα γιατι.

Γιατι? ειχε καποια μικροπροβληματα στο να συνηθισει και να εγκληματιστει μα το νεο του χωρο? μαλλον ποιο πολυ η μαμα του του ελειπε και κυριως ο θυλασμος ε?

Οχι,ισα ισα,οσο πιο αργα φυγει απο τη μαμα του,τοσο μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση εχει.Αυτο το ειδα με ολα τα αδερφακια της μικρης μου,δε σε φοβοταν,ερχοταν απο την πρωτη στιγμη να σε μυρισουν και να παιξουν μαζι σου,και ειχαν ολα εξαιρετικους χαρακτηρες.Ακομα και η Μόιρα,που ειναι δειλη,κοιμηθηκε στα χερια μου ανασκελα το πρωτο δεκαλεπτο της γνωριμιας μας.Μεχρι και τωρα εκανε εντυπωση στα κοριτσια που τη γνωρισαν ποσο γλυκια και τρυφερη ειναι,και με τους ανθρωπους,και με αλλα γατακια.Σε αυτο επαιξε σιγουρα πολυ μεγαλο ρολο το οτι εμεινε με τη μαμα της μεχρι τεσσαρων μηνων,κοινωνικοποιηθηκε σωστα,και εμαθε να μην ειναι αγρια ή αντικοινωνικη με αλλες γατες.

Οχι,ισα ισα,οσο πιο αργα φυγει απο τη μαμα του,τοσο μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση εχει.Αυτο το ειδα με ολα τα αδερφακια της μικρης μου,δε σε φοβοταν,ερχοταν απο την πρωτη στιγμη να σε μυρισουν και να παιξουν μαζι σου,και ειχαν ολα εξαιρετικους χαρακτηρες.Ακομα και η Μόιρα,που ειναι δειλη,κοιμηθηκε στα χερια μου ανασκελα το πρωτο δεκαλεπτο της γνωριμιας μας.Μεχρι και τωρα εκανε εντυπωση στα κοριτσια που τη γνωρισαν ποσο γλυκια και τρυφερη ειναι,και με τους ανθρωπους,και με αλλα γατακια.Σε αυτο επαιξε σιγουρα πολυ μεγαλο ρολο το οτι εμεινε με τη μαμα της μεχρι τεσσαρων μηνων,κοινωνικοποιηθηκε σωστα,και εμαθε να μην ειναι αγρια ή αντικοινωνικη με αλλες γατες.

Συμφωνω απολυτα με ολα;)
αλλα παιζει επισης αν οχι και το ιδιο σημαντικο ρολο
και πως και που μεγαλωνει ενα γατακι
με τους ανθρωπους και τι σχεση εχουν μεταξυ τους
εννοω χαδια αγκαλιες φιλακια και ολα τα σχετικα
αμα το βαλεις σε ενα χωρο σε ενα σπιτι καπου και το εχεις ετσι και μονο και καλα για να λες εχω γατο/γατα πιστευω πως μερα με την μερα η γατα/γατος θα γινει ψυχρη και απομακρη και δεν θα απολαμβανει στο τελος την παρεα των ανθρωπων,ισα ισα θα τους αντιπαθει μαλλον και θα υπαρξουν και αντιδρασεις που καποια στιγμη και αμα κανει καποιος την κινηση να την παρει αγκαλια η την χαυδευει με το ζορι μετα απο καιρο μηνες η και χρονια,και φυσικα δεν θα φταιει τα μπεμπακι γι'αυτο,αλλα η οικογενεια που μεγαλωσε,γι'αυτο λεω πως και το περιβαλλον που ζει ενα γατακι το κανει να εχει χαρακτηρα αναλογο πολλες φορες.

Ναι φυσικα,απλα εγω θα επελεγα το δρομο που ακολουθουν και οι περισσοτεροι εκτροφεις στο εξωτερικο,γιατι η "διαπαιδαγωγηση" που παιρνει ενα γατακι απο τη μαμα του ειναι ανεκτιμητη και δεν μπορει να αντικατασταθει σε καμια περιπτωση απο την ανθρωπινη.Εξαλλου,δεν ηταν ενα γατακι το οποιο ηταν αναγκη να φυγει τοσο μικρουλι απο τη μαμα του.Εγω τον Σειριο τον πηρα 32 ημερων,επειδη υπηρχε μεγαλο προβλημα.Μεγαλωσε με γατουλα,με σκυλο,και πολυ κοσμο που τον χαϊδευε και επαιζε μαζι του,και παρολα αυτα ποτε δεν εγινε τοσο ηρεμος ή τρυφερος οσο η Μόιρα.Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι και θεμα χαρακτηρα,παντως οσα γατακια εχω γνωρισει που εμειναν λιγοτερο απο οσο πρεπει με τη μανουλα τους,εμφανισαν καποια θεματακια συμπεριφορας,χωρις αυτο να αποκλειει οτι ολα οσα εμειναν βεβαια εγιναν αγγελοι.Αλλα θεωρω οτι συμβαλλει πολυ στην δημιουργια ακεραιου χαρακτηρα.Περισσοτερα θα σου πει και η Νεκταρια,που εχει μεγαλωσει δεκαδες γατακια,και σιγουρα ξερει καλυτερα που σου δινει τον κουκλο σου οχι νωριτερα απο τους τεσσερις μηνες.;)

Ναι φυσικα,απλα εγω θα επελεγα το δρομο που ακολουθουν και οι περισσοτεροι εκτροφεις στο εξωτερικο,γιατι η "διαπαιδαγωγηση" που παιρνει ενα γατακι απο τη μαμα του ειναι ανεκτιμητη και δεν μπορει να αντικατασταθει σε καμια περιπτωση απο την ανθρωπινη.Εξαλλου,δεν ηταν ενα γατακι το οποιο ηταν αναγκη να φυγει τοσο μικρουλι απο τη μαμα του.Εγω τον Σειριο τον πηρα 32 ημερων,επειδη υπηρχε μεγαλο προβλημα.Μεγαλωσε με γατουλα,με σκυλο,και πολυ κοσμο που τον χαϊδευε και επαιζε μαζι του,και παρολα αυτα ποτε δεν εγινε τοσο ηρεμος ή τρυφερος οσο η Μόιρα.Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι και θεμα χαρακτηρα,παντως οσα γατακια εχω γνωρισει που εμειναν λιγοτερο απο οσο πρεπει με τη μανουλα τους,εμφανισαν καποια θεματακια συμπεριφορας,χωρις αυτο να αποκλειει οτι ολα οσα εμειναν βεβαια εγιναν αγγελοι.Αλλα θεωρω οτι συμβαλλει πολυ στην δημιουργια ακεραιου χαρακτηρα.Περισσοτερα θα σου πει και η Νεκταρια,που εχει μεγαλωσει δεκαδες γατακια,και σιγουρα ξερει καλυτερα που σου δινει τον κουκλο σου οχι νωριτερα απο τους τεσσερις μηνες.;)

Σωστα ετσι ειναι,συμφωνω και παλι:)
τα Μαιν κουν ειναι και μια ρατσα που μεγαλωνουν και μεχρι 5 ετων!!! :up:και ζουν ανετα 20 χρονια,αρα τι ειναι 4 μηνες με την μανουλα του μαζι,τιποτα,αρα αυτο ειναι και το σωστο και πολυ καλα κανει και η κυρια Νεκταρια και τα δινει 4 μηνων,ειναι επαγγελματιας εκτροφεας χωρις ομως αυτο που κανει να το κανει ως δουλεια,αυτο ειναι που την ξεχωριζει και την παει στους ''ανθρωπους'' εκτροφεις.;)

Δε νομιζω οτι εχει αμεση σχεση με τη ρατσα,ολων των ρατσων οι εκτροφεις τα δινουν περιπου τριων μηνων,ασχετα απο την αναπτυξη.;)

Δε νομιζω οτι εχει αμεση σχεση με τη ρατσα,ολων των ρατσων οι εκτροφεις τα δινουν περιπου τριων μηνων,ασχετα απο την αναπτυξη.;)

Ναι καλε:P
απλα παραδειγματικα το ειπα πως αν καποιος θελει ενα γατακι τοσο πολυ,θα πρεπει να καταλαβει πως καθε πραγμα στον καιρο του,και πως ο χρονος δεν εχει να λεει σε εμας,ειναι ενα τιποτα,αλλα για εκεινα εστω και αυτος ο ενας μηνας ειναι τοσο μα τοσο σημαντικος,ισως για ολη του την ζωη,αρα τι 2 τι 3 η τι 4 μηνες,η υπομονη ειναι τεραστια αρετη.;)

Ναι καλε:P
απλα παραδειγματικα το ειπα πως αν καποιος θελει ενα γατακι τοσο πολυ,θα πρεπει να καταλαβει πως καθε πραγμα στον καιρο του,και πως ο χρονος δεν εχει να λεει σε εμας,ειναι ενα τιποτα,αλλα για εκεινα εστω και αυτος ο ενας μηνας ειναι τοσο μα τοσο σημαντικος,ισως για ολη του την ζωη,αρα τι 2 τι 3 η τι 4 μηνες,η υπομονη ειναι τεραστια αρετη.;)
Nαμαι και γωωωω ,κοβουμε τα νυχια με τη Χριστινα και ειπαμε μια που φτασαμε στη μεση να κανουμε ενα διαλλειμα.
Ωραια συζητηση εχετε ανοιξει.Συμφωνω απολυτα.Οχι που μερικοι μερικοι θελουν το γατακι απο 40 ημερων:confused: αν ειναι δυνατον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back