Σιαμ-maniacs; :D

Nαμαι και γωωωω ,κοβουμε τα νυχια με τη Χριστινα και ειπαμε μια που φτασαμε στη μεση να κανουμε ενα διαλλειμα.
Ωραια συζητηση εχετε ανοιξει.Συμφωνω απολυτα.Οχι που μερικοι μερικοι θελουν το γατακι απο 40 ημερων:confused: αν ειναι δυνατον.

Ε μα:P
ειναι γκαγκα:lol:
και οχι φιλοζωος:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε μα:P
ειναι γκαγκα:lol:
και οχι φιλοζωος:mad:
Δεν ειναι μονο αυτο,και η εκτροφη σε κλουβια και η απομονωση συντελουν στη διαμορφωση του χαρακτηρα.Το γατακι απο την 6η εως την 10η εβδομαδα αν δεν το πιασει ανθρωπινο χερι,τοχασες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι μονο αυτο,και η εκτροφη σε κλουβια και η απομονωση συντελουν στη διαμορφωση του χαρακτηρα.Το γατακι απο την 6η εως την 10η εβδομαδα αν δεν το πιασει ανθρωπινο χερι,τοχασες

Αυτο ακριβως ελεγα ποιο πριν κ.Νεκταρια:)
πως η επαφη με εμας απο βρεφικη ηλικια παιζει τεραστιο και σημαντικοτατο ρολο επισης για την μελλοντικη συμβιωση του σε ενα σπιτι;)

Ναι δικιο εχεις Νεκταρια,εγω δε μπορω να φανταστω ζωα εγκλειστα,παρα μονο αν προκειται για κατασταση αναγκης,ή χρησιμοποιειται πολυ περιορισμενα σαν μεθοδος διαπαιδαγωγησης(εμας μας το ειχε συστησει να μενει στο κλουβακι του για μερικες ωρες ο Σειριος με την αμμο του οταν ειχαμε προβλημα και τα εκανε εκτος),ειδικα αν το κανει καποιος που αναπαραγει τα ζωα του μου φαινεται οτι τα βλεπει οχι σαν κατοικιδια...
Δημητρη εσυ πως και το πηρες τοσο μικρο το μπεμπακι,ειχε σταματησει κιολας να θηλαζει;Ουτε δυο μηνων μωρε,δεν το αφηνατε λιγο παραπανω με τη μανουλα του;

Ναι δικιο εχεις Νεκταρια,εγω δε μπορω να φανταστω ζωα εγκλειστα,παρα μονο αν προκειται για κατασταση αναγκης,ή χρησιμοποιειται πολυ περιορισμενα σαν μεθοδος διαπαιδαγωγησης(εμας μας το ειχε συστησει να μενει στο κλουβακι του για μερικες ωρες ο Σειριος με την αμμο του οταν ειχαμε προβλημα και τα εκανε εκτος),ειδικα αν το κανει καποιος που αναπαραγει τα ζωα του μου φαινεται οτι τα βλεπει οχι σαν κατοικιδια...
Δημητρη εσυ πως και το πηρες τοσο μικρο το μπεμπακι,ειχε σταματησει κιολας να θηλαζει;Ουτε δυο μηνων μωρε,δεν το αφηνατε λιγο παραπανω με τη μανουλα του;

Σωστα:redface:
αλλα ειμαι αθωος:/:

Σωστα:redface:
αλλα ειμαι αθωος:/:
Καλε δε σε κατηγορησε κανεις!:lol:Τελικα δε μου ειπες,το μπεμπακι πως και το πηρες ουτε δυο μηνων;Δεν το ηθελε η μαμα;

Καλε δε σε κατηγορησε κανεις!:lol:Τελικα δε μου ειπες,το μπεμπακι πως και το πηρες ουτε δυο μηνων;Δεν το ηθελε η μαμα;

ναι καλε,εννοειτε,απλα ετσι το ειπα:P
βασικα αν θυμαμαι καλα το πηρα 7 εβδομαδων περιπου:hmm:
καπου 52 ημερων
αλλα απ'οτι μου ειπε η κ.Sabi οπως σας ειπε και εσας η Thumbelina ειχε σταματησει να θυλαζει και ειχαν δωθει και τα αδερφακια της ηδη:),οπως και τα υπολοιπα γατακια,ετσι μου ειπε οτι μπορω να παω να το παρω και φυσικα πηγα με τα χιλια βασανα:P,την ταλαιπωρισα και λιγακι η αληθεια ειναι,μιλαγαμε ηδη 7 μερες στο τηλεφωνο για να συννενοηθουμε:redface:,τελικα τελος καλο ολα καλα,πολυ καλα,ποιο καλα δεν γινεται:D,ειμαι πολυ χαρουμενος,οσο δεν παει αλλο:up:,τωρα εδω δεν με αφηνει να γραψω,ολα τα πληκτρα παταει κυνηγαει τα δαχτυλα μου μια παλαμη γατα :Pαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα:lol:

Τα υπολοιπα αδερφακια της εφυγαν δηλαδη πιο νωρις;:confused:Τι να πω Δημητρη μου,εσεις αποφασιζετε...Να τη χαιρεσαι τη μικρουλα σου,περιμενουμε φωτο να την καμαρωσουμε.

Τα υπολοιπα αδερφακια της εφυγαν δηλαδη πιο νωρις;:confused:Τι να πω Δημητρη μου,εσεις αποφασιζετε...Να τη χαιρεσαι τη μικρουλα σου,περιμενουμε φωτο να την καμαρωσουμε.

Εμ μμμ εμ χμμ ετσι θυμαμαι :hmm:
τελευταια φορα που μιλησαμε πριν την παρω εγω το σαββατο,μου ειχε πει πως τα αδερφακια της 2 αγορακια νομιζω,ειχαν ηδη δωθει,για να ειμαστε ποιο σιγουροι θα μας πει η κ.Sabi;)

Γεια σας Σιαμ-maniacs!

Γεια σας Σιαμ-maniacs! Έχετε καταπληκτικές φωτογραφίες και τα γατιά σας είναι πανέμορφα - κουκλιά:up:! Χαίρομαι πολύ που υπάρχει κατηγορία και για μας τους λάτρεις των siamese!Ο Πινούλης μου ανυπομονούσε να μπει στην παρεούλα αν και είναι ο πιο μεγάλος σε ηλικία! Δείχνει πολύ μικρόσωμος στη φωτογραφία και έτσι είναι και πραγματικά. Ήθελα να ρωτήσω κάποιον-α κάτι που θέλω να μάθω εδώ και πολλά χρόνια. Τί πληροφορίες υπάρχουν σχετικά με τις σιαμέζες που γεννιούνται με κομμένη και ελαφρώς στραβή ουρίτσα. Αν γνωρίζετε θα χαρώ να μάθω. Είμαστε οικογενειακώς λάτρεις των σιαμ και όσοι πήρατε ή σκοπεύετε να αποκτήσετε γάτα σιαμ καλώς να τη δεχτείτε, τόσο πιστά γατιά μόνο με σκυλάκια μπορούν να συγκριθούν σε αφοσίωση!

Καλως μας ηρθες!
Πολυ χαιρομαστε που εχουμε ενα τοσο εκλεκτο μελος στην παρεα μας!
Τα σιαμ με κοντη ουριτσα ειναι πιο σπανια απο αυτα με την ολοκληρη.Ειναι ενα χαρακτηριστικο της ρατσας οταν ειχε πρωτοεμφανιστει,που εξαλειφθηκε με την επιλεκτικη εκτροφη.Καποιοι το θεωρουν ως ακυρο χαρακτηριστικο,αλλοι ως πρωταρχικο,μιας και το ειχαν οι πρωτες σιαμ.Εχει κοντη ουριτσα ο γατος σου;Και η δικη μου,κοντη και γυριστη σαν γουρουνακι!

Αχα σχεδον τα ιδια λεγαμε μαζι εχτες Δωρα μου ε?:P
Ως Σιαμανουλα εσυ ξερεις καλυτερα:D
ευχαριστουμε και παλι;)

Ναι,αλλα αυτος ο σιαμεζογονιος ξερει πιο πολλα απο μενα...εχει πολλα χρονια σιαμεζακι.;)

Ναι,αλλα αυτος ο σιαμεζογονιος ξερει πιο πολλα απο μενα...εχει πολλα χρονια σιαμεζακι.;)

Να χαιρετε το μπεμπακι του για πολλα πολλα ακομα;)

8-1404.jpg

Cover1-200.jpg

Polo_3-10b1sm.jpg

Sophie_033a200.jpg

balinese-kit01.jpg

hist1.jpg

lkeffect_image2.jpg

lkeffect_image3.jpg

polo17weeks1.jpg

tasanee02.jpg

polo2007feb2sm.jpg

tasanee-kit01.jpg

thai5.jpg

Αχ Δωρα μου αρχισες παλι ε?:P:D
πας να μας μουρλανεις εντελως:lol:

Ε να μην βαλω καμια φωτο ετσι να χαζευουμε;
Αυτα τα δυο μωρα,στη δευτερη φωτο απο την επανω σειρα,εχουν κατι πατουσακια σαν cookies!

Δωρακι που τις βρισκεις τις φωτο ειναι πανεμορφες.Ζηλευω.

Στην αναζητηση καλε και στο yahoo και στο Google,δεν ειναι τιποτα.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back