nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
)))))).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Α αρα η μαμα του και ο μπαμπας του ειναι seal point.Εχει και τους δυο γονεις η κοπελα που θα σου το δωσει;Τι ωραια,κι αλλο κοριτσακι στην παρεα!
Εγω θα ηθελα ενα αγορακι περικαλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Απο που καλε;Εγω θα ηθελα ενα αγορακι περικαλω![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Απο που καλε;![]()
Απο οπου να'ναι
δενεχω προβλημα ιχιχιχιχι
Diti10
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σας! Ο Πινούλης κι εγώ σας ευχαριστούμε για την υποδοχή!!Moukelis ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έστειλες! Πολύ πολύ ενδιαφέρον. Χάρηκα όταν είδα ότι και το δικό σου γατάκι έχει τέτοια ουρά. Κι ο Πίνο γεννήθηκε έτσι και νόμιζα οτί δεν υπήρχαν άλλες τέτοιες σιάμ. Κρίμα που στην προσπάθεια τελοιοποίησης της ράτσας χάνονται αυτά τους τα γνωρίσματα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Παντως εχουν πολυ πλακα οταν παιζουν ή νευριαζουν και κουνανε την κοντη τους ουριτσα.

avtwvia
Διάσημο μέλος

μου εστειλε ο φιλος μου που του φιλοξενουσα το σιαμ αγορακι πριν 4 χρονια ενα μειλ πως εχει γινει ο γαταρος!! Δεν ειναι πολυ καλες οι φωτο αλλα στον βαζω να τον δεις

Κανει ναζια..
ειναι ντιβα σε καμμια φωτο δεν δειχνει τις ματαρες του

moukelis
Επιφανές μέλος
Σκετος σιαμ ειναι;Μοιαζει με βιρμανακι.Κουκλος!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Ειναι το γατακι που σου ειχα στειλει που ηταν μια παλαμη.. Το παιδι στο πετ σοπ του ειχε πει οτι εχει και απο βιρμανιας. Και πρωτη φορα ειχα δει τετοιο πετ σοπ που να εχει ειδικο χωρο για τα γατακια και να τα εχει ελευθερα.Καλημερα!
Σκετος σιαμ ειναι;Μοιαζει με βιρμανακι.Κουκλος!![]()

Απο εκει ειχα παρει και εγω το σιαμακι που εζησε μονο 1 βδομαδα

Εφερνε γατακια απο ιδιωτες και τα ειχε σε καταπληκτικες συνθηκες..
moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αμα σου πω οτι δεν ξερω... Εχουμε χαθει με το παιδι, τα ειχε με τη φιλη μου που σπουδαζαμε μαζι.. Φανταζομαι πως ναι γιατι μου ελεγε οτι εχει παχυνει πολυ και του κανει ειδικη διατροφη και διαιτα.. Οχτω κιλα ο κυριος...Πολυ ομορφος...Στειρωμενος να φανταστω ε;

moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Πω πω οκτω κιλα;;;;;;Κριμα,και τον ζαχαρωνα για γαμπρο...
Θες να τον ρωτησω; Εχει και γυριστη κοντη ουριτσα σαν τη Μοιρα..

moukelis
Επιφανές μέλος
Diti10
Νεοφερμένο μέλος
Ναι έχεις δίκιο, αυτό το αλληθώρισμα των ματιών είναι πολύ χαρακτηριστικό. Είναι πολύ γουστόζικα πραγματικά γιατί αυτά τα "ψεγάδια" τα κάνουν ακόμα πιο χαριτωμένα!Είναι καταπληκτικές γάτες και φυσικά διαθέτουν την πιο αστεία φωνή!Lol.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι εμεις την ανακαλυψαμε τη φωνη αφοτου την πηγαμε στον "γαμπρο",απο οταν γυρισε δεν εχει σταματησει καθολου να "μιλαει"!Ναι έχεις δίκιο, αυτό το αλληθώρισμα των ματιών είναι πολύ χαρακτηριστικό. Είναι πολύ γουστόζικα πραγματικά γιατί αυτά τα "ψεγάδια" τα κάνουν ακόμα πιο χαριτωμένα!Είναι καταπληκτικές γάτες και φυσικά διαθέτουν την πιο αστεία φωνή!Lol.

Βαλε μας καμια φωτο του κουκλου σου να τον θαυμασουμε...

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool